Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, Beşiktaş mağlubiyetinden sonra yaptığı açıklamada takımının iyiye doğru gittiğini söyledi.
Bakılırsa ilk 45 dakika bir satranç oyunu gibiydi. Beşiktaş kontratağı bekledi. Bizim hatalarımızı kolladılar. Biz de bunu biliyorduk. Zaman zaman sabırsızdık ama bardağın dolu tarafına bakarsak biz biraz şanssızdık diyorum bugün. Erman'ın kaçırdığı pozisyon var. Musa'nın ilk yarıda yüzde 100 gol fırsatı vardı. 2 tane da forvetten arkadaşımızın sakatlanması şanssızlığımız oldu. Bizim kadromuz o kadar büyük ve geniş bir kadro değil. Eksikler bizi ister istemez etkiliyor. Ama arkadaşlarımızın özverili çalışmaları var, morallerini yüksek tutmamız gerekiyor. 2. yarıda revizyon olup olmayacağını kamuoyuyla paylaşmak istemiyorum. Bu bizim 4 duvar içinde yönetimimizle görüştüğümüz bir konu. Bilgi vermek istemiyorum"
BASIN TOPLANTISI
Muhsin Ertuğral bugünkü maça iyi hazırlandıklarını belirterek, ''Maça çok iyi başladık. Tempo çok iyiydi. Arkadaşlarımıza daha çok sabırlı olmalarını söyledik. Zaman zaman sabırsızlanarak çabuk öne gittik'' dedi.
Taktiksel bir maç olduğunu ifade eden Ertuğral, ''Bizim biraz daha dikkatli ve çok çabuk dikine gitmeden orta sahada pas hatası yapmamamız gerekiyordu'' diye konuştu.
Çok önemli gol pozisyonları kaçırdıklarını ifade eden Ertuğral, ''Zannediyorum beraberliği yakalama şansımız vardı. Ama en çok üzüldüğüm taraf futbolcu arkadaşlarımız son iki hafta gerçekten çok çalıştılar. Futbolda biraz da şans faktörü var'' ifadesini kullandı.
Daha çok çalışmaları gerektiğini bildiren Ertuğral, mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını kaydetti.