Bir süre önce kalp rahatsızlığı geçirerek ameliyat olan Abdullah Yiğit yazılarına yeniden başladı. Bizde onun ilk yazısını yayınlıyoruz.
Şükür Kavuşturana...
Yaklaşık 1,5 ay aradan sonra tekrar sizlerle birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirerek bugünkü yazıma başlamak istiyorum.
Şu anda sanki bu mesleğe yeni başlamış ve ilk yazımı yazıyormuş gibi heyecan duyuyorum.
Çoğu okuyucularımız ve dostlarım biliyor, ama bilmeyenler içinde neden 1,5 ay sizlerden uzak kaldığımı kısaca izah edeyim.
23 Haziran’da rahatsızlanarak acil olarak hastaneye kaldırıldım ve ameliyat oldum. 4 damarımın değiştiği başarılı bir operasyon geçirdim. Benim burada asıl altını çizmek istediğim konu şu;
Hani derler ya, “Aslında her şer’de bir hayır vardır” diye, gerçekten öyleymiş! Ben kimseye bilerek kötülük yapmadım, bunun içinde Sivas’ta ve Sivas dışında beni tanıyanlar içerisinde sevenlerimin çok olduğunu biliyordum, ama inanın bu kadar çok ve candan olduğunu bilmiyordum. Galiba insanın kendini tartması ve toplumun gözünde nerede olduğunu anlaması için başından böyle bir olay geçmesi gerekiyor! Tabi bu işin şakası! Cenab-ı Allah kimseye dert verip derman aratmasın.
Şunu samimiyetle söylüyorum, böylesine ciddi bir ameliyattan kısa süre ayağa kalkıp hızla iyileşme sürecine girdiysem,bunda en büyük etken,beni böyle bir günde yalnız bırakmayan gerçek dostlarımın sayesindedir.
Türkiye’de genellikle insanlar öldükten sonra kıymete biner,ama binlerce kere şükürler olsu ki ,ben bu konuda çok ama çok şanslıyım.Yaşarken çevremdeki insanlar tarafından çok ama çok fazla sevildiğimi bilmekten ve bunu gözlerimle görmekten daha güzeli ne olabilir ki?
Hazır yeri gelmişken, telefon açarak, ya da bizzat ziyarete gelerek geçmiş olsun dileklerini bildirerek,kısa sürede ayağa kalkmama vesile olan, Sayın Vali Veysel Dalmaz’dan BBP Genel Başkanı Sayın Muhsin Yazıcıoğlu’na, Sivasspor Başkanı Sayın Mecnun Otyakmaz’dan, taraftar derneklerine ve Sivasspor. com sitesi yöneticilerine, Sivas’ta görev yapan bütün basın mensubu arkadaşlarımdan,çevre illerde görev yapan basın mensuplarına, İl Özel İdaresi çalışanlarından Yol-İş sendikası yöneticilerine, Amatör futbol kulüplerimizden,onların yönetcilerine kadar bütün herkese verdikleri pozitif enerji nedeniyle sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah herkesten razı olsun.
Bana 1,5 yıl gibi gelen bu ayrılık inşallah son olur ve bundan böyle haftanın 6 gününde sizlerle birlikte oluruz.
Sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle…