Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Yönetimden federasyona tepki
Alt 20.03.2010, 10:44   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Yönetimden federasyona tepki

Federasyon Başkan Vekili Lutfi Arıboğan'ın karşılaşmanın tescili ile ilgili açıklamalarını kulüp binasında televizyondan takip eden Sivasspor Yönetim Kurulu daha sonra yazılı bir açıklama yaptı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Siyasetin topyekün olaya müdahale edip, ilk defa bir konuda aynı fikirde olmaları ülkemiz adına sevindiricidir. Dileriz bu performanslarını diğer ülke sorunlarında da tekrarlarlar. Bizim endişemiz, 'Diyarbakır kesinlikle küme düşmemeli' söylemlerinin bundan sonra ki kalan karşılaşmalarda hakemi, federasyonu, rakip takımları ve taraftarları çok etkiyecek olması ihtimalidir. Futbol Federasyonu'nun aldığı bu karara saygı duymakla birlikte hukuki süreç de başlayacaktır. Alınan bu karar Türk futbolunu daha da karmaşık hale getirecektir" denildi. Sivasspor yönetim kurulu bu kararı Tahkim Kurulu'na taşıyacaklarını, sonuç çıkmaz ise UEFA nezdinde girişimde bulunacaklarını duyurdu.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Yönetimden federasyoan tepki
Alt 20.03.2010, 10:48   #2
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 985 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Yönetimden federasyoan tepki

Keşke bu açıklamaları karar açıklanmadan önce yapsaydınız !

Diyarbakır öyle bir kulis yaptı ki istediğini aldı !

Biz yapamadık maalesef ...
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.03.2010, 10:52   #3
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 801 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Bu tepkiyi biraz da futbolculara verin de Diyar'ı 10 puan altımıza alalım!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.03.2010, 10:56   #4
kiNgSiZe58
Usta Yiğido

kiNgSiZe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 kiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer AnblickkiNgSiZe58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu tepkiyi biraz da futbolculara verin de Diyar'ı 10 puan altımıza alalım!
aynen katılıyorum. Futbolcular oynamak istemiyorlar. Niye yönetim sıkıştirmiyor bu futbolcuları anlamiyorum. Yenilgi hoşlarınamı gidiyor acaba?
Alt 20.03.2010, 10:56   #5
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: Yönetimden federasyoan tepki

BİRŞEY ÇIKACANI ZANNETMEM .DEVLET İSTEDİĞİNİ YAPAR,YALNIZ SİVASI İLGİLENDİMİYORKİ ,DİĞER TÜM TAKIMLARDA ,HAKKINI ARAMALI, ANCAK SİYASET, TFF N U,İFLAS ETTİRMİŞTİR.BUNDAN SONRA,FUTBOL DEĞİL SİYASET OYUNU OYNANACAKTIR.DİYARBAKIRA ,GİTMEYE G...TUTMAYAN ADAMLAR BU ŞEKİLDE,BİRŞEY KAZANABİLİRMİYİZ HESABINDALAR .YAZIKLAR OLSUN . HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSKUN KALAN DİLİ OLMAYAN ŞEYTANDIR.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.03.2010, 11:12   #6
zaral
Yiğido

zaral - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 143 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 589 zaral FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tabi biz böyle sesimizi çıkartamazsak alttan alırsak naif mahsun iğnemelerle kalırsak bu gün onları düşürmedikleri gibi bizi nasıl geçen sezon şampiyon yapmadılarsa bu senede onların yerine düşürürler. 1 hafta önce verdikleri kararı ertesi hafta yoksayıp hiç olmamış gibi başka karar verecek kadar etki ve tesir altında kalan tahkim ve federasyon acaba aynı şeyi bu hafta yada ve haftaya SİVASım yaparsa kararı ne olur. ben bi holigan değilim takım fanatiği de değilim ama memleketimide herşeyden çok severim ama bu hafta son dakikalarda takım geriye düşse ve bende sivasta olsam yemin ederim sahaya inerdim bende SIRF FEDERASYONDAKİ SOYU SOPU BELLİ OLMAYAN RİYAKARLARIN nasıl çifte standart uygulayıp satıldıklarını göstermek için. acaba o zaman bizede böyle ceza vermemezlik yapabilirlermiydi. spor bu oynanan bir spor müsabakası SİYASETİN BURADA İŞİ YOOOKKKKK. başbakan diyarbakıra yalakalık yapacağına gitsin memleketi kurtarsın. hani söz vermişti stad için ne oldu stad işi yoksa başladıda bizim mi haberimiz olmuyo.biz böyle sesimizi soluğumuzu çıkartmamaya devam edelim arkadaşlar. sorun yapılan iki yüzlülük ben bu takımı 3.ligden beri tutuyorum yine düşsün yine tutarım.biz iyi günde burda değiliz sadece ama göz göre göre harcanmakta zorumuza gidiyor. kimse kendini kandırmasın. biz onların düşürülmesi ile ligde kalmak istemiyoruz diye. farkındamısınız bilmiyorum ama takımımız ligde diyarbakırdan da denizlidende daha kötü top oynuyo. hatta oynayamıyor. takımın gidişatı kötü futbolcularımız iyi oynayamıyor yada oynamıyor. zaten hocayla sürtüştüklerinide herkes biliyor. hocada bu kötü oyunu bi türlü değiştiremiyor artık SİVASSPORUMUZDA RADİKAL DEĞİŞİKLİKLERİN yapılma zamanı geldi bunu hoca ve oyuncular yapamıyorsa nasıl kerem öncelden özür dilettiysek bi şekilde bu duruma karşıda tepkimizi göstererek biz yapmalıyız sürç-ü lisan ettiysem affola tüm gerçek YİĞİDOLARA saygı ve sevgiler
zaral isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda zaral'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.03.2010, 11:15   #7
dülger58
Tecrübeli Yiğido

dülger58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

119 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 dülger58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

YÖNETİM BİRAZDA SİVASSPORLU FUTBOLCULARA TEPKİ VERSİNDE, BİRAZ TOP OYNASINLAR......
dülger58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.03.2010, 11:24   #8
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 971 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

ONUN BUNUN İŞLERİNE BAKMAMALIYIZ,BİZ ÖNCE KENDİ İŞİMİZE BAKMALIYIZ,ALINIMIZIN AKIYLA ÇIKIP ASLANLAR GİBİ MÜCADELEMİZİ EDİP ALLAHIN İZNİYLEDE LİGTE KALMALIYIZ,ONDAN BUNDAN ÜMİT BEKLEMEKLE OLMAZ BU İŞLER.......
Alt 20.03.2010, 11:29   #9
mustafatas58
Yiğido

mustafatas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 mustafatas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bırsey cıkacagını sanmıyorum.bızım cıkıp oyunumuzu oynamamız lazım.yukarda allah var federasyonun bu haksız kararı dıyarı kurtaramayacaktır
mustafatas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.03.2010, 11:34   #10
ShabbatShalom
Tecrübeli Yiğido

ShabbatShalom - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

311 Mesajına 647 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 ShabbatShalom Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Düşeceğini gördüydü yiyici yönetim derde düştüler ne yapsak diye...sen adam gibi görevini yapta yönetim ondan sonra ligin işleriyle uğraş..Diğer takımlar niye hiçbişey demezken sen ayağa kalktın? Düşeceksinya değilmi cebe gidecek para azalacak
ShabbatShalom isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
federasyoan, federasyona, tepki, yönetimden