HEDEFİMİZ GALİBİYET
Sivasspor Külup Başkanı Mecnun Otyakmaz Galatasaray maçı öncesi yaptığı konuşmada sahaya galibiyet hedefi ile çıkacaklarını söyledi.
Galatasaray’ın kendini ispatlamış ve çok güçlü bir takım olduğunu belirten Otyakmaz, “Sivasspor olarak bizimde neler yapabileceğimiz ortada. Kendi saha ve seyircimiz önünde çıkacağımız Galatasaray maçından galibiyet alarak ayrılmak istiyoruz. Futbolcularımız bu zorlu maça çok iyi bir şekilde hazırlandı. Hepsinin sahada ellerinden geleni yaparak galibiyet alacaklarına inanıyorum. Her iki takım açısından da çok zorlu bir maç olacak. Biz her zaman olduğu gibi bu maçada galibiyet parolasıyla çıkacağız. Bizim için Galatasaray maçında alınacak olan puan veya puanların çok büyük önemi var. Çünkü son günlerde düşüş içerisindeyiz. Kötü gidişimize dur demek ve yeniden çıkışa geçmek istiyoruz. Bunu da kendi sahamızda ve seyircimiz önünde oynayacağımız Galatasaray maçında olmasını istiyoruz. Ben bu zorlu maç öncesinde Yiğidolarından bizi 90 dakika boyunca desteklemesini istiyoruz. Futbol üç sonuçlu bir oyurdur. Sahadan her türlü skoru alıp ayrılabiliriz. Ben taraftarlarımızın her zaman ki gibi centilmen olmasını ve takımlarını sahadan alkışlar içerisinde uğurlamasını istiyoruz. Hedefimiz kesinlike galibiyet olacaktır” dedi.
|