Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Korcan'a çifte bayram
Alt 17.10.2013, 20:24   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Korcan'a çifte bayram

Çelikay, yaptığı açıklamada, "futbolda şike" davası nedeniyle çok zor günler geçirdiğini belirterek, bir anda kendisini tahmin etmediği ve istemediği olayların içerisinde bulduğunu söyledi.

Sürecin halen devam ettiğini ve psikolojik anlamda elinden gelen mücadeleyi verdiğini aktaran Çelikay, kulübünün her zaman kendisine destek olduğunu vurguladı.

Çelikay, hiçbir zaman bir şeyleri kabullenip de "tamam artık bitti, bıraktım" demediğini, pes etmediğini ve mücadeleyi sürdürdüğünü aktardı.

Kendini her zaman savunacağını dile getiren Çelikay, "Ben kendimden eminim, kendi yaptığım şeylerden eminim. O yüzden başkalarının, dışarıdaki insanların hakkımda kötü konuşması ya da bir şeyler söylemesi beni çok etkilemiyor. Çünkü onların söylediğine göre yaşarsam hiçbir şey yapamam, evden dışarı çıkmamam gerekiyor" diye konuştu.

Kimsenin "hatalı gol yedi" diye hapse girmesini istemediğini belirten Çelikay, "İnşallah, bunu bir tek ben yaşamış olurum ve başka kimse yaşamaz. Sonuçta hayat devam ediyor ve biz de hayata devam edeceğiz" dedi.

Çelikay, ilk başlarda yaşanan sürecin kendisini olumsuz etkilediğini dile getirerek, yavaş yavaş bunu üzerinden atmaya çalıştığını söyledi.

Eskiye nazaran çok daha iyi durumda olduğunu dile getiren Çelikay, "Tabi ki arkadaşlarım, kulüp yönetimimiz ve en başta ailem bunun için gerekli desteği her zaman verdiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim, hepsinin emeği vardır. Bana güvenen insanlara çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Dik durmaya devam edeceğini, futbolunu en iyi şekilde sürdürmeye çalışacağını dile getiren Çelikay, şunları söyledi:

"Benim işim futbol oynamak ve ben bu işi en iyi şekilde yapacağım. Allah ne kadara kısmet ederse bu işi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Uzun süredir maç oynamadım, geçen senelerde 5-6 maçı geçmemiştir. Bu sene kendime, 'bu takımın değişmez kalecisi olacağım ve bunun için mücadele vereceğim' diye söz verdim. Sezon başında ilk 3-4 hafta bu olmadı ama sonra fırsat bana geldi ve bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek durumundayım. Çünkü sezon başı koyduğum hedef buydu, bunun içinde elimden geleni yapacağım."

Çelikay, hedeflerine ulaşmak için çalıştığını aktararak, şöyle devam etti:
"Futbola başladığım günden itibaren milli takım hedefim var. Yaşadığım olumsuz süreçte sezon sonunda milli takıma seçilmiştim. Ama oraya gidemedik, başka yerler kısmet oldu. Umarım bu sene artık o düzeye bir şekilde gelirim. İnşallah, milli takım şansım da olur. Uzun süredir, belki 2-2,5 senedir düzenli bir şekilde oynamıyorum. Olaylardan dolayı çok az maçım var. Bu sene düzenli bir şekilde oynamak için başladım. Bu da Kurban Bayramına yakın bir zamanda oldu. Benim de bayramım düzenli bir şekilde forma şansı bulmak oldu. Ben de forma şansı bulmanın oynamanın bayramını, sevincini yaşıyorum. Çifte bayram oldu gibi."

-"İnsanlar Sivasspor'u konuşuyor
Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos ile iyi bir hava yakaladıklarını dile getiren Çelikay, ligin başında biraz bocalar gibi gözüktüklerini, bunun da teknik kadronun değiştiği, çok sayıda yeni transferin yapıldığı bir takım olmalarından kaynaklandığını söyledi.

İlk haftalarda uyum sürecine ihtiyaçları olduğunu dile getiren Çelikay, bu uyumu yavaş yavaş sağladıklarını ve başarılı sonuçların gelmeye başladığını belirtti.

İnsanların Sivasspor'u konuşmaya başladığını dile getiren Çelikay, "İnsanlar, Sivasspor'un maçını izlemekten zevk alıyorlar. Bu en güzel şey. İnsanlara bunu gösterebildiysek bizim başarımızdır. Umarım bu başarımız lig boyunca devam eder" ifadesini kullandı.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Korcan'a çifte bayram
Alt 18.10.2013, 01:19   #2
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 861 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Korcan'a çifte bayram

Korcan kardeşim biz senin dürüstlüğüne inanıyoruz sen dogru bildigin yolda devamet Sivas Sporumuza elinden gelen katkının en iyi sini yap biz yiğidolar olarak seni seviyor ve başarılarının devamını diliyorum ALLAH C.C yar ve yardımcın olsun
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ihtiyar yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.10.2013, 01:51   #3
anilcan213
Yiğido

anilcan213 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 406 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 anilcan213 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İyi olacaksın çok daha iyi olacaksın Korcan. Sana inancım tamdır
Alt 18.10.2013, 02:34   #4
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Aynen korcan daha iyi olacaktir
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2013, 15:07   #5
cemahmety
Usta Yiğido

444 Mesajına 750 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 cemahmety FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Korcan'ı seviyoruz, Borjan gibi bazen çok muhteşem bazen çok berbat oynamıyor belli bir standardı var ve özellikle bu sene o standardını yükseltmiş gibi görünüyor. Bu şekilde devam ederse çok süper olur
cemahmety isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cemahmety'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.10.2013, 15:18   #6
06batu58
Yiğido

06batu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

59 Mesajına 96 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 489 06batu58 COK SEVILEN BIR KISI06batu58 COK SEVILEN BIR KISI06batu58 COK SEVILEN BIR KISI06batu58 COK SEVILEN BIR KISI

ada akıllı kaleci alana kadar korcanı sürekli ilk 11 de oynatmalıyız borjan daha ligin kaçıncı haftasında birsürü gol yedi
06batu58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2013, 17:47   #7
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

Hic bir zaman süphe etmemistim cünkü Korcan adam gibi adamdir
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda münihli_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.10.2013, 18:08   #8
06batu58
Yiğido

06batu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

59 Mesajına 96 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 489 06batu58 COK SEVILEN BIR KISI06batu58 COK SEVILEN BIR KISI06batu58 COK SEVILEN BIR KISI06batu58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
münihli_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hic bir zaman süphe etmemistim cünkü Korcan adam gibi adamdir
dediğn çok doğru ama borjan sakat oluca filan oynuyo ben ona üzlüyorum beni şahsi görüşün borjandan daha iyi
06batu58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 06batu58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.10.2013, 19:49   #9
psychology58
Tecrübeli Yiğido

psychology58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

400 Mesajına 810 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 604 psychology58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Adamsın Korcan adam. Bizim başkanımıza ve sana olan inancımız sonsuz. Kirli işlerin içinde hiç bir zaman olmadığını biliyoruz. Sen futboluna odaklan gerisini boşver.
psychology58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.10.2013, 12:05   #10
myyiğido58
Tecrübeli Yiğido

myyiğido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 302 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 myyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblick

cok cektın be korcaan ama yınede tutunman buyuk bı basarı

Etiketler
bayram, cifte, korcana