Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

özur Dileklerimiz
Alt 14.08.2005, 08:29   #1
1954adanasporlular
Acemi Yiğido

1954adanasporlular - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 1954adanasporlular ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart özur Dileklerimiz

arkadaslar sızlerden özür dilememız gerekır, verdıgımız sözü yerıne getıremedık BUNUN ICIN BOYNUMUZ BÜKÜK. daha dogrusu bazı kısılerın satısına geldık, mac baslamasına dogru geldıgımde bizi ıcerı almayacaklarına karar verdıklerını soyleyen bırılerı oldu. SIZDE tahmın edersınızkı bu kısı sözü gecen bırısı.Konusmalarımız etkısız kaldı.
Yenı aldıgım habere gore GUNEY KAPALIDA (yani anteplılerın yantarafında) 1954 ADANASPOR TARAFTARLAR DERNEGINDEN adanaspor kapanmasın diye destek yapmaya gidenler olmus VE DEMIRSPORLU KISILERde sırf kalleslık olsun diye Antepı desteklemeye gelmısler .suan ne yazacagımı bılemıorum.

TEKRAR ÖZÜR DILERIM.

Konu 1954adanasporlular tarafından (14.08.2005 Saat 11:26 ) değiştirilmiştir..
1954adanasporlular isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.08.2005, 10:32   #2
twity_58
Tecrübeli Yiğido

twity_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 twity_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Reden

gardas hepımız gardasız ben dusunmenızın bıle yeterlı oldugunu dusunuyorum tabi digerleri ne der bılemem ama aramızada özür olmasına gerek yokkkk
(konuya biraz fransız kalıyorum ama kusura bakmayınn)
twity_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.08.2005, 16:12   #3
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1335 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
1954adanasporlular Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar sızlerden özür dilememız gerekır, verdıgımız sözü yerıne getıremedık BUNUN ICIN BOYNUMUZ BÜKÜK. daha dogrusu bazı kısılerın satısına geldık, mac baslamasına dogru geldıgımde bizi ıcerı almayacaklarına karar verdıklerını soyleyen bırılerı oldu. SIZDE tahmın edersınızkı bu kısı sözü gecen bırısı.Konusmalarımız etkısız kaldı.
Yenı aldıgım habere gore GUNEY KAPALIDA (yani anteplılerın yantarafında) 1954 ADANASPOR TARAFTARLAR DERNEGINDEN adanaspor kapanmasın diye destek yapmaya gidenler olmus VE DEMIRSPORLU KISILERde sırf kalleslık olsun diye Antepı desteklemeye gelmısler .suan ne yazacagımı bılemıorum.

TEKRAR ÖZÜR DILERIM.

Gardaş önemli değil...Dün maçta biz Adanalı arkadaşlar ile baya bir sohbet ettik..Misafirperverliklerine teşekkür ediyoruz...Adanaspor camiasına tekrar geçmiş olsun diyoruz ve Adanasporu layık olduğu yerde görmek istiyoruz..
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.08.2005, 16:13   #4
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

GeCeVeMaVi58pRf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 858 GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Dün Maçtan önce Gelip Bize Destek Olmaniz Bizi Gercekten Duygulandirdi Biz Adanasporu Seviyoruz Sivassporlu Taraftarlar Olarak Manevi Destegimizi Adana Için Gönderiyoruz Size Yapilan Bu Oyunlar Inşallah Birgün Son Bulur Ve Adanaspor Gercek Hakettiği Yerde Olurlar Yani Süper Ligde Adanayi Ve Gercek Adanalilari çok Seviyoruz Inşallah En Yakin Zamanda Tekrar Görüşmek üzere Gardaslarim... Allah'a Emanet Olun...
GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.08.2005, 16:14   #5
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1335 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
GeCeVeMaVi58pRf Nickli Üyeden Alıntı
Dün Maçtan önce Gelip Bize Destek Olmaniz Bizi Gercekten Duygulandirdi Biz Adanasporu Seviyoruz Sivassporlu Taraftarlar Olarak Manevi Destegimizi Adana Için Gönderiyoruz Size Yapilan Bu Oyunlar Inşallah Birgün Son Bulur Ve Adanaspor Gercek Hakettiği Yerde Olurlar Yani Süper Ligde Adanayi Ve Gercek Adanalilari çok Seviyoruz Inşallah En Yakin Zamanda Tekrar Görüşmek üzere Gardaslarim... Allah'a Emanet Olun...

........imza...........
Alt 14.08.2005, 19:14   #6
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1324 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:

TEKRAR ÖZÜR DILERIM.
KARDEŞ BİZ MAÇTAN ÖNCE ADANASPOR TARAFTAR DERNEĞİNDEN GELEN ARKADAŞLARLA SOHBET ETTİK KAMERALARA BERABER ADANASPOR HAKKINDA Kİ GÖRÜŞLERİMİZİ ANLATTIK..SİZİN İŞLER DE BİRAZ KARIŞIK AMA ŞUNU DA SÖYLÜYÜM ADANADEMİRSPOR TARAFTARI HARBİDEN KALLEŞ..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.08.2005, 20:06   #7
GuNaY
Gast

Alıntı:
GeCeVeMaVi58pRf Nickli Üyeden Alıntı
+imza.... bu sekilde devam edecektir artık...

Alt 15.08.2005, 08:59   #8
1954adanasporlular
Acemi Yiğido

1954adanasporlular - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 1954adanasporlular ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

evet arkadaslar sızınle konusmuslar keske bende orda olabılseydım geldıgımde sızın sesınız duyulabılıordu bılet sordum gıseye KALMADI dedıler sınra geldınız otobuste bır kısı vardı serhanı sordum tanıyorum dedı selam sole demıstım ama o aksam kalbım kırık dondum KIRK YILDA bır kere sızlerı gorme sansı yakalamıstım
Alt 15.08.2005, 11:31   #9
1967_Dernek_Ayhan
Tecrübeli Yiğido

1967_Dernek_Ayhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Ayhan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

gardaş herşey için teşekkürler kendinize iyi bakınm
1967_Dernek_Ayhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.08.2005, 20:42   #10
serhankaburcuk
Usta Yiğido

Alıntı:
evet arkadaslar sızınle konusmuslar keske bende orda olabılseydım geldıgımde sızın sesınız duyulabılıordu bılet sordum gıseye KALMADI dedıler sınra geldınız otobuste bır kısı vardı serhanı sordum tanıyorum dedı selam sole demıstım ama o aksam kalbım kırık dondum KIRK YILDA bır kere sızlerı gorme sansı yakalamıstım

Kardeş bende seni sordum gelen arkadaşlara seni tanıdılar nerde dedim ?İşi var ama gelecek dediler..Olsun canın saolsun ama gerçekten seninle tanışmak isterdik..Sizin dernekten 4 arkadaşla tanıştık..Hatta birisi aslen Sivas gürünlüydü...Onlara tekrardan selamlarımı ve sevilerimi iletiyorum..
Konu Kapatılmıştır