ALMANYA’DA YİĞİDO RÜZGARI
Türkiye ile Gana Milli takımları arasında oynanan maça Sivassporlu taraftarlar damga vurdu...
Türkiye ile Gana Milli takımları arasında yapılan hazırlık maçında Sivassporlu tarftarlar örnek davranışlarıyla büyük alkış topladı. 90 dakika susmayan Yiğidolar, Almanya’da Sivasspor rüzgarı estirdi...
Almanya` nın Bochum kentinde oynanan Türkiye - Gana Milli takım hazırlık karşılaşmasında Avrupadaki Yiğidolar adeta centilmenlik örneği sergilediler.
Geçtiğimiz günlerde Almanya’da oynanan milli maçta Sivassporlu taraftarlar Milli takımımızı yalnız bırakmadı. Yaklaşık 300 civarındaki Sivassporlu taraftar 90 Dakika boyunca Milli takımımızı desteklerken, maç öncesi ve sonrasındaki tavırlarıyla herkese örnek oldu.
Maçın oynandığı Bochum Ruhr stadyumunda Sivasspor’un dev bayaklarını tribünlerde dalgalandıran gurbetçilerimiz, yaptıkları tezahüratlarıyla da Türk Milli takımını desteklemek için gelen vatandaşlarımıza öncü oldular.
Avrupadaki Yiğidolarımız 1-1 beraberlikle sona eren maç sonrasında stadyum dışında ise tüm dünyaya örnek davranışlarda bulundular. Maçın bitimi ile birlikte rakip takımın taraftarlarının bulunduğu bölüme giden Sivassporlu taraftarlar, Gana`lı taraftalarla pür neşe içinde, kolkola girerek ve beraberce Türkiye Gana tezahüratlarında bulundu.
Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan Alman polisi, Almanya’da görmeye pek alışık olmadıkları bu dostluk manzaraları karşısında şaşkınlıklarını gizlemediler.
Gana ile Türkiye takımları taraftarları arasında oluşan bu sevgi yumağına yine gurbetçi Yiğidolarımız öncü oldu. Bu nedenle Almanya’da tam anlamıyla bir Sivasspor ve Yiğido rüzgarı esmiş oldu.
Hakikat
|