Sivasspor, Süper Ligin 8. haftasında kendi sahasında Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Kırmızı-beyazlı ekipte sakatlıkları geçen futbolcuların antrenmanlara başlamaları takımda yüzleri güldürdü.
Süper Lig'de 7 hafta geride kalmasına rağmen henüz 3 puan ile tanışamayarak ligin sonuna demir atan Sivasspor Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde Sivasspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanda futbolcular ilk olarak düz koşu yaptı. Daha sonra yarı sahada çift kale maç yapan futbolcular idmanı tamamladı. Sakatlıkları geçen Mehmet Yıldız, Onur Tuncer ve Abdurrahman Dereli'nin takımla birlikte idmana çıkması yüzleri güldürdü. Takım ile birlikte bugünkü çalışmalara katılan Onur Tuncer, "Bize hiç yakışmayan sonuçlar alıyoruz. Ama son üç haftadır iyi futbol oynuyoruz. Üzerimizdeki şansızlığı bir türlü atamıyoruz. Şimdi önümüzde zorlu bir Antalyaspor maçı var. Bu maçta kendimizi seyircimize affetirmek istiyoruz. Bu takım onların yüzünü güldürecek"dedi.
Uzun süreli sakatlık sonrası çalışmalara başlayan Mehmet Yıldız ise, "Uzun süren bir sakatlık dönemi geçirdim. Ama artık takım ile çalışmalara başladım. İyi çalışarak takım arkadaşlarıma kısa zamanda katılmak istiyorum. Ben elimden geldiği kadar yoğun bir antreman programı uyguluyorum. Hocam ne zaman bana görev verir ise bunu en iyi şekilde değerlendireceğim. Taraftarımızı bu sezon istemeyerek üzdük. 3 sezondur onları başarılara alşıtırmıştık. Antalyaspor karşılaşmasına muhakak tribünlere gelerek bizi desteklesinler. Çünkü lige 8'inci haftadan itibaren başlayacağız. Bu karşılaşma Sivasspor'un lige yeni başlangıç yapacağı bir karşılaşmadır" şeklinde konuştu.