Cevap: Terim Estonya onbirini açıkladı
"OYUNCULARIM HER ŞEYİN BİLİNCİNDE"
Basın toplantısında Fatih Terim, oynayacakları maçların ne kadar kritik ve önemli olduğunu futbolcularının bildiğini belirtti. Fatih Terim, "Oyuncularımızın konuya vakıf olmaları ve konsantre olmaları beni sevindiriyor. Toplantıya gerek kalmadan antrenman yaptık. Küçük bir toplantı yaptık. Olaya vakıf olmaları içinde çok şey söylenecek değil. Bunu oyuncularım biliyor. Bunu bilecek kadar da zekiler. Kaybedilmiş bir iki puan var. Hiç aklımızda olmayan. O nedenle tabelada konum en kötü senaryodan daha kötü. Bosna gidecek iki maçta yenecek. Biz de İspanyaya yenileceğiz. İkinci İspanya maçı kaybı olmamalıydı. Bu hesapta olmayan kayıp puanlardır. Bunun acısını çıkartacağız. Ukrayna veya Fransa'da veya İspanya karşısında oynadığımız şekilde oynarsak sorunumuzda yok. Yarın ben oyuncularımın baskıyla, presle başlayacağını ve rakibe şans tanımayacağını söyleyebilirim. Oynama zamanı, alanı bırakmayacaktır. Oyuncularımız yarına iyi hazırlanacaktır. Mutlaka söyleyeceklerimiz var. Bosna maçı o gün için Norveç-Bosna idi. Bugün Estonya-Bosna'dır. Türkiye bunun içinden çıkacaktır. Ben oyuncularıma olan inancımı söyledim." şeklinde konuştu.
Basın toplantısının sonunda Fatih Terim, Estonya maçının muhtemel kadrosunu paylaştı. Terim, 'eğer' dediği oyuncuları olduğunu hatırlatarak, Hamit'in mutlaka oynamasını istediğini anlattı. Terim'in verdiği kadroya göre ise şu isimler Estonya maçında forma giyecek:
Kalede Volkan, defansta Gökhan Zan, Gökhan Gönül, Servet, Hakan Balta, orta sahada Kazım, Hamit (Ceyhun) Emre, Arda ve ileride Tuncay ile Sercan oynayacak.