Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi
Sivasspor'a kim bir çivi çaktıysa Allah razı olsun. Kuruluşundan bugüne Sivasspor'a hizmet eden yüzlerce yönetici oldu.
Kimisi gerçekten takımın başarısı için çalıştı, kimisi de kendisi için. Kendisi için çalışanlara söyleyecek sözümüz yok, ben Sivasspor için çalışanları saygıyla anıyorum.
Hele hele, yönetimde olmayıp, yetki sınırlarını zorlayarak Sivasspor'a hizmet edenlere ayrı bir saygı ve sevgi duyuyorum.
İşte giden Vali sayın Veysel Dalmaz.
Kim ne derse desin, Sivasspor için gerçekten çok büyük işler yaptı. Yukarıdada belirttiğim gibi yetki sınırlarını zorlayarak Sivasspor'a çok önemli maddi katkılar sağladı.
Geçtiğimiz sezon öncesi İstanbul'a gidip Sivaslı işadamlarını bir araya getirerek Sivasspor'a trilyonunun üzerinde para toplaması her türlü takdirin üzerinde bir hareketti.
Başkan Mecnun Otyakmaz'ın da ifade ettiği gibi,Sivasspor'a en kritik dönemde maddi katkı sağladı.
Onun için, sayın Dalmaz gitti ama, Sivasspor'a yaptıklarını bir çırpı da unutmak ve onu anmamak nankörlük olur.
Vali Dalmaz'ın Sivas'ta kaldığı süre içerisinde yaptıklarını
beğenen olur, beğenmeyen olur,bu gayet normaldir, ama tekrar ediyorum, Sivasspor için yaptıkları hizmetler unutulmaz.
••••
Şimdi Sivas'ta yeni bir dönem başlıyor ve Sivas'a yeni bir Vali geliyor.
Bugün göreve başlayacak olan sayın Ali Kolat'a başarılar dilerken, Sivasspor'a yapılacak hizmetlerin, Sivas'a yapılan en büyük hizmet olduğunu da hatırlatmak isterim.
Güle güle sayın Dalmaz, hoş geldin sayın Kolat...