Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Klasik Haline Gelmesinden Korkuyorum
Alt 21.08.2009, 14:03   #1
Can Ustunel
Yeni Yiğido

Can Ustunel - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 Can Ustunel FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Klasik Haline Gelmesinden Korkuyorum

Geçmiş olsun arkadaşlar geçenlerde yazdığım yazıyla yine haklı çıktım Petkoviçle maça başlama konusunda.Neyse o konuda konuşmak istemiyorum Allah sonumuzu hayır etsin aslında işe yarayan adamları satanlar hakkında o kadar çok söylemek istediklerim varki ne benim şu oruçlu halim kaldırır bu durumu nede forumun belleği sağlam kalır onun için bundanda vazgeçtim bişey yazmıcam.Aslında siteye neden girip bişeyler yazdığımı bile bilmiyorum.Çünkü takım hakkında yazılıcak tek satır var takım BERBAT bildiğiniz gibi defans aynı forvet aynı kale aynı oyun aynı geçen hafta yediğimiz skorun aynısı değişik hiçbişey yok.Hatta taraftar bile aynı ruhsuz arkadaşlar yanlış anlamayın ama ben isterdim ki Sivasspor Avrupa maçlarını Olimpiyat Stadında yani İstanbulda oynasın hiç olmazsa kulube bi girdisi olur burdaki taraftarda zaten hasret takımına hem bağırır hemde rakibine taraftar göstermiş olur düşünsenize Sivassporlu kim varsa taraftar haricinde oynayan yönetici malzemeci falancı filancı bu adamların kaç sezondur tek istekleri vardı takımı bi yerlere getirmek ve Başkanımız Mecnun Otyakmaz'ın bir lafı vardı Chelsea'yi Sivasa getiricez diyordu.Kimin için Sivastaki taraftarlar için yoksa Mecnun Başkanda bilirdi Olimpiyatta oynayıp kasaya para koymayı sırf Sivastaki taraftarlar için uğraşıldı dün gördükki ordaki taraftarın bir kısmında iş yok maçın bitmesine 10-15 dk kala stadı terk edenler için sözüm herkes üstüne alınmasın işte onlar hiçbirşeyi haketmenlerdir benim gözümde ve benim gözümde maç bitmeden stadı terk etmek savaşta cepheyi terk etmeye benzer bence hiç gelmesinler onların neyine Sivası seyretmek onların neyine aykalarına kadar gelen Geçen senenin UEFA Şampiyonu olmuş bir takımı seyretmek Tv veriyodu maçı evden seyretseydiler keşke sanki Sivas çok büyük bir şehir evine yetişmek için erken çıkıyor ben İstanbulda böyle birşey görmedim yazıklar olsun öyle taraftara.Takım hakkında bişey yazmak istemiyorum inşallah bu kötü gidiş klasik haline gelmez Hoca önlemini alır diye tahmin ediyorum...
Can Ustunel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Can Ustunel'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Klasik Haline Gelmesinden Korkuyorum
Alt 21.08.2009, 14:09   #2
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

sivastatlıbelam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 sivastatlıbelam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Klasik Haline Gelmesinden Korkuyorum

maç bitmeden o stadı terkeden ve futbolcuları psikolojik olarak çökerten taraftarlar:SİZ ADAM DEĞİLSİNİZ İÇİMDEN ÇOK ŞEY GEÇİYO AMA SÖYLEMİYORUM,GELMEYİN BİR DAHA STADA FAYDANIZDAN ÇOK ZARARINIZ VAR.

STADI TERK ETMEK ERKEKLİK DEĞİL KORKAKLIKDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL.

SİVASSPOR YANINDAYIZ BUNU BİL.
sivastatlıbelam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sivastatlıbelam'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.08.2009, 14:40   #3
KızılAY
Yeni Yiğido

KızılAY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 588 KızılAY FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivastatlıbelam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
maç bitmeden o stadı terkeden ve futbolcuları psikolojik olarak çökerten taraftarlar:SİZ ADAM DEĞİLSİNİZ İÇİMDEN ÇOK ŞEY GEÇİYO AMA SÖYLEMİYORUM,GELMEYİN BİR DAHA STADA FAYDANIZDAN ÇOK ZARARINIZ VAR.

STADI TERK ETMEK ERKEKLİK DEĞİL KORKAKLIKDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL.

SİVASSPOR YANINDAYIZ BUNU BİL.
katılıyorum stada gelipde oynayışı görüp çıkan sanki çok destekliyormuş gibi bide bunlardan bişey olmaz diye ropartaj veren sivaslılar yazıklar olsun
KızılAY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.08.2009, 14:46   #4
congarlim
Acemi Yiğido

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 605 congarlim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Can Ustunel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geçmiş olsun arkadaşlar geçenlerde yazdığım yazıyla yine haklı çıktım Petkoviçle maça başlama konusunda.Neyse o konuda konuşmak istemiyorum Allah sonumuzu hayır etsin aslında işe yarayan adamları satanlar hakkında o kadar çok söylemek istediklerim varki ne benim şu oruçlu halim kaldırır bu durumu nede forumun belleği sağlam kalır onun için bundanda vazgeçtim bişey yazmıcam.Aslında siteye neden girip bişeyler yazdığımı bile bilmiyorum.Çünkü takım hakkında yazılıcak tek satır var takım BERBAT bildiğiniz gibi defans aynı forvet aynı kale aynı oyun aynı geçen hafta yediğimiz skorun aynısı değişik hiçbişey yok.Hatta taraftar bile aynı ruhsuz arkadaşlar yanlış anlamayın ama ben isterdim ki Sivasspor Avrupa maçlarını Olimpiyat Stadında yani İstanbulda oynasın hiç olmazsa kulube bi girdisi olur burdaki taraftarda zaten hasret takımına hem bağırır hemde rakibine taraftar göstermiş olur düşünsenize Sivassporlu kim varsa taraftar haricinde oynayan yönetici malzemeci falancı filancı bu adamların kaç sezondur tek istekleri vardı takımı bi yerlere getirmek ve Başkanımız Mecnun Otyakmaz'ın bir lafı vardı Chelsea'yi Sivasa getiricez diyordu.Kimin için Sivastaki taraftarlar için yoksa Mecnun Başkanda bilirdi Olimpiyatta oynayıp kasaya para koymayı sırf Sivastaki taraftarlar için uğraşıldı dün gördükki ordaki taraftarın bir kısmında iş yok maçın bitmesine 10-15 dk kala stadı terk edenler için sözüm herkes üstüne alınmasın işte onlar hiçbirşeyi haketmenlerdir benim gözümde ve benim gözümde maç bitmeden stadı terk etmek savaşta cepheyi terk etmeye benzer bence hiç gelmesinler onların neyine Sivası seyretmek onların neyine aykalarına kadar gelen Geçen senenin UEFA Şampiyonu olmuş bir takımı seyretmek Tv veriyodu maçı evden seyretseydiler keşke sanki Sivas çok büyük bir şehir evine yetişmek için erken çıkıyor ben İstanbulda böyle birşey görmedim yazıklar olsun öyle taraftara.Takım hakkında bişey yazmak istemiyorum inşallah bu kötü gidiş klasik haline gelmez Hoca önlemini alır diye tahmin ediyorum...
gecen hafta kadiköydeydi takim sadece 50 tane sivasli vardi . arkadasim birazda bu konudan yazsaydin senin yazdiklarina katilmiyorum takim berbat degil iyi yolda oynadigimiz takimlara bir bak psv herreven anderlect trapzon fener kolaymi bunlari yenmem zaman zaman sabir gecen seneye bir bak gsnin durumuna fenerin duruma bizim altimizda harcadiklari paraya bu sene ikiside iyi ben takimada guveniyorum bulent hocayada
congarlim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.08.2009, 16:13   #5
desire58
Yeni Yiğido

desire58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 desire58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ben zaten taraftardan yana çok kızgınım gerçi bunlar taraftar değil düşene bir tekmede ben atayım diyenlerdir ki ben 24 senemi sivasta geçirdim HİÇ BİR SİVASLI DÜŞENE BİR TEKMEDE BEN ATAYIM DEMEZ
desire58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.08.2009, 16:39   #6
hsyea
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hsyea FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bende fanatik bir sivaslı olarak sivas camiasına yazıklar olsun dıyorum bu takımı para yuzunden bu hale getırdınız aldıgınız para 5 milyon yüro kaybedılen para belkı on mılyon yüro nerde adamlar gelirmi bırdaha tum.bılıca yazıklar olsun allahım sen sıvası koru.yoksa iyice bitirecekler
hsyea isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.08.2009, 16:40   #7
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

sivastatlıbelam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 sivastatlıbelam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maç bitmeden stadı terkedenleri bir daha maça hiç almamak gerekir.

ligde belkide avrupada bile bir bizim takımımızın taraftarı yapıyor bunu.

keşke 5-0 yenilsydikte o taraftar terketmesedi sonuna kadar destekleseydi.
sivastatlıbelam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.08.2009, 17:01   #8
Sarderus
Yeni Yiğido

Sarderus - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 Sarderus FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Taraftar taraftar olsaydı takımın iyi gününde yanında olduğu gibi kötü gününde de yanında olurdu....(sözüm her taraftara değil)
Alt 21.08.2009, 17:02   #9
ilteriş58
Tecrübeli Yiğido

ilteriş58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ilteriş58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
sivastatlıbelam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
maç bitmeden stadı terkedenleri bir daha maça hiç almamak gerekir.

ligde belkide avrupada bile bir bizim takımımızın taraftarı yapıyor bunu.

keşke 5-0 yenilsydikte o taraftar terketmesedi sonuna kadar destekleseydi.
taraftarın stadı terketmesi kötü haklısın.

ama 3-0 5-0 çok farklı degil zaten alıştık artık bu skorlara yönetim ve teknik kadro da alışmış ki olumlu yönde yapılan hiçbir şey yok
ilteriş58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.08.2009, 17:10   #10
Tuncay
Tecrübeli Yiğido

Tuncay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Tuncay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaslar iyi gunde kotu gunde her ne durumda olursa olsun takimini sivasssporu desteklemeyene ben taraftar degil populer veya basarili olan takimi tutan taraftar derim gerisi hikaye ucuncu cogul sahislara duyrulur.

Etiketler
gelmesinden, haline, klasik, korkuyorum