Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Başkan Konuşuyor
Alt 28.12.2008, 19:05   #1
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Daumen hoch Başkan Konuşuyor

Başkan konuşuyor
EKLENME TARİHİ : 28.12.2008

Geçen sezon ilk yarıyı lider bitirdik ama "Bu işi bize yedirmezler" diye düşündüm. Fakat bu kez çok daha umutlu ve inançlı söylüyorum: Şampiyon olabiliriz
* Herkes; ‘Mehmet Yıldız gitmesin’ diyor. Olaya bir de onun cephesinden bakmak lazım. Anadolu’da parlayan her futbolcu gibi o da elbette İstanbul’u arzular

* Sivasspor, Sivas için çok önemli. Kentteki öğrenci sayısı arttı, Valimiz stat sözü verdi. Her yerde ilgi görmek ise büyük bir mutluluk

Geçtiğimiz sezonki büyük patlamayla beraber isimleri daha çok duyulmuştu ama bu sezon popülariteleri tavan yaptı. ‘Mehmet Yıldız satılacak mı, satılmayacak mı?’ sorusu paralelinde ise artık o da gündemdeki yerini aldı. Sivasspor’un başarısında büyük rol oynayan, teknik heyetin ve futbolcuların bulunduğu huzurlu çalışma ortamını yaratan Başkan Mecnun Odyakmaz, FANATİK’e konuştu. Genel Yayın Yönetmenimiz Necil Ülgen’in de katıldığı samimi yemekte gündemdeki konular konuşuldu, Sivasspor’un geleceği gündemin ilk sırasındaydı. Ortaya da önce Sivas ve Sivassporlular’ın sonra da futbolseverlerin keyifle okuyacağı bir röportaj çıktı. Fazla uzatmıyor, sözü Yiğidolar’ın Başkanı Mecnun Odyakmaz’a bırakıyoruz...

İlk 5 hafta çok önemli
Mehmet Yıldız gider veya kalır ama önemli olan Sivasspor’un menfaatleri. Biz şampiyonluğa oynuyoruz. Bunu geçen yıla göre daha inanarak söylüyorum. Gerçekten bugün Sivasspor’un şampiyonluğunu daha rahat telaffuz edebiliyorum. Geçen sezon ikinci yarı başlarken içimden, “Bu işi bize yedirmezler” diye düşünüyordum. Ama sezon sonunda 73 puan topladık, hem de iki rakibimizle aynı. Kaderin cilvesi 4. olduk. Üstelik içerde Galatasaray’ı yensek bu hayal gerçek olacaktı.
Bu sezon geçen yıla bakarak düşünüyorum; çok daha rahat hedefe ulaşabiliriz diyorum. Bizim için ikinci yarıdaki ilk 5 hafta belirleyici olacaktır.

Git dersek gider, kal dersek kalır
Mehmet Yıldız devamlı gündemde. Herkes, ‘gitmesin’ diyor, ama bir de Mehmet Yıldız cephesinden olayı düşünmek lazım. O da Anadolu’da yıldızı parlayan her futbolcu gibi 3 büyüklerde oynamak isteyecektir. Ama o, öyle bir Yiğido ki bunu asla söylemez. Üstelik sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Ama bizim kulüpte böyle bir sorun olmaz. Gelir boş kağıta imzayı atar. İşte böyle Yiğdolar’a yigitçe davranmak da bize düşer. Kısaca biz, ‘git dersek gider, kal dersek kalır’ Mehmet. Ama giderse de mutlaka Sivasspor’un menfaatleri korunmuştur ve herhangi bir kadro zafiyeti yaşanmayacaktır. En azından Sivasspor taraftarının içi rahat olsun. Gitse de, kalsa da şampiyonluk hedefimiz şaşmaz. Çünkü her şekilde bu işten Sivasspor, avantajlı çıkacak bir çözüm masaya koyar. Bizler kulübü bugünlere taşıdık, amacımız bayrağı daha yukarılara çekmek.

Uzun ince bir yoldayız
Bütün Türkiye, aynı geçen sezon olduğu gibi bizi destekliyor. Geçen yılki rüzgarı bu sezon da tekrarlayınca, herkesin inancı daha da arttı. O nedenle arkamızda Anadolu’nun büyük desteği var. Sivasspor konusunda size çok somut bir örnek vereyim. Sivasspor Süper Lig’e çıkmadan önce üniversitede 2 bin-2 bin 500 öğrenci olduğu söyleniyor. Takım Süper Lig’e çıktıktan sonra, bu sayının 8 bini geçtiğini öğrendik. Bu da takımın, kente kattığı bir katma değerdir. Açıkçası uzun ince bir yoldayız. Tüm gözlerin üzerimizde olduğunu biliyoruz. Ama başarı bizi şımartmayıp, aksine kamçılayacaktır. Kulübümüze futbolcu olarak gelen ve her basamağında görev alan genç bir teknik adamı Türk futboluna kazandırmak bile başlı başına bir olay.

Balili’yi alırken tereddüt etmiştim
Başbakanımız 35 bin kişilik stat talimatını verdi. Her ile nasip olmayacak çok değerli bir valimiz var Veysel Dalmaz... Sayın Valimiz her daim bizim yanımızda ve tüm sorunlarımızda bize destek çıkıyor. Balili’yi alırken tereddüt etmiştim “Acaba kentte bir sıkıntı yaratır mı?” diye. Şimdi benden daha çok seviyorlar. Ama Balili de Sivas’ı çok seviyor. Biz bir aileyiz. Bu aileye giren herkes kurallara uyar, hem de gönüllü olarak. İşte kolektif ruh, Sivasspor‘u bugünlere getirdi...

Samimi açıklamalarda bulundu
Yiğidolar’ın Başkanı Mecnun Odyakmaz, Genel Yayın Yönetmenimiz Necil Ülgen, Yazarımız Tunç Kayacı ve Muhabirimiz Mehmet Ali Sabuncu’ya, Sivasspor ve Sivas hakkında oldukça samimi açıklamalar yaptı.

FANATİK ÇOK ÖZEL
Tunç KAYACI
ertor58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ertor58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Başkan Konuşuyor
Alt 28.12.2008, 19:09   #2
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1282 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Başkan Konuşuyor

Bu ne ya iyce gündem maddesi olduk hemen hemen her gün haberimiz çıkıyor takımı etkilemesinden korkuyorum ben....
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.12.2008, 19:12   #3
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BAŞKAN BUNU YENİ KONUŞMADIYA HERKESİN OKUDUĞU KONU MEDYADANN FANATİKİN İNTERNET SAYFASINDANN
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.12.2008, 19:22   #4
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BAŞKAN BUNU YENİ KONUŞMADIYA HERKESİN OKUDUĞU KONU MEDYADANN FANATİKİN İNTERNET SAYFASINDANN
çok zekisin ve de çok komik :-) zaten haberi ben yayınlamadım altında fanatik yazıyor tunç kayacı yazıyor değilmi ?
ertor58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.12.2008, 19:26   #5
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BAK YİNE BULURSUN SİVAS İLE İLGİLİ HABER HÜRRİYETTEDE VARDI GALİBA
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
baŞkan, konuşuyor