Hayırlı olsun
2011-05-30

Abdullah YİĞİT
Sivasspor olağan genel kurulunu yaptı ve bugünden itibaren de yeni sezon hazırlıklarına biraz daha hız verdi. Birçok açıdan ilklerin yaşandığı kongrede ilk göze çarpan değişiklik, yönetimin 20'den 14'e düşürülmesi oldu. İkinci dikkat çeken konuda Sivasspor'un ilk kez Avrupa temsilcisinin olmasıydı. İsmini çok duyduğum Mehmet Çapraz, bundan söyle Sivasspor'un Avrupa'ya açılan penceresi olacak.
Eski yönetimden gidinler olurken, 3 yeni isimin de listeye girdiğini gördük. Bunlardan Eczacı Halit Yazıcı'yı yakından tanıyorum. Divriğispor'un zor günlerinde takımın başında olan Halit Yazıcı sürekli takıma yaptığı katkıyla anılıyordu. Dilerim aynı fedakârlığı ve başarıyı Sivasspor'da da devam ettirir. Diğer iki yeni isimden birisi olan Erdoğan Bozatlı'yı fazla tanımıyorum. Başkan Mecnun Otyakmaz ve sorduğum birkaç kişinin anlattığı kadar tanıyorum. Sayın Bozatlı'nın tekstil işiyle uğraştığı ve geçmişte Sivasspor'a önemli maddi destekte bulunduğu da belirtildi. 1971 doğumlu Erdal Yılmaz ise hem Sivas'ta hemde İstanbul'da tekstil işiyle uğraşan genç bir hemşerimiz. Başkan Otyakmaz bu genç kardeşimiz için “ Erdal beyin, Sivasspor ürünlerinin daha kaliteli ve çok satılması konusunda önemli görevler yapacağına inanıyorum” dedi.
Genel kurul bittikten sonra Başkan Sayın Mecnun Otyakmaz'la röportaj yaparken, herkesin merak ettiği konu olan “Sivasspor'un gelecek sezon hedefi ne olacak?” sorusunu sordum. Sayın başkan kesin ve net konuşarak “Yiğidolar rahat olsun böyle bir sıkıntı kesinlikle yaşamayacaklar, daha güçlü bir Sivasspor'un sözünü veriyorum” dedi.
Tabi bundan sonra bizlere düşen, her zaman olduğu gibi yönetime destek verip takıma güvenmektir.
Yenilenen yönetimiyle Sivasspor'a 2011–2012 futbol sezonunda yürekten başarılar diliyorum.
Hürdoğan