Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 09.11.2004, 11:26   #1
ForzaSivas
Acemi Yiğido

ForzaSivas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ForzaSivas ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Sivassporumuzun kendi saha ve seyircisi önünde mersinle oynayacağı karşılaşma için pazar günü saat 10:30'da heykeldiyiz heykeldeyiz

HER ZAMAN HER YERE GİDER NE YAĞMUR NE ÇAMUR DİNLER SEVERSE GÖNÜLDEN SEVER BU ALEMDE YENİÇERİLER....
ForzaSivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.11.2004, 08:13   #2
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

İnsallah bütün yeniçeriler orda olacak ahmetin dediği gibi kuru kalabalık adamlar gelmesin gitsin bilet alsın başka yere yesin çekirdeğini....Bayram diye gelmemezlik etmeyin arkadaşlar hepinizi yanından gönülden destekleyecek yeniçerileri bekliyoruz.....

yeniçeriler yeni yeniçeriler........
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.11.2004, 08:45   #3
hakangulac
Acemi Yiğido

hakangulac - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hakangulac isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Helal olsun yeniçerilere (ben ANkaradayım) yaw bu Sİvas taraftarı aslında ne kadar cok ama tezahurat sıfır anca hocayla oyuncularla ılgılı yorum macta + cekırdek cıtlatma bence bu tezahurat ısı tek postacı ıle olacak ıs deıl gardaslar ona yardım etmek gerek tabe sız daha ıı bılırsınız ama bence sole tum trıbune 3er 5er yayılıp bagırmayan kesımlerı koruklemek lazım, gerekırse anlatmak bak kardesım taraftarlık bole bole demek falan lazım... Ha bundan da gocunmadan ıcerdekı her macta yapmak lazım, 1 bagırmazlar 2 3 ...5 bagırmazlar her mac soleyınce bı de bakarlar kı takım daha da gaz oynuo bızım hemsolar da ogrenır nasıl taraftar olunur... Bakın benım ıkıncı takımım da FB o trıbunler de cok bagırıo ama hep aynı bagırıo onlarda da tezahurat cesıtlılıgı yok en azından Sivas ta bıraz olsun bu var
*****FORZA SİVASSPOR********
Alt 11.11.2004, 08:59   #4
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1321 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Hakan kardeşim çok güzel fikirlerin var sana katılmamak elde değil ama sen ankarada olduğun için statdaki ortamı bilmen zor bizim sivasın orta yaş kesim adamı laf anlamaz hepsi dayıdır ya biz paramızı veriyoruz biz bağırmayız felsefesi var 5 kere değil ya biz yıllarca uğraştık bu işle ama olmuyor olmuyor olmuyor kardeşim....çekirdek yemek tribünden spor yazarı gibi yorum yapmak en güzel hobileridir...lafa gekdiği zaman mangalda külde bırakmazlar...pazar günü statda bulusalım.....
Alt 11.11.2004, 09:17   #5
hakangulac
Acemi Yiğido

hakangulac - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hakangulac isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Serhan kardes ben 79 luyum ve de 1997 yılına kadar maclar hep gıttım 97-2001 arası da Sıvas ta oldugum surece gıttım deplasman hıc gıtmedım ha tabe ANkarada da hıc bır macını kacırmadım, ayrıca buraya geldıgınde buradakı hemsoları organıze edıp her daım maca getırırım

Sİvas tribunlerini yakınen bılırım, ole bole deıl dayılık Sıvaslı her gardasımın yuregınde vardır, damarlarında dayı kanı akar cok ii bilirim.. (HAtta ne bakıon sen ne bakıon ındır elını kolunu dıe baslar ve paldır kuldur devam ederız zamanında bız de yaptık burda bıle yaptık )
Ama onlara yaklasırken bole o ters cvp verse bıle ii niyetle yaklasıp sınırlenmeden duzgun konusarak onları tesvık etmeye calısmak gerek valla ben geldıgım hıcbır macta (cılgınlar 58 yanı hariç) tezahurat ıcın bızı postacı dan baskasının tesvık edıp bızımle konusup bagırın arkadaslar dedıgını bılmem... YAw cıdden ben Sıvas ta olsam bu ıs ıcın cok ugras verırım, yaw gerekırse maca gırmeden bıldırı bastırın dagıtın aha bızım senle konustugumuz gıbı herseyı oz ve acık yazın, grupca gelenler varsa onları belırleyın yerını yurdunu bulup hanı kahve işyerı ortamında falan gıdıp konusun (ben bunları hemsoları burada organıze etmek ıcın yaptım) ben iddaa ediorum bu sene sonuna kadar Allah ın da ıznıyle bu taraftar 1.lige yakısır taraftar olmayı (aha da Allah soletti) ogrenecek hepsı ogrenmese de macta kapalının sıvasspor altyapısı + cılgınlar 58 harıc bagıran bırkac trıbun grubu daha olussa yetmez mi?? Ben FB liim FB ankara ya geldiginde kale arkasına gırıp ole bı korukledık ki Kadıkoy tribun lıderlerı ben ve 1 arkadasıma hayran kalmıslar yaw yemın edrım tum takımı ole bı gazladı ki o trıbunler gıden mac 85 ten sona Alex in 2 golu ıle 2-1 FB nın oldu... Macta hıc unutmam dakıka 75 kontra top yedık Rustu takıma bana bakın die bagırıp hepsıne bızı yırtınan taraftarı gosterdı ve de takım nası hırslandı anlatamam...

KIRMIZI BEYAZZZZ YENEERRR ACIMAZZZZZ
MERSIN BUNU AKLINA DAA YAZZZZZZZZZZ
Alt 12.11.2004, 11:50   #6
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Alıntı:
hakangulac Nickli Üyeden Alıntı
Serhan kardes ben 79 luyum ve de 1997 yılına kadar maclar hep gıttım 97-2001 arası da Sıvas ta oldugum surece gıttım deplasman hıc gıtmedım ha tabe ANkarada da hıc bır macını kacırmadım, ayrıca buraya geldıgınde buradakı hemsoları organıze edıp her daım maca getırırım

Sİvas tribunlerini yakınen bılırım, ole bole deıl dayılık Sıvaslı her gardasımın yuregınde vardır, damarlarında dayı kanı akar cok ii bilirim.. (HAtta ne bakıon sen ne bakıon ındır elını kolunu dıe baslar ve paldır kuldur devam ederız zamanında bız de yaptık burda bıle yaptık )
Ama onlara yaklasırken bole o ters cvp verse bıle ii niyetle yaklasıp sınırlenmeden duzgun konusarak onları tesvık etmeye calısmak gerek valla ben geldıgım hıcbır macta (cılgınlar 58 yanı hariç) tezahurat ıcın bızı postacı dan baskasının tesvık edıp bızımle konusup bagırın arkadaslar dedıgını bılmem... YAw cıdden ben Sıvas ta olsam bu ıs ıcın cok ugras verırım, yaw gerekırse maca gırmeden bıldırı bastırın dagıtın aha bızım senle konustugumuz gıbı herseyı oz ve acık yazın, grupca gelenler varsa onları belırleyın yerını yurdunu bulup hanı kahve işyerı ortamında falan gıdıp konusun (ben bunları hemsoları burada organıze etmek ıcın yaptım) ben iddaa ediorum bu sene sonuna kadar Allah ın da ıznıyle bu taraftar 1.lige yakısır taraftar olmayı (aha da Allah soletti) ogrenecek hepsı ogrenmese de macta kapalının sıvasspor altyapısı + cılgınlar 58 harıc bagıran bırkac trıbun grubu daha olussa yetmez mi?? Ben FB liim FB ankara ya geldiginde kale arkasına gırıp ole bı korukledık ki Kadıkoy tribun lıderlerı ben ve 1 arkadasıma hayran kalmıslar yaw yemın edrım tum takımı ole bı gazladı ki o trıbunler gıden mac 85 ten sona Alex in 2 golu ıle 2-1 FB nın oldu... Macta hıc unutmam dakıka 75 kontra top yedık Rustu takıma bana bakın die bagırıp hepsıne bızı yırtınan taraftarı gosterdı ve de takım nası hırslandı anlatamam...

KIRMIZI BEYAZZZZ YENEERRR ACIMAZZZZZ
MERSIN BUNU AKLINA DAA YAZZZZZZZZZZ

ama burası ankara değil fener-gençlerbirliği maçı hiç değil..bu arada ben 1977 liyim ...ha bu arada sivasın adamı delikanlıdır ve dayıdır ona itirazım yok saygılar.... Bayramın mübarek olsun.....
Alt 13.11.2004, 13:36   #7
ForzaSivas
Acemi Yiğido

ForzaSivas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ForzaSivas ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

şampiyonluk için zorlu 90 dakika ÖLMEK VAR DÖNMEK YOOKKKK
ForzaSivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.11.2004, 18:21   #8
KoraySancar
Yiğido

KoraySancar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 KoraySancar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Hakan kardeş doğru yazmışsın.Anlaşılan sen de benim gibi elini taşın altına sokanlardansın.Ben de şuan askerim ama Sivastayken hem her maça gidiyor,hem gitmeyenleri uygun bir dille ikna ediyor,hem de tribünde bağırmayanları yine uygun bir dille ikna etmeye çalışıyordum. Sivas'a gittiğimde inşaallah cafeleri,kahvehaneleri dolaşıp insanlara Sivasspora sahip çıkmamız gerektiğini anlatıcam.Onlara bir de örnek verecem:İzmir orduevinde karşılaştığım 70'li yaşlarda bir emekli albay Sivaslı olduğumu duyunca "hadi bakalım,bu sene inşaallah süper lige çıkacaksınız"dedi.İşte sporun gücü...Konuşmaya mecali olmayan bir insanı bile şehrimizden haberdar edebiliyor.İnşaallah süper lige çıkarsak bu Sivasımız için de çok iyi olacak.
Hakan kardeş eşzamanlı olarak Sivas'ta olmamızı ve Sivasspor için ortak çabalara girişmemizi çok arzu ederdim.
KoraySancar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır