Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Ertugral'dan Önemli Açıklamalar
Alt 24.11.2009, 17:11   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Ertugral'dan Önemli Açıklamalar

Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, bu hafta oynayacakları Beşiktaş maçına çok iyi hazırlandıklarını belirterek, taraftarlara bayram hediyesi vermek istediklerini söyledi.Ertuğral, sezon sonunda hedeflerinin en az 40 puana ulaşmak olduğunu dile getirdi.

Sivas'ta yerel TV58 kanalında yayınlanan Sporaktif programına katılan Teknik Direktör Muhsin Ertuğral, Sivas'ta bulunan çalışma koşullarının Avrupa'nın bir çok kulübünde olmadığını söyledi. Güney Afrika'da büyük başarılara imza attığını Kaiser Chief takımına birçok kez kupa kazandırdığını söyleyen Ertuğral;Sivasspor'da ki futbolcuları tek tek ele aldığımız zaman kadromuzda birçok yetenekli sporcumuz olduğunu söyleyebilirim. Ancak bu yetenekleri sahada sonuca dönüştürememenin sıkıntısını yaşamışız. Bunu en kısa sürede gerçekleştireceğiz dedi.

Ligde sezon iki se zon şampipyonluğa oynayan takımın bu sene alt sıralarda olmasının üzücü olduğunu ifade eden Ertuğral, Bunu aşmamız gerekiyor. Ancak, ilk olarak bu sezon sonuna kadar koyduğumuz 40 puan hedefine mutlaka ulaşmamız gerekiyor. Sivasspor'da şu an forma giyen bütün futbolcular çok iyi niyetli ve çok karakterli kişiliklere sahipler. Antrenman sonraları zaman zaman futbolcularımı odama çağırıyorum. Durum değerlendirmesi yapıyoruz. Onlara neler yapabileceklerini ve neler istediğimi anlatıyorum. Saha içinde ve antrenmanda verimli olmalarını istiyorum. Karşılaşmalarda basit hatalar yapılmaması konusunda uyarıyorum. Erman çok yetenekli bir futbolcumuz. Kaptanımız Hayrettin çok fedakar, Yasin'in mutlaka bu takıma çok şey katacağına inanıyorum. İbrahim Dağaşan eski formuna yavaş yavaş kavuşuyor dedi.

Türkiye'de lig takımlarında Teknik Direktör olarak görev alan kişilerin hep günü kurtarma düşüncesi içinde olduğunu ve haftalık planlar yapıldığını ifade eden ertuğral,Galibiyet alınınca sorunlar genelde bir kenara bırakılmış. Başarısızlığın sebebi birçok kez futbolcularda olsa neticede takımlardan ayrılanlarda hep teknik adamlar olmuş. Milyon dolarlık bütçelere sahip olunan kulüplerimizin mutlaka kurumsallaşması ve profesyonel şirketler gibi yönetilmesi lazım. Biz takımda önce oynayacağımız sistemi üzerine çalışmaya başladık. Herkesin, her hocanın sistemi olmaz. Sistem elinizdeki kadroya göre ve kadrodaki futbolcularımızın özellikleri üzerine planlanır. A takım teknik direktörünün, B takım teknik direktörünün oyun sistemi diye bir sistem olamaz. Sistemi kurduktan sonra kim nerede nasıl oynamalı, nerelerden atak geliştirip nerede sonuca varmalıyız tarzında otomatik oyun planlarını da sahaya yansıtmalıyız diye konuştu.

MEHMET YILDIZ İKİNCİ YARI SAHADA

Sakatlığı devam eden Mehmet Yıldız'ın takım için önemli olduğunu söyleyen Ertuğral, "Mehmet Yıldız Almanya ve İsviçre'de çeşitli kontrollerden geçti. Mehmet şu anda doktorları ve kendisine verilen program doğrultusunda çalışıyor. Devre arasını kampını birlikte yapacağız. Ocak ayında sezonun ikinci yarısıyla birlikte arkadaşlarının yanında olacağına inanıyorum. Sivaspor'da birlikte çalışacağım ekip arkadaşlarımızla anlaştık. Uzun süredir tanıdığım ve birlikte çalıştığım yardımcım Telat Üzüm'le teknik direktör olarak anlaştık. Daha sonra Almanya'da kaleci eğitimi veren kaleci antrenörü Marcus Guap ile anlaştık. Birde fizik kondisyoner antrenörü ile anlaşacağız. Görüşmelerimiz sürüyor. Sivasspor'da futbol alt yapısı var. Bunu görüyorum. PAF takımı iki yıl önce Türkiye şampiyonu olmuş. Demek ki bu şehirde futbol alt yapısı var demektir. Bende hazırlık maçlarında A2 takımımızdan 3-4 gencimize şans verdim. Yetenekli çocuklarımız var şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞ DERSİME İYİ ÇALIŞIYORUM'

Hafta sonu oynanacak Beşiktaş maçına da değinen Ertuğral, "Beşiktaş'la hafta sonu oynayacağımız maç için yardımcılarımla birlikte gece gündüz mesai yapıyoruz. Fenerbahçe maçını izledim. Çok iyi mücadele ettiler. Beşiktaş'ta kim nerede nasıl mücadele diyor. Nasıl atak geliştiriyorlar. Nerede zafiyetleri var. Hepsini not ediyoruz. Futbolcularıma onların zayıf noktalarından atak geliştirmelerini anlatıyorum. Pazar günü oynayacağımız Beşiktaş maçı için adeta bir öğrencinin sınava çalıştığı gibi çalışıyoruz. İnşallah pazar günü sınavı geçen biz oluruz. Taraftarımızın 4 Eylül Stadyumu'nu mutlaka doldurmasını ve takımlarını 90 dakika desteklemelerini istiyorum.

29 Kasım'da sahamızda taraftarımız önünde oynayacağımız Beşiktaş maçını kazanarak bizleri sahamızda ve deplasmanlar da yalnız bırakmayan Yiğidolara bayram hediyesi sunmak istiyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde bu maçı kazanacağız. Herkes bize güvensin diye konuştu.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Ertugral'dan Önemli Açıklamalar
Alt 24.11.2009, 17:17   #2
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1130 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Ertugral'dan Önemli Açıklamalar

Hocam Essekler Adam Olur Yasin Adam Olmaz..Bugun iyi Oynar Yarin Kendi Elleriyle Maci Satar
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı subasi29'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.11.2009, 17:28   #3
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ahh be hocamo bayram hedıyesıne çok herşeyden çok ihtıyacımız var çokkk
carizma0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı carizma0658'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.11.2009, 17:30   #4
esentepeli58
Tecrübeli Yiğido

esentepeli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 146 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 esentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOKesentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

hadi bakalım hocam inşallah kazanan biz oluruz tabiki stadda yerimi alıcaz her zman ki gibi kalbimiz hep sizinle
Alt 24.11.2009, 17:41   #5
oquzh4n58
Tecrübeli Yiğido

oquzh4n58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

155 Mesajına 214 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 oquzh4n58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
subasi29 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocam Essekler Adam Olur Yasin Adam Olmaz..Bugun iyi Oynar Yarin Kendi Elleriyle Maci Satar
hay kardes sen benı guldurdun allahda senı guldursn
oquzh4n58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.11.2009, 18:08   #6
58musab58
Acemi Yiğido

46 Mesajına 94 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 595 58musab58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hocam çok iyi bi insansın çalışkansın...ama hayrettinle yasinden hiç bi halt olmaz..
58musab58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.11.2009, 18:58   #7
Divriği58-
Usta Yiğido

Divriği58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 464 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt

hocamız çok beyefendi saygın bir kişilik .. İnşaallah başarılı olur...
Divriği58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.11.2009, 20:22   #8
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

hocam sen gece gündüz dersine çalışırsında benim futbolculara olan inancım hiç ama hiç kalmadı ne zaman umutlansak fos
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda shang'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.11.2009, 20:26   #9
efendigardaş
Yiğido

77 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 636 efendigardaş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

MUHSİN HOCA BOŞUNA KONUŞMAZ BU TAKIMI ADAM EDECEKTİR..** BEŞİKTAŞI YENERSEK MUCİZEYİ GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLURUZ...***
efendigardaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.11.2009, 20:47   #10
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1472 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Hocamızı çok dikkatlice dinledim. Özellikle şunu belirtmek isterimki futbol bilgisi olarak çok üst düzey bir hoca olduğu hem konuşmasından hem duruşundan belli oluyor. Edindiği deneyimler ve yurtdışında çokca bulunması Afrika bile olsa bir şeyler kaptığı her halinden belli oluyor. Gelelim konuşmalarından özellikle yukarıya bakmadan aldıklarıma ve anladıklarıma göre Sivassporumuzun devre arasında takviyeyi mutlaka yapacağına ve yine anladığıma göre bu gelecek oyuncuların takımımızı mutlaka memnun edeceğini üstüne basa basa söylemesi beni oldukça memnun etti.. Fakat Yasin hakkında söyledikleri bir o kadarda canımı sıktı. Tabikide oyuncularla içiçe olmasından dolayı en iyi o bilir herşeyi ama Bu Yasin kardeşimizin bize aşısı tutmadığı da aşikar. Özellikle Defans oyuncuların yerleriyle pek oynamayı sevmiyor hocamız dünkü konuşmalarından anladığıma göre. Çünkü ne kadar beraber oynarlarsa o kadar çabuk uyum sağlarlar ve iyi neticeler bu şekilde gelir söylemlerini sıkça söz etti. Tek santrafor oynamak zorundayız bundan dolayıda zaman zaman Kamananın yedek bekleyebileceğini Ermanın çok elit bir özellikde futbolcu olduğunu ve onu her zaman oynatacağını söyledi. Hayrettin takımını çok seven ve bu şehrin bir çocuğu olduğunu ve bu formsuzluğunu mutlaka atlatacağını söyledi. Öğle saatlerinde (demeç verdiği gün) Kamananın yanına gelerek eşiyle birlikde burada olmakdan çok mutlu olduklarını ve verdiği röportajın yanlış aksettirildiğini eğer bir kusuru varsa özür dilediğini, hocamızın ise bu gibi konulara takılıp kalmamasını ve çıkıp futbolunu oynamasını Kamanan a ilettiğini söylemesi bizleri çok rahatlattı. Çünkü ben şahsım adına Yannick den çok fazla memnunum. Zita'yı Afrikadan beri tanıdığını sürekli milli formayı giydiğini, kumaşının çok kaliteli olduğunu belirtmesi ve bunun yanında şu an için Erman la forma için savaştığını söyledi. Hatta Zita milli takım dönüşü yaptığı ilk antremanda takımın değişimini görünce çok şaşırdığını hocasına bildirmesi bir taraftar olarak beni çok memnun etti. Şu an da 5-3-1 yani tek santraforla oynadığımız için İbrahim Şahinin bu özelliğe uymasından dolayı çok memnun kaldığını söylemesi ve bununla birlikde yeteneğinin ve gücünün MEhmet Yıldıza benzemesinden dolayı tercih ettiğini belirtmeside, hocamızın İbrahimi her fırsatta kadroya alacağının sinyallerini vermesiydi. Taraftarlarımızın takımı yalnız bırakmamasını isteyen hocamız maç sonuna kadar destek vermelerini eğer tepkileri varsa 90 dakika sonunda belirtmelerini istedi. Takımımızın hem oyuncularının hemde taraftarlarının çok duygusal olması tipik bir Türk takımı olduğunu ve bundan çok memnun olduğunu belirten hocamız, yönetimimizinde çok fedakar olduğunu söyledi. Tesislerimizin 5 yıldızlı bir otelden farkının bulunması ve bu şartlarda çalışmaktan çok memnun olduğunu ve ayrıca tesislerede bir adet kule yapılmasını talep ettiğini bu sayede çalışmaları ve özellikle hazırlık maçlarını iyi etüd etme fırsatı bulacağınıda belirtti. Kadrosunu hemen hemen tamamladığını ve bu sezondan sonra kendi kondüsyoneri Amerikalı bir bayanla anlaşacağını söylemesi ise bana çok enteresan geldi. Kadınlarında bu işte çok profesyonel olduğunu ve ilerde bize çok faydalı olacağını belirtmesi hocamızın bu işe ne kadar gönül verdiğinin bir kanıtı idi.
Yayın için Tv 58 e şahsım adına teşekkür ediyorum Lakin bir öz eleştiride bulunmak istiyorum. Sevgili spiker abimizin yaka mikrofonunun iyi monte edilmemesinden doğan parazitler bayağı dinleme konsantremi bozdu ama yinede hiç yokdan iyiydi. Ayrıca konuk olan İsmail abide (Cin İsmail) fazla konuşamadı. Fakat onada burdan saygılarımı gönderiyorum. Bu gidişle onun en fazla forma giyme rekoru tarihe gömülecek.
Herkese sevgi saygılarımı sunuyorum.
Atilla

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
açıklamalar, ertugraldan, önemli