Transfer ve tescil döneminin sona ermesiyle birlikte 3 futbolcuyu renklerine bağlayan Sivasspor'da Teknik Direktör Bülent Uygun, yeni transferlerle ilgili görüşlerini dile getirdi.
Ara transfer döneminde ilk bombayı Maccabi Tel Aviv takımında forma giyen Fransız oyuncu Yannick Kamanan ile patlatan Yiğidolar, Ankaragücü'nde forma giyen Tevfik Altındağ ve başarılı takım kaptanı Murat Erdoğan'ı renklerine bağladı. Yeni transferlerle ilgili görüşlerini ifade eden Teknik Direktör Bülent Uygun;
“Kamanan iyi bir futbolcu. Nitekim izleyenler de görmüştür. Takıma adapte oluyor, şu anda durumu da gayet iyi.
Sahada futbol adına yeteneği ile futbola çok güzel şeyler kattı. Takıma da çok şeyler katacaktır. Onun dışında Murat Erdoğan bu ligin tecrübeli, kaliteli ve karakterli duruşu, oynadığı futbolla herkesin sevdiği bir kardeşimiz, o da takıma katıldı. Genç olarak da Tevfik'i aldık. İnanıyorum ki hepsi takıma inanılmaz derecede katkı sağlayıp, bizim başarımıza katkı sağlayacaktır." şeklinde konuştu.
“ÖZLEDİĞİM SEVGİYİ GÖSTERDİLER”
Yeni transferlerden Murat Erdoğan ise Süper Lig geçmişi kısa olmasına rağmen Sivasspor'un ligde yıllardır mücadele eden diğer takımlara profesyonellik konusunda örnek olduğunu kaydetti.
Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz ve Teknik Direktör Bülent Uygun'un kendisine karşı yaklaşımlarında aradığı profesyonelliği bulduğunu vurgulayan Erdoğan, “Başkan, yönetim ve teknik heyet bana özlediğim sevgiyi gösterdiler. Her futbolcunun yüzündeki tebessüm beni motive etti. Uyum sorunu yaşamadım, yabancılık çekmedim" dedi.
Öte yandan Murat Erdoğan ile 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık anlaşmaya varan kırmızı-beyazlı ekip, Tayfur Emre Yılmaz'ı Göztepe'ye, Murat Yılmaz'ı Konya Şekerspor'a, Eyüp Kadri Ataoğlu'nu da Giresunspor'a kiralık olarak verdi.
Sivas`ın Sesi Gazetesi