Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

HER FUTBOLCUNUN HAYALİDIR
Alt 30.06.2008, 10:40   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart HER FUTBOLCUNUN HAYALİDIR

Geçtiğimiz sezonu averajla 4. sırada bitirip Türkiye'yi Inter Toto'da temsil etme hakkı kazanan ve bu nedenle hazırlık dönemine erken başlayan Sivasspor, İzmit Kartepe kampında hazırlıklarını sürdürüyor. Sivasspor kaptanı Mehmet Yıldız, kulübe bazı talepler geldiğini duyduğunu belirtirken, "Her futbolcunun hayalinde İstanbul'da büyük bir takımda oynamak vardır" diyerek transferlere açık olduğu mesajını verdi. Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ise, bugüne kadar yapılan tekliflerin Mehmet Yıldız'ın değerinin karşılığı olmadığını belirterek, "Mehmet Yıldız artık Sivasspor'un bir parçası" diyerek ancak çok uygun bir teklif geldiğinde takımdan ayrılabileceğini söyledi.

İlk hazırlık maçını dün akşam aynı yerde kamp yapan Azerbaycan'ın İnter Bakü takımı ile yapan ve 2-0 kaybeden Sivasspor, henüz işin başında oldukları mesajını verdi. Inter Toto için sezonu erken açtıklarını hatırlatan Sivasspor'un başarılı kaptanı Mehmet Yıldız, "Inter Toto nedeniyle sezonu diğer takımlardan daha erken açtık. İnşallah erken açmamazın semeresini maçlarda galip gelerek, en azından direkt katılamadığımız UEFA Kupası'na İnter Toto'da başarılı olarak katılmak istiyoruz. Bunun ilk etabı haftaya Cumartesi günü oynayacağımız maçla başlayacak. Oradan iyi bir skorla dönüp önümüzdeki maçlarda ilk turu geçmek istiyoruz" dedi.

TRANSFER OLABİLİR

Geçtiğimiz sezon da transferde adı en fazla konuşulan oyunculardan biri olan Mehmet Yıldız, şu ana kadar da kendisine bir teklif gelmediğini belirterek şunları söyledi:

"Bana gelen net bir teklif yok. Kulüpler arasında görüşüldüğünü duydum. Tabii her futbolcunun hayalinde İstanbul'da büyük bir takımda oynama ideali vardır. Şartlar gelişirse, hem kulübüm hem de benim menfaatlerim doğrultusunda bir transfer gelişirse ancak o zaman olur. Sivasspor'da çok güzel bir ortam var. iyi bir arkadaşlık var. Burada mutluyum. İki taraf da mutlu olacaksa ancak o şekilde gerçekleşir."

KADROMUZ ÇOK GENİŞ

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise takımın çalışmalarından memnun olduğunu, ayrıca İnter Toto'da da başarılı olacaklarına inandığını belirterek, "Transferde genç futbolcuları tercih ettik. Geçen yıl çok önemli futbolcularımız sakatlanmıştı. Onların yerine transfer yapmıştık. Onlar dönünce geniş bir kadromuz oldu. İnter Toto karşılaşmalarından sonra lige gireceğimiz kadromuz da netleşecek. Belki bir mevkide takviyeye ihtiyaç olabilir" diye konuştu.

MEHMET YILDIZ SİVASSPOR'UN PARÇASI

Başkan Otyakmaz, Mehmet Yıldız ile ilgili soruyu ise şöyle cevaplandırdı:

"Mehmet Yıldız'ın kadromuzda olmasından dolayı mutluyuz. Takımımızın çok önemli bir futbolcusu. Eğer Sivaspor'u tatmin edecek bir teklif gelmezse, onunla devam etmekten mutluluk duyarız. Gelen tekliflerin de Mehmet Yıldız'ın değerini bulmadığını düşünüyorum. Taş yerinde ağırdır. Bu sene de onu Sivasspor'da çok önemli görevler bekliyor. O uzun yılardır Sivasspor'da ve artık bizim bir parçamız. Bir problem olacağını düşünmüyorum."

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Hayali 3 büyükler!
Alt 30.06.2008, 10:40   #2
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1080 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil Hayali 3 büyükler!

Sivasspor'un kaptanı Mehmet Yıldız, kulübe bazı transfer teklifleri geldiğini belirtti, “Her futbolcunun hayalinde İstanbul´da büyük bir takımda oynamak vardır“ dedi.
30.6.2008

“İNTER TOTO’YA ŞARTLANDIK”
Sezonun ilk hazırlık maçını, pazar günü Kartepe Green Park Otel’de birlikte kamp yaptıkları Azerbaycan’ın İnter Bakü takımına 2-0 yenilen Sivasspor'un golcüsü Mehmet Yıldız, henüz işin başında olduklarını söyledi. İnter Toto Kupasi maçları için sezonu erken açtıklarını hatırlatan Mehmet Yıldız, şöyle konuştu: “İnter Toto’da başarılı olarak en azından direk olarak katılamadığımız UEFA Kupası’na kalmak istiyoruz. Bunun ilk etabı gelecek hafta cumartesi günü oynayacağımız maçla başlayacak. Deplasmandan iyi bir skorla dönüp daha sonra da ilk turu geçmek istiyoruz“

”ANCAK ŞARTLAR GELİŞİRSE”
Geçtiğimiz sezon da transferde adı en fazla konuşulan oyunculardan biri olan Mehmet Yıldız, şu ana kadar kendisine gelen net bir teklif gelmediğini belirterek şunları söyledi: “Ancak kulüpler arasında görüşle yapıldığını duydum. Tabi her futbolcunun hayalinde İstanbul’da büyük bir takımda oynamak ideali vardır. Şartlar gelişirse, hem kulübüm hem de benim menfaatlerim doğrultusunda bir transfer gelişirse ancak o zaman olur. Sivasspor’da çok güzel bir ortam var. iyi bir arkadaşlık var. Burada mutluyum. İki taraf da mutlu olacaksa ancak o şekilde gerçekleşir.“

OTYAKMAZ:“KADROMUZ ÇOK GENİŞ“
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ise takımın çalışmalarından memnun olduğunu belirtti. İnter Toto’da da başarılı olacaklarına inandığını vurgulayan Başkan Otyakmaz, şöyle devam etti: “Transferde genç futbolcuları tercih ettik. Geçen yıl çok önemli futbolcularımız sakatlanmıştı. Onların yerine transfer yapmıştık. Onlar dönünce geniş bir kadromuz oldu. İnter Toto karşılaşmalarından sonra lige gireceğimiz kadromuz da netleşecek. Belki bir mevkide takviyeye ihtiyaç olabilir.“

“MEHMET YILDIZ SİVASSPOR’UN PARÇASI“
Glcü oyuncusu Mehmet Yıldız’ın transferiyle ilgili soruya da karşılık veren Başkan Otyakmaz, bu konuda şöyle konuştu:
“Mehmet Yıldız’ın kadromuzda olmasından dolayı mutluyuz. Takımımızın çok önemli bir futbolcusu. Eğer Sivaspor’u tatmin edecek bir teklif gelmezse, onunla devam etmekten mutluluk duyarız. Gelen tekliflerde Mehmet Yıldız’ın değerini bulmadığını düşünüyorum. Taş yerinde ağırdır. Bu sene de onu Sivasspor’da çok önemli görevler bekliyor. O uzun yılardır Sivasspor’da ve artık bizim bir parçamız. Bir problem olacağını düşünmüyorum. Çok uygun bir teklif geldiğinde takımdan ayrılabilir.“
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GokhanTurna'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: Hayali 3 büyükler!
Alt 30.06.2008, 12:40   #3
davulcu
Usta Yiğido

davulcu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

734 Mesajına 1.083 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 852 davulcu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Hayali 3 büyükler!

Taş yerinde ağırdır

herşey bu sözde gizli başka söze gerek varmı kaptan
--->: HER FUTBOLCUNUN HAYALİDIR
Alt 30.06.2008, 20:50   #4
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1265 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: HER FUTBOLCUNUN HAYALİDIR

Aman Mehmed'im sen İstanbul'a gidipte kaybolanlardan olmada...
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.06.2008, 22:00   #5
yusuf_yusuf
Usta Yiğido

yusuf_yusuf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

329 Mesajına 482 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 yusuf_yusuf FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mehmet yıldız oralara gidip napacan ya bu güzel sivasspor senın neyıne yetmıyor
Alt 30.06.2008, 22:25   #6
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1155 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

"rapjii" sana katılmıyorum bu artık spor haberi değilde magazin haberi oldu ne 3 büyüğüymüş ya yemişim 3 küçüğü...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yigidomustafa58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.06.2008, 22:51   #7
bozkurt187
Tecrübeli Yiğido

bozkurt187 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

88 Mesajına 122 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 bozkurt187 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mehmet sen o hatayi yapma zafer biryolda bir zamanlar fenee gitmisti ama ne oldu
bozkurt187 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı bozkurt187'a Teşekkür Ediyor...
-->: HER FUTBOLCUNUN HAYALİDIR
Alt 30.06.2008, 22:55   #8
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 952 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: HER FUTBOLCUNUN HAYALİDIR

Sen bizimle kal. Büyük takimlara gidersen, seni süründürürler, yedek koyarlar.
Paylasim icin sagol.
Alt 30.06.2008, 22:59   #9
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1080 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
yigidomustafa58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
"rapjii" sana katılmıyorum bu artık spor haberi değilde magazin haberi oldu ne 3 büyüğüymüş ya yemişim 3 küçüğü...
Kardeşim benle ne alakası var haberi ben mi yazdım..neyse o
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.06.2008, 23:41   #10
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1297 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

Mehmet yıldız SivasSpor'la özdeşleşmiş bir futbolcu Sivas'ta kalıcaktır.
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı EyüphanAydın'a Teşekkür Ediyor...