Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Hoş Geldin Abdullah Yiğit
Alt 12.08.2008, 13:29   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Hoş Geldin Abdullah Yiğit

Bir süre önce kalp rahatsızlığı geçirerek ameliyat olan Abdullah Yiğit yazılarına yeniden başladı. Bizde onun ilk yazısını yayınlıyoruz.

Şükür Kavuşturana...

Yaklaşık 1,5 ay aradan sonra tekrar sizlerle birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirerek bugünkü yazıma başlamak istiyorum.

Şu anda sanki bu mesleğe yeni başlamış ve ilk yazımı yazıyormuş gibi heyecan duyuyorum.

Çoğu okuyucularımız ve dostlarım biliyor, ama bilmeyenler içinde neden 1,5 ay sizlerden uzak kaldığımı kısaca izah edeyim.

23 Haziran’da rahatsızlanarak acil olarak hastaneye kaldırıldım ve ameliyat oldum. 4 damarımın değiştiği başarılı bir operasyon geçirdim. Benim burada asıl altını çizmek istediğim konu şu;

Hani derler ya, “Aslında her şer’de bir hayır vardır” diye, gerçekten öyleymiş! Ben kimseye bilerek kötülük yapmadım, bunun içinde Sivas’ta ve Sivas dışında beni tanıyanlar içerisinde sevenlerimin çok olduğunu biliyordum, ama inanın bu kadar çok ve candan olduğunu bilmiyordum. Galiba insanın kendini tartması ve toplumun gözünde nerede olduğunu anlaması için başından böyle bir olay geçmesi gerekiyor! Tabi bu işin şakası! Cenab-ı Allah kimseye dert verip derman aratmasın.

Şunu samimiyetle söylüyorum, böylesine ciddi bir ameliyattan kısa süre ayağa kalkıp hızla iyileşme sürecine girdiysem,bunda en büyük etken,beni böyle bir günde yalnız bırakmayan gerçek dostlarımın sayesindedir.

Türkiye’de genellikle insanlar öldükten sonra kıymete biner,ama binlerce kere şükürler olsu ki ,ben bu konuda çok ama çok şanslıyım.Yaşarken çevremdeki insanlar tarafından çok ama çok fazla sevildiğimi bilmekten ve bunu gözlerimle görmekten daha güzeli ne olabilir ki?

Hazır yeri gelmişken, telefon açarak, ya da bizzat ziyarete gelerek geçmiş olsun dileklerini bildirerek,kısa sürede ayağa kalkmama vesile olan, Sayın Vali Veysel Dalmaz’dan BBP Genel Başkanı Sayın Muhsin Yazıcıoğlu’na, Sivasspor Başkanı Sayın Mecnun Otyakmaz’dan, taraftar derneklerine ve Sivasspor. com sitesi yöneticilerine, Sivas’ta görev yapan bütün basın mensubu arkadaşlarımdan,çevre illerde görev yapan basın mensuplarına, İl Özel İdaresi çalışanlarından Yol-İş sendikası yöneticilerine, Amatör futbol kulüplerimizden,onların yönetcilerine kadar bütün herkese verdikleri pozitif enerji nedeniyle sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah herkesten razı olsun.

Bana 1,5 yıl gibi gelen bu ayrılık inşallah son olur ve bundan böyle haftanın 6 gününde sizlerle birlikte oluruz.

Sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle…

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
-->: Hoş Geldin Abdullah Yiğit
Alt 12.08.2008, 13:34   #2
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 979 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: Hoş Geldin Abdullah Yiğit

Aynen size katiliyorum. Allah size sifalar vermis. Aramiza katildiginiz icin mutluyuz.
Paylasim icin sagol.
Alt 12.08.2008, 14:17   #3
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1550 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: Hoş Geldin Abdullah Yiğit

tekrak hoş geldiniz geçmiş olsun

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Hoş Geldin Abdullah Yiğit
Alt 12.08.2008, 14:34   #4
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 868 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Hoş Geldin Abdullah Yiğit

canı gönülden geçmiş olsun abdullah kardeş!!!!!!
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2008, 15:23   #5
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1292 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Buyuk gecmis olsun.............
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2008, 16:01   #6
Sweetgirl
Yiğido

Sweetgirl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 127 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 Sweetgirl COK SEVILEN BIR KISISweetgirl COK SEVILEN BIR KISISweetgirl COK SEVILEN BIR KISI

Cok büyük gecmis olsun
Yazilarinizi dört gözle beklemekteyiz

Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2008, 16:13   #7
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI

Sn Abdullah bey' Abdullah abi Öncelikle geçmiş olsun gerçekten büyük bir son derece ciddi amaliyat geçirmişsiniz vede son derece hayati önem taşıyan ;Bir şu varki bizleri bir nevi avutan ayakta tutan oldukça başarılı bir amaliyat geçmesi ve ; sizdeki hayat mücadelesi yaşama sevgisi; hayata' tutunma' arzusu sizinde belirttiğiniz gibi çok kısa bir sürede bizlerle birlikte 'olmanız bizlere o tekrar ALTIN KALEMİNİZİ paylaşma Onurundan Şerefinden mahrum etmemeniz .. Size Şükranız abi Sivas'lılar olarak minnettarız'Elbetteki sade Sivas değil Türkiye olarak II.Kez hoş geldiniz abii arazamıza..Öncelikle Başta siz olmak üzere ve aileniz evlatlarınıza büyük geçmiş olsun diliyorum Şükürki tekrar hepiniz bizler dahi yine beraberiz;inşallahda bu beraberliğimiz bir ömür boyu bir su misali akıp gitmeye devam eder.Abi bu kadar birden yapılan şok bir amaliyat vede asıl insanı hayran bırakan bu kadar ciddi bir amaliyat geçmesinin ardından ;Çok kısa bir sürede ayağa kalkmanız bizlerle beraber olmanız..Ne güzeldir o kötü günde insanlarının sevdiklerinin yakınlarının yanında olması ;adeta insan sanırım bir güö hisseder ;moral alır;her ne kadarda sanırım hastada olsanız şundan eminimki;o Hasta yatağınızın etrafında sevdiklerinizin olması size ap ayrı bir heyecan'bir sıcak bir tebessüm etkisi yaratmışdır..Sn Valimiz başda olmak üzere Sn Başkanımız vede Sizi Yanlık bırakmayan Tüm sevdiklerinizden ALLAH Razı olsun'Saolsunlar....varolsunla r....Hepsi baş taçları ..Hepsi Canlar....Bundan sonraki hayatınızda dilerim YARADAN'dan sağlık mutlu huzur asla eksik olmasın her an hissedebileceğiniz bir nefes kadar yakın olsun YAR ve YARADAN'a emanetsin abi Tekrar Büyük Geçmiş Olsun...

İyiki varsın abi
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2008, 16:24   #8
furkancfc
Tecrübeli Yiğido

furkancfc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

414 Mesajına 689 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 748 furkancfc FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Büyük geçmiş olsun Abdullah abi.
furkancfc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2008, 16:50   #9
tykinik58
Usta Yiğido

tykinik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

742 Mesajına 1.947 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 872 tykinik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Abdullah bey kardeşime çok büyük geçmişler olsun, Allah bir daha göstermesin diyorum. Eskisinden daha sağlıklı olmanızı diliyorum Aramıza hoş geldin Abdullah kardeşim.
Alt 12.08.2008, 16:58   #10
mysuskunx
Tecrübeli Yiğido

mysuskunx - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

229 Mesajına 358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 mysuskunx FAZLA SÖZE GEREK YOKmysuskunx FAZLA SÖZE GEREK YOK

HOŞ GELDİNİZ.................

ALÇAKALAR HEP VAR OLACAK,
BİZİ BÖLMEYE ÇALIŞIP, BAŞARAMIYACAKLAR.
AMA ŞUNU ANLAYAMIYACAKLAR,
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ....

Seni Sebepsiz SEVDİK, SEVECEĞİZ...

mysuskunx isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla