Kendisinin de sivaslı olduğunuz bildiğimiz İSMAİL YK-HADİSE ikilsi sivasspor için bir şarkı yapsın.Şöyle eğlenceli bir şarkı.Maçlarda o şarkıyı dinleyelim.Hem İSMAİL YK söyleyeceği için türkiye genelinde de baya bir ses getirmiş olur.Tüm türkiye sivassporun şarkısını söyler.Sokaklarda bizim şarkımız söylenir.Belki böylece sivaslı olupta istanbul takımlarını tutan arkadşlarıda kazanabiliriz cemiyete diye bir düşüncem var.Bilmem katılırmısınız?
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı uhud85'a Teşekkür Ediyor...
rap olabilir , trance olabilir. Her fırsatta Sivassporlu olduğunu gururla söyleyen İsmail Yk'dan sezon sonu bir şarkı süprizi bekliyorum açıkcası ,Hadise ile bir düet yapsalar tadından yenmez ))
ne kadar para verirlerse versinler BİLİCA nın kesinlikle satılmaması lazım.Kimse alamaz zaten tekbaşına bir takım bu BİLİCA , paha biçilemez bu BİLİCA bizde kalsın her sene ŞAMPİYON oluruz. hakkını verip biran önce imzayı attırmak lazım.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ÇATAYAZBUZGIŞ'a Teşekkür Ediyor...
ne kadar para verirlerse versinler BİLİCA nın kesinlikle satılmaması lazım.Kimse alamaz zaten tekbaşına bir takım bu BİLİCA , paha biçilemez bu BİLİCA bizde kalsın her sene ŞAMPİYON oluruz. hakkını verip biran önce imzayı attırmak lazım.
SEN NE SAÇMALIYOSUN YA HER FORMDA VARSIN HEP AYNI KELİME BİLİCA NIN SATILMASI DİYE Bİ FORM BEN GÖREMEDİM NE AYAKSIN SEN
bir antalyasporlu olarak forumunuza yeni katildim. gecen youtubede gezerken sivasspora yapilmis bir müzik gördüm. sahsen benim cok hosuma gitti. bi bakin derim.