OTYAKMAZ "BİZ GÖREVİMİZİ YAPTIK SIRA SİVASLILARDA"
OTYAKMAZ "BİZ GÖREVİMİZİ YAPTIK SIRA SİVASLILARDA"
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, son yapılan transferler hakkında görüşlerini açıklayarak “Biz yönetim olarak görevimizi yaptığımızı düşünüyorum, bundan sonra sıra Sivaslılarda” dedi. Kısıtlı imkanlara rağmen önemli futbolcuları transfer ettiklerini de belirten Otyakmaz, “Bu sezonun geçen yılki sezondan daha zor geçeceğini biliyorduk. Lige çok güçlü takımlar katıldı. Bizim, onların arasında kaybolmamak için güçlü bir takıma ve desteğe ihtiyacımız var. Son yaptığımız transferlerle güçlü bir ekip oluşturduk, bundan sonra desteğe ihtiyacımız var.
Her şeyden önce 700-800 bin nüfuslu Sivas’ta 5 bin kombineyi çok rahat satmamız gerekiyordu, maalesef bunu bile satamadık. Şu ana kadar satılan kombine bilet sayısı 2 bin bile olmadı. Sezona başladık bir iki maçta kötü sonuç alınca herkes transfer istedi. İşte transferler! biz gereğini yaptık.
Sivaslılar hem gurur duyacakları bir takım istiyor, hem de ellerini ceplerine atmıyorlar, bende bu işi anlamıyorum!” şeklinde konuştu. Antalya deplasmanından alınan üç puanada değinen Otyakmaz sözlerine şöyle devam etti:
“Biz doğru işler yaptığımıza inanıyoruz, bu galibiyet ilerisi için iyi sinyaller verdi. Bu üç puan bize ve futbolculara moral oldu. Önemli olan bunun devam etmesidir”
|