Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

 
 
Seçenekler Arama Stil

3 puandan öte!
Alt 27.09.2011, 13:34   #1
Yusuf Çevik
Usta Yiğido
 
Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 30.10.2009
Mesajlar: 2.066
Thanks: 2.698
778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok
Standart 3 puandan öte!



Puansız ve moral bozucu geçen iki haftadan sonra Sivasspor'un arka arkaya aldığı galibiyet camiaya ilaç geldi!
Başkanın cezaevinde olması, daha sezon başlamadan peş peşe gelen sakatlıklara birde iki maçta alınan kötü sonuç eklenmesi, Sivasspor'un morallerini alt-üst etti.

Karabük ve Eskişehir maçından sonra dikkat ettim de, takımı küme düşürenler bile oldu. Sivasspor'un Karabük ve Eskişehir maçlarında nasıl oynadığına, ne şartlarda yenildiğine bakmadan acımasız ve insafsızca eleştiriler yapıldı. İyi niyetli ve yapılması gereken eleştirileri ayrı tutuyorum. Tabii ki ilk iki maçta Sivasspor'un eleştirilecek yanları vardı, bunlar yapıldı. Ama benim asıl demek istediğim, Sivasspor'a çamur atmak için fırsat kollayanlardır.

Sivasspor'un 3-0 galibiyeti, Bursaspor taraftarlarını üzdüğü kadar, bu iki yüzlüleri de üzmüştür herhalde. Rıza hocaya sallayanlar, yönetimi eleştirenler, bilecenlik yapıp, Sivasspor'un geleceğini iyi görmeyenler, Bursa maçında oynanan futbolcu ve alınan sonucu görünce utandılar mı acaba?
Aslında bu türleri (Sivasspor'un yaptığı gibi) hiç muhatap almamak gerekir.
Eğer bir insan samimi olarak bu takımın yanındaysa ve bu şehri “sözde değil özde seviyorsa” en kötü gününde destek olması gerekir.

Sivasspor oynadığı ve kazandığı son iki maçında rakiplerine göre çok çok üstün bir futbol sergileyerek 2'de 2 yaptı. Bundan sonrada aynı başarılı bekliyoruz ama futbolda her zaman iyi oynayacak, ya da maç kazanılacak diye bir kural yok.
Önemli olan gerçekleri görmek. Yani Sivasspor'un hangi maçı hangi şartlarda, nasıl kaybettiğine ve kazandığına iyi bakmak gerekir.

Sivasspor'un bir takım dış etkenlerden maç kaybetmesinden sonra, fırsat bu fırsat deyip saldırmakla, Sivasspor'un yanlışlarını görüp eleştirmek farklı şeylerdir, bunun iyi ayırt etmek lazım.

Sivasspor, Ankaragücü ve Bursa maçlarını kazanarak yalnızca 6 puan kazanmadı. Taraftarının güvenini kazandığı gibi, kendilerine de çok büyük moral oldu. Tabi henüz hiçbir şey bitmedi, daha yolun başı. Sivasspor bundan sonra aynı ciddiyet ve istekle mücadelesini sürdürmeli, ondan beklenende budur.
Sivasspor ve maçı izleyen Yiğidolar için Bursa maçı her bakımdan müthiş oldu. Uzun zamandır hasret olduğumuz güzellikleri gördük. Bence bunların en anlamlısı ve değerlisi 3. golden sonra, futbolcuların maraton tribününde asılı olan Mecnun Otyakmaz posterini gösterip, galibiyeti ona armağan etmeleri oldu. Bu aynı zamanda takımdaki futbolcuların yönetime ve başkanlarına olan güvenlerini de gösteriyor.

Bu hafta sonu oynanacak olan Antalya maçına gelince. Antalyaspor, Sivasspor'un aksine lige iyi başlayan ve ikide iki yapan, ancak son iki maçını da kaybeden bir takım. Düşüşte olan bir Antalyaspor'la çıkışta olan Sivasspor'un maçında ibre Sivasspor'dan yana.

Ama şunu da hatırlatmakta yarar var, hiçbir maç oynanmadan kazınılmıyor!..
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Yusuf Çevik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
 

Etiketler
puandan, öte


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git