Sivasspor kaptanı Mehmet Yıldız ise maça istekli ve arzulu bir şekilde başladıklarını ve sahadan 3-0 galip ayrılmasını bildiklerini söyledi.
Maçta çok sayıda gol pozisyonu yakaladıklarını, ancak bu pozisyonlardan sadece 3'ünü değerlendirebildiklerini ifade eden Yıldız, ''Bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilseydik maç daha farklı bir sonuçla biterdi'' diye konuştu. Maçta 1 gol atmasına rağmen istediği performansı sergileyemediğini, her zamanki futbolundan uzak bir oyun ortaya koyduğunu belirten Yıldız, ''Takım arkadaşlarımdan özür diliyorum. Bana rağmen kazanmasını bildiler, onlara teşekkür ediyorum'' dedi. Sivasspor'un kendi futbolunu sahaya yansıttığı sürece her maçı çevirebilecek güçte olduğunu vurgulayan Yıldız, bundan sonraki maçlarda da bu başarılı performansı sergilemeyi hedeflediklerini söyledi.
Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Turkcell Süper Lig'in 7. haftasında karşılaştıkları Ankaragücü karşısında iyi futbol oynadıklarını ve maçtan farklı galip ayrıldıklarını söyledi.
Maçın ardından futbolcuları ve teknik heyeti galibiyetten dolayı kutlayan Ünsal, yaptığı açıklamada, gelecek hafta deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçından da iyi bir skorla ayrılmak istediklerini söyledi. Ünsal, ligde sıralamanın yavaş yavaş şekillenmeye başladığını sözlerine kaydetti.
Ankaragücü takımından Cem Can ise mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, maçta istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını kaydetti.