Sivasspor'un başarılı ismi Erman Kılıç, Trabzonspor maçı öncesi rakibine gözdağı verdi. İyi futbol oynadıklarını belirten yıldız futbolcu, “İşimiz kolay değil ama bu deplasmandan 3 puanla ayrılacağız. Yenilmezliğimizi sürdüreceğiz” dedi
Süper Lig’in 4. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Sivasspor’da söz takımın yıldız isimlerinden Erman Kılıç’ta... Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısından bu yana oynadığı futbolla taraflı-tarafsız herkesin beğenisi kazanan Erman, Bordo-Mavililer’le yapacakları karşılaşma öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. İyi futbol oynadıklarını ve her geçen hafta üstüne koyduklarını kaydeden Erman, “Trabzon’da işimiz kolay olmayacak ama bu zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Fenerbahçe karşısında galibiyeti kaçıran taraftık. Ancak bu kez işi daha sıkı tutup, başlangıç düdüğünden itibaren üstünlüğü kurmaya çalışacağız. Bence diğer bir önemli konu da yenilmezliğimizi sürdürmeliyiz. Takımda herkesin morali üst seviyede, hocamızın talimatlarını başarılı bir şekilde uygulamamız halinde Trabzonspor karşısında istediğimiz sonucu alacağız” ifadelerini kullandı.
Aklı fikri Avrupa’da!
Her geçen sezon ligin zorluk derecesinin de arttığını kaydeden başarılı futbolcu, “Çok klişe bir söz olacak ama ligde artık herkes herkesi yenebiliyor. İddialı konuşmak doğru değil. Fakat biz bu ligi en az ilk 8’de tamamlayacağımızdan eminim.
İlk 4 için de elimizden geleni yapacağız. Umarım geçtiğimiz yıl kaçırdığımız Avrupa vizesini bu sene alırız ve Sivasspor’u uluslararası
arenada da temsil ederiz” diye konuştu.
Bu maç milli mesai arası olmadan oynansa farklı kazanırdık.
Verilen bu ara hamsilere ve yaradı bizim maça bilendiler.
Ama bu deplasmanı kazanacağımızdan, en kötü puanla ayrılacağımızdan şüphem yok. Başarılar Yiğidolar...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 35kağan58'a Teşekkür Ediyor...
Arkadaşlar benım takımdan ve mücadeleden yana korkum yokta tek korkum hakem çünkü trabzon bir handikap içinde ve iyi sonuçlar alamadı MHK trabzona geçen sene olduğu gibi bir güzellik yaparsa diye korkuyorum inşallah haksız çıkarım
bütün dualarımız ve yüregimiz sizinle.ben de kesinlikle yenilmeyecegimize inanıyorum.puan veya puanlarla dönecegiz inşallah.oyuncularımıza güveniyorum.ve hiç birini maç öncesi eleştirmek istemiyorum ama tek korkum yine uğur kavuk.(fener maçında uğuru resmen perişan etdilerdi)