Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

BAYAN TARAFTARLARIN ISTEK VE FIKIRLERI
Alt 10.10.2005, 14:28   #1
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart BAYAN TARAFTARLARIN ISTEK VE FIKIRLERI

BAYAN KARDESLERIMIZIN SITEMIZ HAKKINDAKI DÜSÜNCELERI BIZLER ICIN COK ÖNEMLIDIR.
SIZLERIN SITEMIZ HAKKINDA ISTEK VE FIKIRLERINIZI BEKLIYORUZ.

SIZLER ICIN NASIL DAHA IYI BIR HIZMET VEREBILIRIZ VE SU ANDAKI HIZMETLER ACABA SIZLER ICIN YETERLIMI?
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.10.2005, 14:41   #2
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1040 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Teşekkürler, bence yeterli. Gerek duyulduğu zaman sorun ve isteklerimizi mod.arkadaşlarımıza iletebiliyoruz, hepside çok yakından ilgileniyorlar. Sağolsunlar.
Alt 10.10.2005, 15:17   #3
twity_58
Tecrübeli Yiğido

twity_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 twity_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Blinzeln

Rüstü abicim bu site için sana cok tesekkurlerımı ıletıyorum.... cidden bana cok sey kattğını düsünüyorum.. bircok sivaslıyla tanıstım bircok abi ve kardes edindim... yoksa kimin aklına gelırdı kı yollarımızın kesısmesı fakat bu site sayesınde yollar kesiyor yani buyuk bır aracı oluyor..

kendı adıma ıtıraf etmem gerekırse bende bır alıskanlık hatta alıskanlıktan da öte bır hobiye dönüstü bu site... istanbul kıtaları baglıyor bu sitede işte bizlerı baglıyor bırıbırıne... dunyanın heryerınden katılan destekleyen yıgıdoların varlıgını bılmek cok onur ve guru verıcı ...bende böyle güzel bir siteyı bize kazındırmak da emegı gecen herkes ten Allah razı olsun dıyorum tesekkur edıyorum

böyle devam edelimmm...
twity_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.10.2005, 16:07   #4
Sweetgirl
Yiğido

Sweetgirl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 127 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 Sweetgirl COK SEVILEN BIR KISISweetgirl COK SEVILEN BIR KISISweetgirl COK SEVILEN BIR KISI
Reden

bayan istekleri deyince aklima yemek tarifleri, dantel örnekleri geliyor. Aman abi sakin böyle bir sey yapim deme.

Sweetgirl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 10.10.2005, 16:50   #5
eren1
Gast

BENCE YETERLİ MODETORLERİ BİLE VAR GERÇİ ONLARA SORULDU SORU AMA

BENCE ÇOK RAHATLAR BURDA

her şey güzel....
Alt 11.10.2005, 14:49   #6
FATIMA
Tecrübeli Yiğido

FATIMA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 FATIMA ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Lächeln her şey güzel....

bayan taraftarlar olarak sitenin hemen hemen herşeyinden memnunuz, üstelik bir de teşekkür etmek istiyorum özelliklede sitenin müdavimi olan taraftar erkek arkadaşlarımız dışarıdan gelebilecek her hangi bir taşkınlık esnasında herşeyi kontrol altına almayı biliyorlar,,,,,hepsi seviyeli ve saygıdeğer arkadaşlar (bazıları bu yazıya şaşıracak galiba....)
evet rüştü abi herşey çok güzel gidiyor,ee bizimde payımız var tabi bunda canım.....siteyi dişi kuş yaparmış..... yalanmı yaniiiiiiiii........
FATIMA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.10.2005, 15:41   #7
yusuf_07
Tecrübeli Yiğido

yusuf_07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yusuf_07 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

BENCE DE BAYANLAR BU SİTEDE YETERİ KADAR RAHATLAR.ONLAR OLMASA SİTE BU KADAR SEVİYELİ OLMAZDI.HEPSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM............
Alt 13.10.2005, 11:48   #8
sahane
Yeni Yiğido

sahane - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sahane isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bencede bu sitede bayanların aradığı herşey var.ben 1 yıldır bu siteye üyeyim ve bilgisayarın başına her oturduğumda kesinlikle giriyorum.tanıyanlar beni hatırlayacaktır.chat sayfasında sadece bayan olarak ben vardım ve hiç abes bi hareket görmedim.şimdi bakıyorum hemcinslerim siteyi sarmış.bu çok hoş bişey.bayanların futboldan nefret ettiğini düşünenler buraya bi uğramalı bence.bir samsunlu olarak bu site benim vazgeçilmezim.inanıyorum ki hepte öyle olacak.
Bişeye değinmeden edemeyeceğim.Hayrettin Yerlikaya'nın futbol geçmişini okudum az önce.İsteğim kadroda bulunan diğer futbolcularında biyografisini görmek.Böyle olursa sitenin birde magazinel boyutu ortaya çıkar.Haksızmıyım?
böylece sitede bayan elinin varlığı belli olur....
sahane isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
selam
Alt 13.10.2005, 13:03   #9
x_burnley
Yiğido

x_burnley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 x_burnley ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Blinzeln selam

bizler bayan taraftarlarımızdan memnunuz onların bu güzelim sitede sorun yaşadıklarını sanmıyorum özelliklede (fatma)bacım bu konuda çok iyi ve bizleri yeri geldiğinde kötü kişilere karşı sakilleştirmede bir numara kübra zaten bizim minik kuşumuz onu hiç birşeye değişmeyiz sweet desen oda mükemmel bir insan valla bana göre onların burda canı hiçbir zaman sıkılmaz zaten hergün o yüzden burdalarya
x_burnley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
SPORADA BAYAN ELİ DEĞERSE
Alt 14.10.2005, 14:39   #10
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 967 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart SPORADA BAYAN ELİ DEĞERSE

Bayan sız bir toplum düşünülebilinirmi? Belki hemcinslerim biraz alınacak ama bayanlar daha dikkatli her konuda.Mesela trafikte bile ne kadar kurallara uyarak araç kullanıyorlar. Hani derlerya duymuşunuzdur,ev işlerinde bayan eli değmeli derler.Bayan olan yerde düzen olur, bayan olan yerde tertip olur.Bayan olan yerde küfür olmaz,kavga olmaz. Onun için çeşitli spor etkinliklerine bayanları daha çok kazandırmak gerek. Türbünlerde herkes eşiyle ablasıyla,kardeşiyle birlikte gelse izlese kötümü olur. Herşey erkeklerin tekelinde değilki.
Herkese saygılar
Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır