Cevap: Carlos Reis
ilk kez sivasa geleceği zaman birçok kişi korkuyla acaba bu işi kıvırabilirmi ?diye düşündü,benim aklıma hiç öyle gelmedi,bülent hocadan örnek vereyim,üsküdar anadoluda oynuyordu bende onu izlerken keşke bize gelse diye hayal kuruyordum geldi ,hem oyuncu oldu basarılı oldu,zora düştük takımın başına geçti şampiyonluğa oynadık ,avrupa takımlarını sivasa getirdik o başarıyorda carlosmu basaramıyacak tı,,r.carlos dünyanın ünlü hocalarıyla çalışmış bir yıldız mutlaka herbirinden birşey kapmıştır vede gördüklerinin aynısını kısıtlı imkanlarla kurulmuş sivassporda başarıyla uyguluyor,ilkzamanlarındaki acemiliklerinide atlatmış ,40 yıllık teknik direktör gibi oyuna müdehale ediyor ,oyunu soğutturuyor,doğru adamı doğru kişinin yerine oyuna alıyor vs vs ,herşeyden önemliside sivasspor için 4 milyon €dan vazgeçip hiçbir büyüklük ,kapris, yapmadan benim ne işim vardıki sivasda diye düşünmeden halkla iç içe ,dün feshanede tüm siyasilerden fazla ilgi gördü ,buda onun nekadar sevildiğini değer verildiğini gösterir,hocan adamgibi adam olursa ,oyuncular adam gibi adam olursa ,başkan ve yönetimde adam gibi adam olursa başarı zaten kendiliğinden gelir ,geliyorda ,ben bu sezon şampiyonlar ligi mücadelesi yapacağımıza ,sezon sonundada r.carlosu tutamayacağımıza inanıyorum,onedenlefırsat varken r.carlosun tadını çıkarmalıyız diye düşünüyorum,hem kendi reklamını hemde sivasımızın reklamını çok güzel şekilde dünyaya pazarlıyoruz kendisine başarılarının devamını diliyorum
|