Sivasspor, uzun yıllar Galatasaray´da görev yapan Mustafa Turgun´u genel menacerlik görevine getirdi.
Ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Sivasspor, uzun yıllar Galatasaray’da görev yapan Mustafa Turgun’u genel menacerlik görevine getirdi. Avrupa’da başarıyı hedefleyen ve Türkiye’de kendisini ispatlamış bir takıma geldiğini vurgulayan Turgun, “Uzun zamandır Başkan Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Bülent Uygun ile görüşüyordum. Sivasspor’u anlatmaya zaten gerek yok.
2 sezondur ortaya koyduğu performans ile yurt dışında da adını duyurdu. Öncelikli hedef Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalabilmek. O arenayı da oldukça iyi biliyorum” diye konuştu.
Onur, Yiğido olmaya hazır
Sivasspor’a daha önce temasa geçtiği Belçika pasaportlu Türk futbolcu Onur Kaya’dan mesaj var... Kırmızı-Beyazlı kulüple görüştüğünü ifade eden 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Ülkemin önemli kulüplerinden olan Sivasspor’da oynamayı çok istiyorum” dedi. Kaya, Hollanda 1. Ligi takımlarından Vitesse’de forma giyiyor. Bu arada Türk Telekom’un 23 yaşındaki kalecisi Alişan Şeker Sivasspor’a 4 yıllık imza attı.
Fanatik