Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

SORULAR
Alt 14.09.2009, 00:22   #1
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 827 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart SORULAR

özbe öz sivaslıyım, sivasın yerlisiyim ve sivassporluyum...peşinen söyleyeyim dedim bunu, çünkü biz geçmişin ilkel koşullarında stattan stada koşarken kısa pantolonla gezenler bize sivaslılık öğretmeye kalkmasın...eleştiri ile hakaretin arasındaki farkı iyi bilirim...kkimseye de hakaret etmem...bülent hocaya minnet duyanlardanım elbet, geçmişte yaşattıkları için...ama yanlışa da yanlış demek boynumun borcudur...kimseye istifa et bırak git diyemem...bunun çözüm olmadığını da biliyorum..zaten buna karar verecek de taraftar değil yönetim kuruludur...ancak kafama takılan bazı sorular var, ister eleştiri deyin, ister başka bişey...sormasam olmaz...cevaplarımı alır mıyım bilemiyorum tabi...

1- 2007-2008 yılında PAF takımı şampiyon oldu...şampiyon takımdan kaç tane genç yetenek A takıma kazandırıldı?

2- Pilot takım diye Üsküdar Anadolu ile protokol imzalandı, amaç sivasspor a takımına futbolcu kazandırmaktı...acaba bu yolla kaç tane futbolcu kazandırıldı?

3- PAF takımını şampiyon yapan Ahat Kömürlüoğlu'nun görevine neden son verildi, ki kendisi özbeöz sivaslıdır ve sivasspora çok emeği geçmiştir...

4- 2007-2008 sezonunda tekniği ile beğeni toplayan, oynadığı maçlarda da genelde olumlu görüntü veren gurbanov'a ihtiyaç varken bile neden ısrarla forma şansı tanınmamıştır?

5- gene aynı sezon takıma kazandırılan ve hoca tarafından ikinci alex olarak daha gelmeden reklamı yapılan sergio, takımın o tarz futbolcuya şiddetle ihtiyacı olmasına rağmen neden forma şansı verilmemiştir? bu futbolcu bildiğim kadarıyla sivassporun transfer ettiği en pahalı futbolculardan biriydi...ben geçen sene sivasta oynanan fb maçında izlemiş ve de çok beğenmiştim...belki çok koşan bir futbolcu değildi ama orta sahada oyun kurabilen, oyunu yönlendirebilen, teknik bir oyuncuydu...bu tip futbolculardan zaten fazla koşmaları beklenemez...geçen sene sergio tipinde bir futbolcuya çok ihtiyacımız olduğu halde sayın hocamız neden onu oynatmamakta ısrar ederek sakat ve yaşlı muhammet alide ısrar etti? zira bu ısrarı bir antep maçına mal olmuştur...

6- bilicayı anladık, para için verildi fenere, kabul...hiç bir itirazım yok...ama karşılığında bir wederson, bir gürhan yada bir önder değil de futbol olarak hiç bir şey ortaya koymayan yetenekleri sınırlı yasin alındı...ne gibi bir ışıltı gördüler yasinde?

7- ibb takımından ermanın alınmasını anlarım...takım geçen sene kasasını doldurdu...e bilicadan da kazandı...para var yani...madem çok istiyorsun ermanı, basarsın parayı alırsın...teknik kapasitesi yüksek bir futbolcu alınması doğal, çünkü ihtiyaç var...iyi de geçen sene takımın omurgasını oluşturan ve olağanüstü oynayan tum ve syllayı vermek niye...yattaranın kadroya alınmadığı gine milli takımının direkt oyuncusu sylla...diyelimki ibb takımı onlar olmazsa transfer olmaz dedi, varsın olmasın ne olacak yani...sanki aldığımız oyuncu messi mi?

8- tum ve syllanın ibb ye verilmesine karşı çıkanlara hocamız dediki "siz o adamların yaşını biliyormusunuz" bakıyorum sylla 29 tum 30 yaşında...yani bir futbolcunun en verimli çağları bu yaşlar...diyelimki yaşlı, o zaman 30 yaşındaki uğur ile 32 yaşındaki erseni almak niye??? hani gençleştiriyordunuz takımı???

9- bilica olmayınca onun yerine diallo oynardı ve ben diallonun bugüne kadar kötü oynadığı tek maç seyretmedim...bilica gittikten sonra diallonun onun boşluğunu dolduracağını düşünürken üstelikte hazırlık maçlarında takım 3 ten aşağı yemezken, üstelikte dialloya çok ihtiyaç varken bir duyduk diyarbakıra satılmış...üstelik gine milli takımının değişmez oyuncusu ve 24 yaşında...gerçekten, diallo neden satıldı, bunun bir tek izahı var mı?

10- mbemba alındı yerine, evet çok genç...ama risk, uyum sağlar mı sağlamaz mı bu bir sorun? oysa elinde hazır diallo var...buna da tamam diyelim o halde neden mbembayı oynatmıyorsun? agbetuyu neden oynatmıyorsun? maksat gençleştirme demiştin, o halde neden gençlere şans vermiyorsun hocam...ve hiç şans vermediğin agbetuyu neden diyarbakıra göndermek istedin?

11- uğur kavuk un hangi özelliğini beğendin de transfer ettin...bir tek sebep göster, onuda kabul edelim...

12- şampiyonlar liginde 2 adet ön eleme oynayacaksın...lig zaten haziranda bitmiş...topu topu 1 ay zamanın var hazırlanman için...neye güvenerek tutup sistemle, takımın omurgasıyla oynuyorsun? 1 ayda yeni bir sistemi mükemmel bir biçimde oturtman mümkün mü? fatih terim bile uefa şampiyonu gs yi 4 yılda oluşturabildi...sen bunu çok iyi bilecek kadar futbolu bilirsin...o halde neden bu radikal değişiklik? ben iddia ediyorum, eğer takımın omurgası bozulmayıp 2-3 takviye yapılsaydı biz en azından anderlehti elerdik...var mı aksini düşünen...

13- namuşi ismi ilk kez geçen sene devre arasında gündeme gelmişti...eğer alınsaydı çok faydası olurdu...ama onun yerine murat erdoğan alındı...peki o zaman namuşi bu fransız okulu sevdasından bahsetmedi de son dakikada sürpriz mi yaptı? hem neden devre arasında alınmadı...sakın alt yapı binasını yaptık gerekçesine itibar etmemizi bekleme? o zaman 1 numaralı soruyu tekrar sorarız haklı olarak...

13- neden omotoyossi 100.000 euroluk bir ek ödeme için alınmadı...bir süperlig takımı için 100.000 euro para değilki...

14- murat erdoğan ve farukun da son saniyede gitmesi bir risk değil midir?

başka sorusu olan varsa buyursun...taraftar olarak bunları bilmek hakkımız diye düşünüyorum...maksadım kimseyi üzmek değil sadece şu sorulara cevap bulabilmek...herkes gelip geçer ama sivas ve sivaslı baki kalır...

herşeye rağmen sivassporumun sonuna kadar yanındayım...

Konu etzel1967 tarafından (14.09.2009 Saat 00:41 ) değiştirilmiştir..
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: SORULAR
Alt 14.09.2009, 00:48   #2
07reis58
Tecrübeli Yiğido

07reis58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

258 Mesajına 624 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 07reis58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: SORULAR

1)paf takımda sivaslı bütün oyuncular gönderildi.
2)fenere topçu yetiştiriyor bu adam
3)SİVAS lı oldğu için
bu 3 cevab kesinlikle doğrudur kımse kızmasın gücenmesin tamam nize yaşattıklarını hiç bir anadolu taraftarı yaşamadı onu ınkar edemeyız ama bunlarda gerçekler acı gerçekler!!!!
07reis58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 07reis58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.09.2009, 01:08   #3
sabanoh
Tecrübeli Yiğido

sabanoh - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

92 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 sabanoh FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
etzel1967 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
özbe öz sivaslıyım, sivasın yerlisiyim ve sivassporluyum...peşinen söyleyeyim dedim bunu, çünkü biz geçmişin ilkel koşullarında stattan stada koşarken kısa pantolonla gezenler bize sivaslılık öğretmeye kalkmasın...eleştiri ile hakaretin arasındaki farkı iyi bilirim...kkimseye de hakaret etmem...bülent hocaya minnet duyanlardanım elbet, geçmişte yaşattıkları için...ama yanlışa da yanlış demek boynumun borcudur...kimseye istifa et bırak git diyemem...bunun çözüm olmadığını da biliyorum..zaten buna karar verecek de taraftar değil yönetim kuruludur...ancak kafama takılan bazı sorular var, ister eleştiri deyin, ister başka bişey...sormasam olmaz...cevaplarımı alır mıyım bilemiyorum tabi...

1- 2007-2008 yılında PAF takımı şampiyon oldu...şampiyon takımdan kaç tane genç yetenek A takıma kazandırıldı?

2- Pilot takım diye Üsküdar Anadolu ile protokol imzalandı, amaç sivasspor a takımına futbolcu kazandırmaktı...acaba bu yolla kaç tane futbolcu kazandırıldı?

3- PAF takımını şampiyon yapan Ahat Kömürlüoğlu'nun görevine neden son verildi, ki kendisi özbeöz sivaslıdır ve sivasspora çok emeği geçmiştir...

4- 2007-2008 sezonunda tekniği ile beğeni toplayan, oynadığı maçlarda da genelde olumlu görüntü veren gurbanov'a ihtiyaç varken bile neden ısrarla forma şansı tanınmamıştır?

5- gene aynı sezon takıma kazandırılan ve hoca tarafından ikinci alex olarak daha gelmeden reklamı yapılan sergio, takımın o tarz futbolcuya şiddetle ihtiyacı olmasına rağmen neden forma şansı verilmemiştir? bu futbolcu bildiğim kadarıyla sivassporun transfer ettiği en pahalı futbolculardan biriydi...ben geçen sene sivasta oynanan fb maçında izlemiş ve de çok beğenmiştim...belki çok koşan bir futbolcu değildi ama orta sahada oyun kurabilen, oyunu yönlendirebilen, teknik bir oyuncuydu...bu tip futbolculardan zaten fazla koşmaları beklenemez...geçen sene sergio tipinde bir futbolcuya çok ihtiyacımız olduğu halde sayın hocamız neden onu oynatmamakta ısrar ederek sakat ve yaşlı muhammet alide ısrar etti? zira bu ısrarı bir antep maçına mal olmuştur...

6- bilicayı anladık, para için verildi fenere, kabul...hiç bir itirazım yok...ama karşılığında bir wederson, bir gürhan yada bir önder değil de futbol olarak hiç bir şey ortaya koymayan yetenekleri sınırlı yasin alındı...ne gibi bir ışıltı gördüler yasinde?

7- ibb takımından ermanın alınmasını anlarım...takım geçen sene kasasını doldurdu...e bilicadan da kazandı...para var yani...madem çok istiyorsun ermanı, basarsın parayı alırsın...teknik kapasitesi yüksek bir futbolcu alınması doğal, çünkü ihtiyaç var...iyi de geçen sene takımın omurgasını oluşturan ve olağanüstü oynayan tum ve syllayı vermek niye...yattaranın kadroya alınmadığı gine milli takımının direkt oyuncusu sylla...diyelimki ibb takımı onlar olmazsa transfer olmaz dedi, varsın olmasın ne olacak yani...sanki aldığımız oyuncu messi mi?

8- tum ve syllanın ibb ye verilmesine karşı çıkanlara hocamız dediki "siz o adamların yaşını biliyormusunuz" bakıyorum sylla 29 tum 30 yaşında...yani bir futbolcunun en verimli çağları bu yaşlar...diyelimki yaşlı, o zaman 30 yaşındaki uğur ile 32 yaşındaki erseni almak niye??? hani gençleştiriyordunuz takımı???

9- bilica olmayınca onun yerine diallo oynardı ve ben diallonun bugüne kadar kötü oynadığı tek maç seyretmedim...bilica gittikten sonra diallonun onun boşluğunu dolduracağını düşünürken üstelikte hazırlık maçlarında takım 3 ten aşağı yemezken, üstelikte dialloya çok ihtiyaç varken bir duyduk diyarbakıra satılmış...üstelik gine milli takımının değişmez oyuncusu ve 24 yaşında...gerçekten, diallo neden satıldı, bunun bir tek izahı var mı?

10- mbemba alındı yerine, evet çok genç...ama risk, uyum sağlar mı sağlamaz mı bu bir sorun? oysa elinde hazır diallo var...buna da tamam diyelim o halde neden mbembayı oynatmıyorsun? agbetuyu neden oynatmıyorsun? maksat gençleştirme demiştin, o halde neden gençlere şans vermiyorsun hocam...ve hiç şans vermediğin agbetuyu neden diyarbakıra göndermek istedin?

11- uğur kavuk un hangi özelliğini beğendin de transfer ettin...bir tek sebep göster, onuda kabul edelim...

12- şampiyonlar liginde 2 adet ön eleme oynayacaksın...lig zaten haziranda bitmiş...topu topu 1 ay zamanın var hazırlanman için...neye güvenerek tutup sistemle, takımın omurgasıyla oynuyorsun? 1 ayda yeni bir sistemi mükemmel bir biçimde oturtman mümkün mü? fatih terim bile uefa şampiyonu gs yi 4 yılda oluşturabildi...sen bunu çok iyi bilecek kadar futbolu bilirsin...o halde neden bu radikal değişiklik? ben iddia ediyorum, eğer takımın omurgası bozulmayıp 2-3 takviye yapılsaydı biz en azından anderlehti elerdik...var mı aksini düşünen...

13- namuşi ismi ilk kez geçen sene devre arasında gündeme gelmişti...eğer alınsaydı çok faydası olurdu...ama onun yerine murat erdoğan alındı...peki o zaman namuşi bu fransız okulu sevdasından bahsetmedi de son dakikada sürpriz mi yaptı? hem neden devre arasında alınmadı...sakın alt yapı binasını yaptık gerekçesine itibar etmemizi bekleme? o zaman 1 numaralı soruyu tekrar sorarız haklı olarak...

13- neden omotoyossi 100.000 euroluk bir ek ödeme için alınmadı...bir süperlig takımı için 100.000 euro para değilki...

14- murat erdoğan ve farukun da son saniyede gitmesi bir risk değil midir?

başka sorusu olan varsa buyursun...taraftar olarak bunları bilmek hakkımız diye düşünüyorum...maksadım kimseyi üzmek değil sadece şu sorulara cevap bulabilmek...herkes gelip geçer ama sivas ve sivaslı baki kalır...

herşeye rağmen sivassporumun sonuna kadar yanındayım...
Evet haklisin abi,bunlarin cevaplarini almak gerek ki bizde kizmiyalim Bülent beye ve yönetime.
Birkaç soru daha :
1)Kamanani neden 90 dk oynatmiyor?
2)Onur denen adami neden her maç 90 dk oynatiyor?
3)Kadiri,onuru,ibrahimi bir anda neden oynatiyor?(3ün dede ofansif gücu yok)
4)Ersen israri neden?
sabanoh isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı sabanoh'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.09.2009, 01:39   #4
Ahwettt
Tecrübeli Yiğido

312 Mesajına 646 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 Ahwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arkadaşım harfi harfine vede noktası virgülüne kadar aynen sana katılıyorum çok çok teşekkür ederim.Yazınızı okuyunca işte gerçek Sivassporlu dedim. Bende yıllardır Sivassporu takip eden ve Sivas aşğı biriyim hatta yıllardır kombenimide alırım. Nasıl başarlı olduğunda takımızı alkışladık ise kötü gidişinde de eleştirmek ki doğruları yazmışssınız doğal hakkımızdır. Açık ve net Söylüyorum Sivassporun hiç kimseye minnet borcu yokturdur, aksine birisleri Sivasporun ismi sayesinde silinip gitmiş iken bu günlere geldiler. Kaçyıldır süperliğideyiz kaçtane alt yaptıdan futbolcuyu A takıma kazanıdır hiç. Yine açık ve net söylüyorum artık bundan sonra Hocanın Sivasspora faydası dokunmazz. daha kötü zmanda bırkıp gider yine olan Sivasımıza ve Sivasspora olur. Bak Beşiktaş seyiricisi bile geçen yıl şampiyon yapan hocasını istifaya davet etti. Biz elimizden şampiyonluğu kendi elleri ie iten hocayı eleştirdğimiz zman Sivaslılar ve Sivasspor taraftarı çıkıyor karşımıza HİÇMİ BASIINDA SİVASI VE SİVAS SPORU SEVEN AÇIK YÜREKLİLİKLE BUNLARI YAZACAK BİR YAZAR GAZETECİ TV YORUMCU SU YOK SİVASISEVEN BUNLARI BASINDA DİLE GETİRİR AÇIK YÜREKLİLİKLE
Ahwettt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Ahwettt'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.09.2009, 02:04   #5
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 887 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

etzel1967 Kardes cok iyi bir sivassporlu oldugundan hic süphem yok bu yaptigin tespitleri bende defalarca yazdim..Tesbit elestiri olmadikca dogru yol nasil bulunabilirki.. bir is kötü yapiliyorsa o yapilan isin kötü oldugunu görüp cok iyi gibi göstermekle sivasspora yapilan en büyük kötülük oldugunu bilmelidir ...Ne aklim aliyor ne de mantigim kabul ediyor.Hala Bülent uyguna Toz kondurmayip elestri yapanlari da Bülent uygun Düsmani gibi gösterenler Bülent uyguna en büyük kötülügü yaptiklarini bilmelidirler..
Alt 14.09.2009, 02:06   #6
galipgelen
Acemi Yiğido

19 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 596 galipgelen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Cevapları malum güzel ve açık sorular bunlar. Denizli ve Bursa maçlarından puanlar alırız inşallah. Alamazsak zaten Bülent Uygun gönderilecekmiş , Basın sözcümüzün son demecinden anladığım. 'Severek Ayrılalım' diyoruz. Ne Bülent Hocamızın kariyeri zarar görsün ne de Sivassporumuz.
Takım iyi yönetilmiyor, hem de haftalardır, aylardır. Aklıselim düşünen Sivaslı ya da değil fikirlerini söyledi ama olmuyor işte. Her maçtan sonra klasikleşen 'Sevenlerimizi mutlu edeceğiz!' sözü yetmiyor.
Geçen yıl başta İstanbul takımları çok takım formsuz idi. Sivassporumuz başarısı ile aradan sıyrılmayı bildi. Tamam. Ama bu yıl tam tersine kötü takım yok, hepsi vasat ya da üstü. Futbolda dün yok bugün var maalesef, gözümüzün yaşına bakmazlar. Zaten ekstra motivasyonla oynuyor rakiplerimiz bize karşı. Hakemlerden yana da Fener maçından beri şansımız yok.
Hala eleştiri yapıyor diye bizleri kaale almayanlar fikstüre bir baksınlar, bir de rakip takımlara ve kadrolarına. Uyanalım artık. Sivassporumuz herşeyin üstündedr.
galipgelen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı galipgelen'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.09.2009, 02:38   #7
sewaz58
Tecrübeli Yiğido

sewaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

183 Mesajına 256 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 sewaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yapılan en ufak bir eleştiride sanki biz takıma sırtımızı dönüp gitmişiz gibi davranan,taraftarlıktan feragat etmişiz gibi muamele yapan,takım bu haldeyken bile hiç eleştiriye gerek duymayan taraftarlarımızla birlikte cevaplarsak daha yerinde olur ...Biz iki eleştiri yapınca sizinki tam destek,bizimkisi ise köstek mi oluyor ... Bizde bu takımın taraftarıyız,elin gavatı değiliz ki takımın kümeyi düşmesini,kötüye gitmesini isteyelim.. Ne yapalım yani açıldıysa bu forum her haliyle takımı eleştirip konuşmakta herkesin hakkı,sonuçta biz bizeyiz burada diğerlerinin lafını ipleyen yok ..Her neyse güzel ve yerinde sorular olmuş ve işin acı tarafı görülebilen ve kolayca anlaşılabilecek sorunlar bunlar,yani sırf bu gerçeği bilen biz değilizdir... Peki bu gerçekler madem bu kadar aleni idi,neden sadece bize gösteriyorlar kendilerini ?
BİZ SIVASLIYIZ!!!

58 & SİVASSPOR & 58
sewaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sewaz58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.09.2009, 02:52   #8
elbeylii
Yiğido

106 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 elbeylii BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ARKADASLAR ARKADASIMIZIN YAZDIKLARINA KATILIYORUM BİR DUYUMA GÖREDE BİR TEKNİK ADAM MENJERLİK YAPTIGI SÜRECE İYİ OYUNCULAR MENEJERLİK HAKLARINI VERMEDİĞİ İÇİN KADROYA ALINMIYOMUŞ NE DRECE DOGRU BİLMEM
elbeylii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda elbeylii'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.09.2009, 04:13   #9
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

benim birtek bir sorum var
hatasiz bir kul varmi aramizda?
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2009, 04:51   #10
ÖFŞ2041
Acemi Yiğido

ÖFŞ2041 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 642 ÖFŞ2041 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Tum'un gitmesini anlayabilmiş değilim hala...Erman'ın messi olduğunu düşünen arkadaşlar da vardı buralarda,Erman Messi midir bilemem ama bu takımın Tum'a ihtiyacı vardı.Her hafta özellikle Tum'u görmek için ibb maç özetlerini kaçırmıyorum,Tuma inşallah başarılı olur o takımda.Bir de "yaşlı diye gönderdik" açıklamaları yok mu deli ediyor insanı..Sanarsın Tum 36 yaşında.Kardeşim bu adam oynuyor mu oynuyor,oynatsana 1-2 sene daha.Ersen Martin de 30 yaşında bu arada
ÖFŞ2041 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ÖFŞ2041'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
sorular