Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Sivasspor Yıldız`ına Kavuşuyor
Alt 29.09.2009, 09:53   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Sivasspor Yıldız`ına Kavuşuyor

Sivasspor, Süper Ligin 8. haftasında kendi sahasında Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Kırmızı-beyazlı ekipte sakatlıkları geçen futbolcuların antrenmanlara başlamaları takımda yüzleri güldürdü.

Süper Lig'de 7 hafta geride kalmasına rağmen henüz 3 puan ile tanışamayarak ligin sonuna demir atan Sivasspor Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde Sivasspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanda futbolcular ilk olarak düz koşu yaptı. Daha sonra yarı sahada çift kale maç yapan futbolcular idmanı tamamladı. Sakatlıkları geçen Mehmet Yıldız, Onur Tuncer ve Abdurrahman Dereli'nin takımla birlikte idmana çıkması yüzleri güldürdü. Takım ile birlikte bugünkü çalışmalara katılan Onur Tuncer, "Bize hiç yakışmayan sonuçlar alıyoruz. Ama son üç haftadır iyi futbol oynuyoruz. Üzerimizdeki şansızlığı bir türlü atamıyoruz. Şimdi önümüzde zorlu bir Antalyaspor maçı var. Bu maçta kendimizi seyircimize affetirmek istiyoruz. Bu takım onların yüzünü güldürecek"dedi.

Uzun süreli sakatlık sonrası çalışmalara başlayan Mehmet Yıldız ise, "Uzun süren bir sakatlık dönemi geçirdim. Ama artık takım ile çalışmalara başladım. İyi çalışarak takım arkadaşlarıma kısa zamanda katılmak istiyorum. Ben elimden geldiği kadar yoğun bir antreman programı uyguluyorum. Hocam ne zaman bana görev verir ise bunu en iyi şekilde değerlendireceğim. Taraftarımızı bu sezon istemeyerek üzdük. 3 sezondur onları başarılara alşıtırmıştık. Antalyaspor karşılaşmasına muhakak tribünlere gelerek bizi desteklesinler. Çünkü lige 8'inci haftadan itibaren başlayacağız. Bu karşılaşma Sivasspor'un lige yeni başlangıç yapacağı bir karşılaşmadır" şeklinde konuştu.
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
M.YILDIZ :GÖREVE HAZIRIM
Alt 29.09.2009, 09:53   #2
skep06
Yiğido

skep06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 196 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 skep06 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart M.YILDIZ :GÖREVE HAZIRIM

Sivasspor"umuz, Süper Ligin 8. haftasında kendi sahasında Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. ekibimizde sakatlıkları geçen futbolcuların antrenmanlara başlamaları takımda yüzleri güldürdü.

Süper Lig'de 7 hafta geride kalmasına rağmen henüz 3 puan ile tanışamayarak ligin sonuna demir atan Sivasspor Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde Sivasspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanda futbolcular ilk olarak düz koşu yaptı. Daha sonra yarı sahada çift kale maç yapan futbolcular idmanı tamamladı. Sakatlıkları geçen Mehmet Yıldız, Onur Tuncer ve Abdurrahman Dereli'nin takımla birlikte idmana çıkması yüzleri güldürdü.
Takım ile birlikte bugünkü çalışmalara katılan Onur Tuncer, "Bize hiç yakışmayan sonuçlar alıyoruz. Ama son üç haftadır iyi futbol oynuyoruz. Üzerimizdeki şansızlığı bir türlü atamıyoruz. Şimdi önümüzde zorlu bir Antalyaspor maçı var. Bu maçta kendimizi seyircimize affetirmek istiyoruz. Bu takım onların yüzünü güldürecek"dedi.

Uzun süreli sakatlık sonrası çalışmalara başlayan Mehmet Yıldız ise, "Uzun süren bir sakatlık dönemi geçirdim. Ama artık takım ile çalışmalara başladım. İyi çalışarak takım arkadaşlarıma kısa zamanda katılmak istiyorum. Ben elimden geldiği kadar yoğun bir antreman programı uyguluyorum. Hocam ne zaman bana görev verir ise bunu en iyi şekilde değerlendireceğim. Taraftarımızı bu sezon istemeyerek üzdük. 3 sezondur onları başarılara alşıtırmıştık. Antalyaspor karşılaşmasına muhakak tribünlere gelerek bizi desteklesinler. Çünkü lige 8'inci haftadan itibaren başlayacağız. Bu karşılaşma Sivasspor'un lige yeni başlangıç yapacağı bir karşılaşmadır" şeklinde konuştu.
skep06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda skep06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: M.YILDIZ :GÖREVE HAZIRIM
Alt 29.09.2009, 10:01   #3
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1638 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: M.YILDIZ :GÖREVE HAZIRIM

sakatların takımla çalışmalara katılması sevindirici bi haber bu hafta çıkış maçımız olur inşallah takıma destek gerek özellikle gol yollarında mehmete çok ihtiyacımız var
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.09.2009, 10:10   #4
akyuvalı
Yeni Yiğido

12 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 akyuvalı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

NEREDE KALDIN BE YİĞİDOM. GÖZLERİMİZ YOLLARDA KALDI...ANLDIK Kİ SENSİZ OLMUYOR........
akyuvalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.09.2009, 10:20   #5
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

antalya maçıyla lige artık başlıyoruz bu maçtada hayal kırıklığı olursa bilemiyorum artık nolur antalyayı trabzon fener maçlarında izledim ligin en kötü takımı şu anda bizdede 3 haftadır gözle görülür bi kıpırdanma var şeytanın bacağını kırma maçıdır bunuda yenemezsek başlar bayağı bi ağrıyacaktır
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Sivasspor "Yıldız"ına Kavuşuyor
Alt 29.09.2009, 10:52   #6
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1638 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Sivasspor "Yıldız"ına Kavuşuyor

sakatlar düzelmiş çalışmalara başlamışlar hadi hayırlısı gol atamıyoruz memet yıldıza özellikle gol bölgelerinde ihtiyacımız var
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Sivasspor Yıldız`ına Kavuşuyor
Alt 29.09.2009, 10:59   #7
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor Yıldız`ına Kavuşuyor

herkes mehmet e bel bagladı sonu hüsran olacak gibi gözüküyor tek başına mehmet ne yapabilirki.kaldıki uzun süren sakatlık artı son zamanlarda da formundan çooook uzak bir mehmet .çare degil kamananı kesersen yasinde ısrar edersen ermanı banko oynatırsan bu netice asla degişmez malesef mehmetten çok şey bekliyoruz hiç bişey olacagını sanmıyorum.kamanan mehmet ibrahim şahin iş yapabilirde bide defans lazım belki o zaman sorun çözülür.defans defans defans diyorum başkada bişey demiyorum...
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda pover58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.09.2009, 11:04   #8
# Kamanan
Yeni Yiğido

# Kamanan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 596 # Kamanan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hoşgeldin yıldızımız!
hoşgeldin
bu hafta uyuyan dev uyanacak
herkes pşman olck

# Mehmet Yıldız

# Bülent Uygun
# Kamanan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.09.2009, 11:18   #9
BIRAYS
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 BIRAYS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu hafta ilk galibiyetimizi alacağımıza inanıyoruz
özledik başarılı günlerimizi...olmuyor böyle
BIRAYS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.09.2009, 11:56   #10
kaptann58
Tecrübeli Yiğido

kaptann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

248 Mesajına 423 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 kaptann58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

her zamn arkanızdayız baaşaarcaksınz Alllahın izniyle başka sivas ve sivasspor yok hep destek tam destek
kaptann58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
kavuşuyor, sivasspor, yıldızına, yıldız`ına