Cevap: BU MUDUR ? BAŞARININ SİNYALİ
Kalas Yasin, Emre AŞIK gibi bir futbolcu.. Ne zaman iyi, ne zaman kötü oynayacağı belli olmuyor. Bazı maçlarda hatasız oynarken, bazı maçlarda hatalı bile oynayamıyor, yani saha da yok..
Ama şu bir gerçek ki, Yasin Sivassporun bel kemiği olsa da ilk yarıdaki performansıyla taraftarın gözünden düşmüştür ve benim gözümde hep bir kalas olarak kalacaktır.
Diğer taraftan Agbetunun, geldiği günden beri çok süratli bir futbolcu olduğunu ama topları harcadığını, pas yüzdesinin %5'lerde olduğunu söyledim. Agbetu gibi orta saha futbolcuları için önemli olan sürat değil asisttir. ama Agbetunun pasları sürekli yarı yolda kalmaktadır.
Kamanan, herkeste bir sevda oldu.. Ama bence Sivassporun forveti kamanan tarzı bir oyuncu değil.. Erman ve Mehmet Yıldız tarzı iki futbolcu daha olsa, ara sıra kaleyi düşünseler yeter.. Özellikle kapalı defanslarda zorlanıyoruz.. O yüzden bize çok etkili bir forvet arkası lazım.. Yeni gelen futbolcuları bilmiyorum ama Efsane Hagi tarzı oyunu soğutup, saniyeler içinde hızlandırabilecek bir forvet arkasına ihtiyacımız var..
Yani ihtiyacımız var da var ..