Bilica´nın Fenerbahçe´ye transferine karşılık Sivasspor´a gelen Yasin Çakmak, “Taraftarın ve camianın bana olan güvenini boşa çıkarmayacağım “ dedi.
Fenerbahçe ve Sivasspor arasındaki anlaşma doğrultusunda Bilica’nın transferine karşılık Sivasspor’a gelen Yasin Çakmak, iddialı açıklamalarda bulundu. Büyük başarılar için Sivas’a geldiğini söyleyen genç futbolcu, “Benim için yeni ve farklı bir macera” dedi. Yiğidolar’ın yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağını da vurgulayan Yasin, “Taraftarın ve camianın bana olan güvenini boşa çıkarmayacağım. Büyük başarılar için Sivasspor’a geldim. Umarım kimseyi utandırmam” ifadesini kullandı. Kırmızı-Beyazlılar’ın Başkanı Mecnun Odyakmaz da Yasin Çakmak’la 3 yıllığına anlaştıklarını söyleyip, “Kendisine güveniyoruz. Yasin’in Bilica’yı aratmayacağını düşünüyorum” açıklamasında bulundu.
Her ne kadar kendisi fenerde forma şansı az bulsada iyi bir futbolcu. Sivasspor için iyi bir transfer diyorum... Başkanımızın dediği gibi ''Kendisine Güveniyoruz.'' hayırlı olsun ..!
anadolu kuluplerinden giden birçok yetenek forma şansı bulamadığından kapasiteleri düşmekte ve bunun verdiği psikolojik etki ile kısa sürede sıradanlaşmaktadırlar.bu nedenle yasin in sivas a gelmesi hayrına olmuştur.sivassporda yükselişe geçip kısa sürede gerçek kapasitesini ortaya koyacaktır.milli takımda oymanayı hak edecektir.
kendini gösteremeyenler içinde bilika gibi düşüşe geçipte yeniden yükselişe geçmek isteyenler için sivasspor iyi bir şans.bunu servet de gördük.
her iki taraf için hayırlı olsun diyelim
fenerbahçede forma giydiği maçlarda iyi performans sergiledi ama ne kadarda olsa önünde çok tecrübeli futbolcular olduğu için böyle genç futbolculara fazla şans tanınmıyor.Sivassporda yıldızının parlayacagına ve çok büyük katkı sağlayacagına inanıyorum.Hosgeldin Yasin Çakmak