Manisaspor-Fenerbahçe Maçında Manisaspor'un Defans Oyuncusu Eren Aydın Sarı kart görerek haftaya Sivasspor Maçında sahada yerini alamayacak öte yandan maç bitiminden sonra itirazlarından dolayı Isaac Promise ikinci sarı karttan kırmızıyla cezalandırıldı ve Haftaya Sivasspor maçına cezalı duruma düştü.
Isaac'in olmaması bizim için iyi olacağını düşünüyorum ...
Eren Aydın sürekli 11 oynayan defans oyuncusu...
Haftaya burda mutlak kazanmamız gereken bir maç Kazanırsak Düşme hattından 4 puan yukarıda olacağız bu da bizim için çok iyi iyi bir avantaj olur Bursa Deplasmanından puan alarak çıkış yakalayabiliriz..
ısaak'ın olmaması çok iyi bir de yerine ersen martin oynarsa rakip on kişi oynayacak demektir.
bizim için çok iyi oldu inş. yeneriz.
ama ben fenerin kazanmasını bekliyordum
gercekten bugun duydugum en ıyı haber bu isaac cok ıyı bır golcu fenere ıkı tane attı ıkısıde güzel gollerdı haftaya olmaması bızım ıcın buyuk avantaj sivasspor bu macı buyuk ıhtımalle alır bız taraftarlara da buyuk iş düsüyor 4 eylül stadını inletelim öyle bir bagıralım kı gözler taraftar görsün
TARZANIN KOLU BUDU KIRILDI.ENÇOK AYZEK VE ERENİN CEZA ALMASINA SEVİNDİM KADRO ŞARTLARI EŞİTLENDİ.SADECE SAHA VESEYİRCİ AVANTAJIMIZ VAR.SİMSPSON VE MEHMET NAS KİLİTLENİRSE KOLAY GALİP GELEBİLİZ.SİVAS-MANİSA HAFTANIN ENKRİTİK MAÇI İNŞALLAH YAYINLANIR.MANİSA İYİ PRES YAPIYOR.KAZANIRSAK SÜPER OLUR.İNŞALLAH YİĞİDOLAR STADI FUL DOLDURUP 90 DAK DESTEK VERİR .
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Simpson önemli bir adam. Tahminim Ergin oynayacaktır hareketli oyuncu olarak. Denizli maçı gibi oynamalıyız. Denizli maçından tek eksiğimiz Mehmet Yıldız. Onun yerine İbrahim mutlaka yetişmeli maça.