Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 21.03.2005, 13:28   #1
ergin
Acemi Yiğido

ergin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ergin ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Arkadaşlar...
Hem süper bir sitemiz var diyoruz,misafirperveriz,fairpl ay ruhuna uygun taraftarımız var diyoruz,sitemiz herkese açıktır diyoruz (küfür,hakaret hariç) lider takımın taraftarıyız diyoruz...diyoruz...diyoruz...

Ama maalesef sadece lafta kalıyor.diğer takım taraftarlarının tümü bizlerin misafiridir.Zaman zaman rekabet içinde sitemize yazılar yazıyorlar ve bu yazılar bir küfür veya hakaret içermediği halde gerekçe gösterilmeden siliniyor.Günümün en az 6 saati b.sayarda geçen bir arkadaşınız olarak bu yapılan uygulamayı doğru bulmadığımı belirtiyorum.
Arkadaşlar,eleştirilere neden tahammülümüz yok bizim.Böylemi ilerleyeceğiz.Kendi içimize açık,dünyaya kapalı,soruyorum...Ben diğer takımların sitelerine de bazen yazılar yazıyorum SİVASSPOR'la ilgili olarak ve silindiğine hiç tanık olmadım.
Çokmu kötü olur diğer takımların taraftarları ile bizim taraftarlar kaynaşsa ve ilişkiler dostane düzeyde ilerlese ve tribünlere ileride bu durum olumlu yansır...Evet buradan soruyorum...Yapılanlar doğrumu...???

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...
ergin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.03.2005, 13:32   #2
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1256 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
ergin Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar...
Hem süper bir sitemiz var diyoruz,misafirperveriz,fairpl ay ruhuna uygun taraftarımız var diyoruz,sitemiz herkese açıktır diyoruz (küfür,hakaret hariç) lider takımın taraftarıyız diyoruz...diyoruz...diyoruz...

Ama maalesef sadece lafta kalıyor.diğer takım taraftarlarının tümü bizlerin misafiridir.Zaman zaman rekabet içinde sitemize yazılar yazıyorlar ve bu yazılar bir küfür veya hakaret içermediği halde gerekçe gösterilmeden siliniyor.Günümün en az 6 saati b.sayarda geçen bir arkadaşınız olarak bu yapılan uygulamayı doğru bulmadığımı belirtiyorum.
Arkadaşlar,eleştirilere neden tahammülümüz yok bizim.Böylemi ilerleyeceğiz.Kendi içimize açık,dünyaya kapalı,soruyorum...Ben diğer takımların sitelerine de bazen yazılar yazıyorum SİVASSPOR'la ilgili olarak ve silindiğine hiç tanık olmadım.
Çokmu kötü olur diğer takımların taraftarları ile bizim taraftarlar kaynaşsa ve ilişkiler dostane düzeyde ilerlese ve tribünlere ileride bu durum olumlu yansır...Evet buradan soruyorum...Yapılanlar doğrumu...???

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
abi haklısın ama dün bursayadık centilmenlik dene bişey yok ben izmire gittim aynısı kocalide aynısı...tek ç.kalede rakip takım taraftarı düzgün çıktı ama sitedeki görüşündede haklısın...tahamul etmemz gerekir oda bizim büyüklüğümüz gösterir
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.03.2005, 13:44   #3
ofozturk
Usta Yiğido

ofozturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

272 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 876 ofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOKofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sağduyulu ve sivasa sivas halkına yakışır şekilde haraket etmeliyiz..Diğer taraftarlar stadlarında veya sitelerinde bize laf atıyor küfür ediyor diye karşılık verirsek bizim onlardan ne farkımız olur...
Unutmayalım...

İyiliğe iyilikle her kişi,
İyiliğe kötülükle şer kişi,
Kötülüğe iyilikle er kişi...
Cevap verir.......

gelin bizler er kişi olmak için çalışalım...
ofozturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.03.2005, 13:48   #4
ergin
Acemi Yiğido

ergin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ergin ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Dün sadece sağ tarafımızdaki kapalıdan kendini bilmez 5-6 kişi bize küfür ve hareket yaptı.Ama diğer yandan staddan herhangi bir küfür duymadım...Nasılki bizleri 5-10 kişi temsil edemezse aynısını düşünüyorum Orhan..

... ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
ergin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.03.2005, 13:49   #5
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1256 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

birde ayrı bir topğic açılmış almanca ingilizce yazılsın diye..gerekçede gurbetti arkadasların türkçesi iyi olmamaıs...son derece yanlış benim fikrim gereçkede burdan yazarak türkcelerini daha iyi geliştiriler
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.03.2005, 14:30   #6
karli-58
Acemi Yiğido

karli-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 karli-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Dün hafta sonu tatili oldugu icin sitemizde uzun süre kalma firsati buldum yani bir nevi hemsehrilerimle hasret giderdik.Gelelim saadete,acikcasi ben rakip takimlarin taraftarlarinin yazdiklarinin bazilarindan hayli rahatsiz oldum.Cünkü proveke edici ve dalga gecer gibi yazilar yazdiklari icin.Onlari herzaman sitemize bekleriz,ama cizmeyi asmamak suretiyle yani damarimiza basmamak suretiyle.Ben kendi acimdan söylüyorum bunu,sahsen ben baska takimlarin sitesine girmem,Sivasspor.com bana yeterde artar bile cünkü ben Sivasliyim.....
karli-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.03.2005, 00:18   #7
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bizim sitemiz tüm taraftarara aciktir.

Yazilar hakaret,küfür,veya tahrik icermedikce yazilar silinmiyor gardas.
Sitemizde rakip taraftarlarin yazilarinin ne kadar oldugunu görüyorsun.
Egerki yanlisliksa moderatör arkadaslar herhangi bir yazi sildiyse, onlar adina özür diliyorum.
Ama Moderatörlerimiz burada gecelerini gündüzlerine katarak cok güzel bir hizmet icin calisiyorlar.
Burada onlara herkesin huzurunda tüm emekleri icin tesekkür ediyorum.

Sonra Akincilar gardasimin Türkce, Almanca Forum konusuna gelince,
gardas bu acilan bölümü yanlis bulabilirsin.
Lütfen bu elestirini o bölümde yapsan daha iyi olur. Cünkü o zaman arkadaslar durumu daha iyi anlarlar, cünkü orada bu konu hakkinda epey bir aciklama var.
Arkadaslara buradan o bölüme gidip, bu konuyu okumalarini tavsiye ediyorum.
Orada sizinde yorumlarinizi bekliyoruz. Cünkü bu önemli bir konu.
Burayi tiklayip bu konuya gecin!
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.03.2005, 01:06   #8
Kaya_kale
Yeni Yiğido

Kaya_kale - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Kaya_kale isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Eger Sivasspor bir Turk takimiysa, eger bizler turksek topiclerde turkce olmali arkadaslar. Herkes bildigi dilden bi seyler yazarsa kimin ne yazdigi anlasilmaz. Bizim birbirimizi en iyi kendi ana dilimizle anlariz.
Ayrica fulbolcular bolumu de eksik. Faal futbolcualrin resimleri ve de detayli bilgileri eklenebilir. Bu sadece positif yonde elestiri, lutfen kimse alinmasin..
Kaya_kale isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.03.2005, 01:34   #9
ElbeyLi58
Usta Yiğido

ElbeyLi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 983 ElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Kaya_kale Nickli Üyeden Alıntı
Eger Sivasspor bir Turk takimiysa, eger bizler turksek topiclerde turkce olmali arkadaslar. Herkes bildigi dilden bi seyler yazarsa kimin ne yazdigi anlasilmaz. Bizim birbirimizi en iyi kendi ana dilimizle anlariz.
Ayrica fulbolcular bolumu de eksik. Faal futbolcualrin resimleri ve de detayli bilgileri eklenebilir. Bu sadece positif yonde elestiri, lutfen kimse alinmasin..
bazi insanlarimiz türkce bilmiyor diye burdan kova mayiz
yada yasak koyamayiz
bilmiyorum neden böyle bir düsünce
Yardimci olmaya calisayalim türkce bilmeyen kardeslerimize,
dislarsak zahten birseyin sahbi olamayiz,onlarda bizim Insanarimiz
Tükce bilmiyor diye dislamak bence inanki cok ve cok sacma
Yasayan bilir böyle diyem

[size=2]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size]
ElbeyLi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.03.2005, 01:52   #10
GuNaY
Gast

gardas bu sekilde hem turkce nilmeyen hemde yabancı ama turkce bilmeyen insanlara ulasmak kolay olur... zaten bilirsin dunyada baya takip ediliyoruz ee bunun sonucunda bırazda yabancı dil cooook ii olur bizim acımızdan... daha genis ele almalıyız bu olayı bence ...

Konu Kapatılmıştır