Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Maçın Ardından
Alt 03.02.2009, 17:01   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Maçın Ardından

Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, G.Saray maçı sonrasında 4 dörtlük bir hakem ve futbolcularla Türkiye'ye zeyir zevki yaşattıklarını ifade ederken, Mehmet Yıldız'ın küfür ettiğini ve hakemin doğru karar verdiğini belirtti..

“Öncelikle herkese teşekkür ediyorum. Buraya gelen G.Saraylı taraftarlara ve Sivaslılara teşekkür ediyorum. Sahada mücadele eden iki takım oyuncuları da Türkiye’ye futbol seyir zevki yaşattılar. Maçı güzelleştiren, her şeyiyle 4 dörtlük bir hakem ve futbolcular vardı. Bir çok Anadolu takımı gibi biz de Türkiye Kupası’nı kazanmak istiyoruz.. Kazanmış takımlar arasına katılmak için bu arzuyla çalışıyoruz. Bunu başarma yoluna bakıyoruz. Bugün 120 dakika kora kor mücadele sonunda penaltılarla da olsa yarı finale çıkma mutluluğunu yaşıyoruz..”

“12 günde 4 önemli maç oynadık. 3 G.Saray ve 1 Kayseri ile.. Saha şartları da inanılmaz zordu. Ama mücadele mükemmeldi. Dinlenmek istiyoruz aslında ama sanırım maçımız cumartesiye alındı.. Pazar oynamamız lazımdı. Bunu nasıl yapacağız bilmiyorum ama dinlenerek ligde de kazanmak istiyoruz.. Mücadeleden dolayı 2 takımı da kutluyorum. Umarım kupayı almayı Allah bize nasip edecek”

“Mehmet Yıldız Emre ile milli takımdan arkadaşı. Zaten çok dinine bağlı bir çocuk.. İstemeden de olsa burada pozisyonu anlatırken bir şey ağzından kaçınca böyle oldu.. Kötü niyetle söylenmiş bir küfür değil. Ama hakem doğrusunu yaptı. Mehmet de çok üzgün tabii. Ama Mehmet’le Bülent’lere bağlı değil takım. Belki yokluğunu arayacağız ama diğer arkadaşları da yokluğunu aratmayacaktır..”

“Emre benim asker arkadaşım. 4 sene de Fenerbahçe’de beraber oynadık. Biz babalarımızın cenazesini de beraber kaldırdık. Ben de pozisyon sonrasında kendisine kırmızı kart pozisyonunu sordum, küfür etti mi dedim.. O da bana ‘Maalesef etti hocam’ dedi. Ben de kendisine teşekkür ettim, olay bu..”

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Maçın Ardından
Alt 03.02.2009, 17:20   #2
NUMAN
Acemi Yiğido

NUMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 706 NUMAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçın Ardından

işte ne denilebilirki dürüst çalışkan yaptıysa yaptı yammadıysa yapmadı inanın yazaçak söyleçek söz bulamıyorum hoçamm gönülden teşekkürler bu günleri d gördük yya ölsemde gam yemem ...
NUMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2009, 17:25   #3
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1294 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Büyük başarı elde ettik inşallah kupa bizim olacak final için önümüzde sadece 2 maç kaldı.

Emre AŞIK denilen futbol ile alakası olmayan sadece faul yapmak ve kendini yere atmaktan başka hiç bir yeteneği olmayan bu kazma oyuncuyu şiddetle kınıyorum yokdan yere Mehmet YILDIZ'ın atılmasını sağladı.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.02.2009, 17:36   #4
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

galatasarayla üç maç yaptık hep bu maçlarda mehmet yıldızı izledim.
malesef ama malasef galatasaray transfer teklifi futbolcumuzun kafasını bir hayli karıştırmış.
benim düşüncem zaten galatasarayın bunu bilinçli yaptığını düşünüyordum
herkesin bir oyunu varsa RABBİMİNDE bir oyunu var belki mehmet yıldızın kafasını karıştırdınız konsantiresini bozdunuz ama bizde 11 tane mehmet yıldız var.
belki mehmet yıldız bu üç galatasaray maçında fazla hırs yapmasa aceleci davranmasa birçok pozisyonu ayağında ezmezdi iş penaltılara kalmazdı.
ama biz yinede senin terini en son damlasına kadar bu forma için ıslatacağını biliyoruz.
belki mehmet yıldızımız için kırmızı kart iyi olmuş olabilir bu arada kendini toplar dinlenmiş olarak önümüzdeki maçlarda oynar.
sen hangi takıma gidersen git sen SİVASSPORLU .MEHMET YILDIZSIN.bu taraftarın gönlünde yerin ayrı seni seviyoruz mehmet yıldız
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı üçyıldız58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.02.2009, 17:36   #5
bahadır erdem
Tecrübeli Yiğido

bahadır erdem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 727 bahadır erdem COK SEVILEN BIR KISIbahadır erdem COK SEVILEN BIR KISIbahadır erdem COK SEVILEN BIR KISI

MEHMET YILDIZ'IN EMRE'YLE KÜFÜRLÜ KONUŞMASI KAMERAYA TAKILDI.HİÇ HOŞ DEĞİLDİ.
Alt 03.02.2009, 17:38   #6
fear58
Yeni Yiğido

5 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fear58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hocamızında belırttıgı gıbı bu kadar kısa zamanda onmelı maclar oynayıp hıcıbırındende boynu bukuk ayrılmayan bır takıma sahıp oldgumuz ıcın ne kadar gurur duysak azdır macın hakemı ıyı bır performans gosterdı... ılk dk larda gol pozısyonlarını gole cevırebılseydık son dkkalar bukadar streslı olmayacaktı. belkı kırmızı kartta olmayacaktı macta.. yalnız herturlu sartda kazanmasını bılen bır takım vardı sahada COK TSKLER ALAYINA YİĞİDOM YETER.. İNSALLAH KUPA BIZIM OLACAK...
fear58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2009, 17:47   #7
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 827 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

son 10 gün içinde 3 gese 1 kayseri maçı oynamak her babayiğidin harcı değil...sivasspor bu zorlu maratondan alnının akı ile çıktı...ne olursa olsun mehmet küfretmemeliydi...mehmetin eksikliğinin çok fazla hissedilmeyeceğini düşünüyorum...belki de dinlenmesi yararına olacak....
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2009, 17:55   #8
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 847 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

Her kesin sabrının bir sınırı vardır,Mehmedinkide buraya kadarmış.İdaa ediyorum ki Mehmet o küfürü ettiyse haklı bir gerekçesi vardır.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2009, 18:08   #9
S1vasLee
Yiğido

S1vasLee - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

97 Mesajına 135 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 S1vasLee FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Mehmet in yokluğu Belli Olmaz Bence ....Kamanan Balili Herve Tum.....Birçok forvet futbolcularımız var...

Kendilerini bitmez cümle sananlara , benden küçücük bi nokta .
S1vasLee isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2009, 18:16   #10
hursit0658
Yiğido

44 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 hursit0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Büyük başarı elde ettik inşallah kupa bizim olacak final için önümüzde sadece 2 maç kaldı.

Emre AŞIK denilen futbol ile alakası olmayan sadece faul yapmak ve kendini yere atmaktan başka hiç bir yeteneği olmayan bu kazma oyuncuyu şiddetle kınıyorum yokdan yere Mehmet YILDIZ'ın atılmasını sağladı.
emre kazma gs takımında oynuyor sen ne yapıyorsun bbırakın arkadaşlar böyle suçlamaları bu futbol çok adi bir oyun çok iyi hatırlıyorumm 2kardeş farklı takımdalr ve biri diğerinin yüzünden kırmızı kart yedi...yani yeri geliyor mehmette atar yeri gelir başka futbolcuda boşverin herkes yaptığıyla kalsın 70 milyon kişide futbol biliyor amaa milli takımda birazilyadan dönme milli futbolcu var
hursit0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ardından, maçın