Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

GÜÇ BİRLİĞİ YAPILMALI
Alt 30.08.2006, 18:49   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart GÜÇ BİRLİĞİ YAPILMALI

Sivasspor Yönetimi tüm Kurum ve Kuruluşlarının Sivasspor için güç birliği yapmasını istedi

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal düzenlediği basın toplantısıyla Sivasspor’a yeteri kadar sahip çıkılmadığını belirtti. Takımlarının mahalle takımlarıyla maçlar yaptığını belirten Ünsal, “Nerelerden nerelere geldik. Bu takım buralara kolay gelmedi. Çok büyük emekler sarf edildi. 38 yıl sonra Süper Lig’de oynama şerefini yakaladık. Ama yalnız ve desteksiz kalıyoruz. Yük sadece Sivasspor Yönetiminde. Sivas’ın içinde bile bir çok Sivasspor düşmanı vardı. Bizim Süper Lig’de asansör takım olup düşeceğimizi düşündüler. Kamu oyunu böyle dedikodularla gündemi meşgul ettiler. Bizde yeteri kadar rahatsız olduk. Ama takımımız ilk 8’e girip büyük başarı yakaladı. Bunları ise yeteri kadar destek görmeden kısıtlı imkanlarla yaptık. Sivasspor Sivas’ın makus tarihini değiştirmiştir.
Bu Sivas’ta 7’den 70’e herkese yansıtmıştır. Ama biz yinede destek göremiyoruz. Artık bütün Kurum ve Kuruluşlar güç birliği yapıp Sivasspor’a destek çıkmalı. TSO Yönetimi, Esnaf Odaları, Belediye ve iş adamları bize yardımda bulunmalı. Geliri olmayan bir kulubüz. Bu şekilde ayakta durmamız ise gittikçe zorlanıyor. İlerde ise imkansız hale gelecek. Herkes bunu dikkate alsın. Gerekli desteği versin. Sivasspor’un Süper Lig’de olması Sivas için çok önemli. Sivaslıyım dile övünüp ahkah kesenler gerçek Sivaslılığını göstersin. Bundan sonra kim gerçek Sivaslı kim sahte Sivaslı belli olacak. Çünkü artık gerekli desteği bulumazsak, sahtekarları açıklayacağız. Biz Sivas’ın geleceği nedeniyle rahatsız durumdayız. Sivas’ın sırtından geçinen kişilerde asla bundan sonra rahat rahat oturamayacak. Biz başımızı taşın altına koyduk. Bazıları da elini cebine atsın. Sivas’ın sırtından geçinip sözde Sivaslılık artık yaptırmayız. Herkes bunu bilsin. Artık destek istiyoruz. Herkes güç birliği yapsın.
Bunun için Sivas genelinde çalışma başlatayacağız. Herkesi Sivasspor için güç birliği yapmasını sağlayacağız”.

Hakikat

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: GÜÇ BİRLİĞİ YAPILMALI
Alt 30.08.2006, 20:06   #2
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 942 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: GÜÇ BİRLİĞİ YAPILMALI

Alıntı:
CATLI Nickli Üyeden Alıntı
Güzel Sivasimin Güzel Insanlari

Arkadaslar istediginiz oldumu ????
Gecen hafta burda yazdigim yorumlardan dolayi bazi arkadaslardan tepki aldim!!
Bu yönetime yapilanlar hakksizli dedim arkadaslar uyanin artik biz Real Madrid yadacFenerbahce degiliz hemen istedigimiz futbolcuyu alamayiz kirk senelik rüyayi bu yönetim gerceklestirdi ama bazi arkadaslar hemen bir kötü gidiste yönetimi yalniz birakti bumu sizin sivasspor yönetimine güveniniz simdi bu yönetim görevi birakirsa gelen yönetimin daha iyi isler yapacagina yada son iki günde daha iyi oyuncular transfer edecegine inaniyormusunuz???
Bu yönetime sahip cikmamiz lazim onlar bizim büyüklerimiz ellerinden geleni yapiyorlar acaba biz ne yapiyoruz???Kusura bakmayin üzerine alinmak isteyen alinir ama biz taraftar görevimizi yapiyormuyuz ki bu takimi birinci lige cikartan yönetime sahip cikmiyoruz????
Ben yurtdisinda yasiyorum simdi su soruyuda kendime soruyorum acaba bu yönetimi kötülüyerek kulis yapmaya calisanlar mi var???
Yemek pisti masada ilk yermi ben alkayim diyenler mi var??
En ufak bir tökezlemede yönetime ve Büyük Baskana sirtimizimi cevirelim??
Biz herseyi biliyoruz yönetim birsey bilmiyor demi??
Üzülerek söylüyoprum burda yönetimi ve baskani yerden yere vurarak sahip cikmiyarak yorum yazanlarin sivasspor taraftari oldugundan süphe ediyorum iyi günde herkez var simdi niye yoksunuz???
Iyi günde yanimizda ama kötü günde sirt ceviren taraftarlari aramizda istemiyorumz onlara ihtiyacimizda yok yazik ya!!!
Allah askina ellinizi vicdaniniza koyun ve nekadar dogru davraniyorsunuz bir düsünün !!!!!!
Burdan Istanbul Taraftar Baskanima 1967 Ivas taraftar baskanima sesleniyorum
Ben bu yönetimin arkasindayim ve kalmasinida istiyorum eimnim benim gibi düsünen cok arkadasim var artik sira size geldi taraftar dernekleri ne ise yaradiginizi gösterinde yönetiminize sahip cikin ve aramizdaki Sahtekar sivasspor taraftarlarini ayikliyalim!!!
Sayin tarafar dernegi BASKANLARI suandan itibaren sesiniz ciksin ve yönetime sahip cikin!!!!!!

Almanyadan saygi ve sevgilerimle

Alıntı:
ZARALIX1968 Nickli Üyeden Alıntı
HER KELİMESİ DOĞRU KARDEŞ ÇİVİ ÇAKMAZLAR AMAM YERİNDEN SÖKMEYİ ÇOK SEVERLER ONLAR SİVASSPORU DEDİĞİN GİBİ FENERLE KARIŞTIRIYORLAR O BİLE İSREDİĞİNİ ALAMADI Kİ BİZ ALALIM AMA SENİN GİBİ DÜŞÜNENLER ÇOĞALIRSA BİZ O ZAMAN DAHA BÜYÜRÜZ GARDAŞ VE DİYORUMKİ BENİM GİBİ GEÇMİŞTE DİĞER TAKIMLAR İÇİN KOŞARAK GİDEN SİVASLILAR KENDİ TAKIMLARI YANİ SİVASSPOR İÇİN NİYE AYNI ÇABAYI SARF ETMEZLER ANLAMAM BEN ALLAH SİVASLIYA VE SİVASSPORA YARDIMCI OLSUN

.............................. ....................
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2006, 20:19   #3
SONMEZ
Usta Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 930 SONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz sein

HEP DESTEK...
TAM DESTEK...

1 AYLIK BİR DERNEK OLARAK;
KISA SÜREDE GÜZEL İŞLER YAPTIĞIMIZI
DÜŞÜNÜYORUZ...
GEREK, MECNUN BAŞKANIMIZ; GEREKSE
YÖNETİM VE TAKIMIMIZ BUNUN FARKINDA VE ONLARDAN
TEŞEKKÜR ALMIŞIZ...

ANCAK;
YAPILMASI GEREKEN DAHA ÇOOOK İŞİMİZ VAR...
SİVAS' DAKİ 1967 DERNEĞİYLE KOORDİNELİ VE ORGANİZELİ BİR
ŞEKİLDE ÇOK DAHA RASYONEL VE VERİMLİ ÇALIŞMALARIMIZIN
OLACAĞINA İNANIYORUM...

HER ZAMAN VE ZEMİNDE;
MECNUN BAŞKANIMIZIN,
YÖNETİMİN VE
TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ...

HEP DESTEK...
TAM DESTEK...

SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2006, 20:43   #4
istasyon58
Yeni Yiğido

istasyon58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 istasyon58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sayın fikret beye katılıyorum ve katılmıyorum.
her kulüp yardım alır haklısın sayın fikret ünsal.ancak her kulübün yaptığı birşey var,yardımı rahatca buluyorlar.bu neden kaynaklanıyor adamlar işini biliyor ellerini kaldırsalar para buluyorlar.siz ise şimdi kurum ve kuruluşları topa tutuyorsunuz YANLIŞ.siz onları diğer takımlar gibi yönlendirememişsiniz.bence sorun sizdedir sayın fikret ünsal.durum kötü diyorsunuz yardım çağrısında bulunuyorsunuz.şimdi mi olacak bu işler.zamanında nerdeydiniz.her kulüp neler yaptı sayın ünsal.söylemeyle olmuyor bu işler.bu takımın baba yiğit iş adamlarını bulun kişi başına şukadar verceksin de bak bakalım veriyormu vermiyorlarmı.işte siz bunları diyemediniz utandınız.sivasımı kötü duruma sürüklemeyin tam destek sizlere taraftar olarak.vermeyenide açıklayın haklısınız ama istemeden açıklama yapmayın aralarında verenlerde var.istemeyi bil almayıda bil.veren açıklanır vermeyende.yoksa istemeden kimseye bişey diyemeyiz ve diyemezsiniz.

bu yazımı silmeyin.sonuçta taraftarın düşünceleride örnek olur.UNUTMAYIN
Alt 30.08.2006, 20:45   #5
efe058
Acemi Yiğido

efe058 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 efe058 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivaslıyım diyen,Sivası seven herkesin ve tüm kurumların Sivassspora destek olması lazım.
Sivassspor bizim Türkiyeye ve Dünyaya açılan penceremiz,gençlerimizin belkide tek uğraşı.
Sivasspor bizim gibi gurbette yaşıyan insanların memleket hasretine devadır,Sivassspor tarafgilliği altında bizler memleket sevgimizi yaşarız
Sivas dernek ve vakıfları haydi bir an önce bir araya gelin ve Sivasspora sahip çıkın .
Sivaslılar sizede çok iş düşüyor haydi takmımıza elimizden gelenin en iyisi ile sahip çıkalım

BÜYÜK BAŞKAN YALNIZ DEĞİLSİN ...
SİVASLILAR SENİ VE HİZMETLERİNİ ASLA UNUTMAZ...
SİVAS HALKI VEFAKARDIR SENİ YANLIZ BIRAKMIYACAZ ...
Alt 30.08.2006, 21:07   #6
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 933 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Daumen hoch -->: GÜÇ BİRLİĞİ YAPILMALI

Alıntı:
CATLI´isimli üyeden Alıntı

Güzel Sivasimin Güzel Insanlari

Arkadaslar istediginiz oldumu ????
Gecen hafta burda yazdigim yorumlardan dolayi bazi arkadaslardan tepki aldim!!
Bu yönetime yapilanlar hakksizli dedim arkadaslar uyanin artik biz Real Madrid yadacFenerbahce degiliz hemen istedigimiz futbolcuyu alamayiz kirk senelik rüyayi bu yönetim gerceklestirdi ama bazi arkadaslar hemen bir kötü gidiste yönetimi yalniz birakti bumu sizin sivasspor yönetimine güveniniz simdi bu yönetim görevi birakirsa gelen yönetimin daha iyi isler yapacagina yada son iki günde daha iyi oyuncular transfer edecegine inaniyormusunuz???
Bu yönetime sahip cikmamiz lazim onlar bizim büyüklerimiz ellerinden geleni yapiyorlar acaba biz ne yapiyoruz???Kusura bakmayin üzerine alinmak isteyen alinir ama biz taraftar görevimizi yapiyormuyuz ki bu takimi birinci lige cikartan yönetime sahip cikmiyoruz????
Ben yurtdisinda yasiyorum simdi su soruyuda kendime soruyorum acaba bu yönetimi kötülüyerek kulis yapmaya calisanlar mi var???
Yemek pisti masada ilk yermi ben alkayim diyenler mi var??
En ufak bir tökezlemede yönetime ve Büyük Baskana sirtimizimi cevirelim??
Biz herseyi biliyoruz yönetim birsey bilmiyor demi??
Üzülerek söylüyoprum burda yönetimi ve baskani yerden yere vurarak sahip cikmiyarak yorum yazanlarin sivasspor taraftari oldugundan süphe ediyorum iyi günde herkez var simdi niye yoksunuz???
Iyi günde yanimizda ama kötü günde sirt ceviren taraftarlari aramizda istemiyorumz onlara ihtiyacimizda yok yazik ya!!!
Allah askina ellinizi vicdaniniza koyun ve nekadar dogru davraniyorsunuz bir düsünün !!!!!!
Burdan Istanbul Taraftar Baskanima 1967 Ivas taraftar baskanima sesleniyorum
Ben bu yönetimin arkasindayim ve kalmasinida istiyorum eimnim benim gibi düsünen cok arkadasim var artik sira size geldi taraftar dernekleri ne ise yaradiginizi gösterinde yönetiminize sahip cikin ve aramizdaki Sahtekar sivasspor taraftarlarini ayikliyalim!!!
Sayin tarafar dernegi BASKANLARI suandan itibaren sesiniz ciksin ve yönetime sahip cikin!!!!!!

Almanyadan saygi ve sevgilerimle

HER KELİMESİ DOĞRU KARDEŞ ÇİVİ ÇAKMAZLAR AMAM YERİNDEN SÖKMEYİ ÇOK SEVERLER ONLAR SİVASSPORU DEDİĞİN GİBİ FENERLE KARIŞTIRIYORLAR O BİLE İSREDİĞİNİ ALAMADI Kİ BİZ ALALIM AMA SENİN GİBİ DÜŞÜNENLER ÇOĞALIRSA BİZ O ZAMAN DAHA BÜYÜRÜZ GARDAŞ VE DİYORUMKİ BENİM GİBİ GEÇMİŞTE DİĞER TAKIMLAR İÇİN KOŞARAK GİDEN SİVASLILAR KENDİ TAKIMLARI YANİ SİVASSPOR İÇİN NİYE AYNI ÇABAYI SARF ETMEZLER ANLAMAM BEN ALLAH SİVASLIYA VE SİVASSPORA YARDIMCI OLSUN

RECEP_YÜKSEL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2006, 21:30   #7
istasyon58
Yeni Yiğido

sivassporumuzun adı önemli bu durumda her iki tarafta çaşlıma yok demekki.artık sıradaki yönetimi bekliyoruz.fikret ünsalı ve başkanımızıda çok seviyoruz.gerekeni yapacaklar inşallah.sivasspor iyide olsa paramız yok anlayın.bulanlar gelsin göreve.ne olursunuz.çocuklarımızı geleceğimizi üzmeyin.bu takım yerinde saymamalı.
Alt 30.08.2006, 21:36   #8
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bence çok zor ...Hiç kimsede heves felan kalmadı çok yazık..Şu anda Süper Ligde olupta dünyaları vermek isteyen o kadar çok şehir war ki...Süper lige çıktık tamam diyenlerin sayısı azalmadığı sürece biz bişi yapamayız..Ancak forum köşlerinde tartışırız..Gerçekten yAzIK!!!
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2006, 21:38   #9
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 935 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

çatlı kardeşime ben şunu söylemek istiyorum bizlerin sivasa sivasspora nasıl destek çıktığımızı herkes biliyo biz zadece süper ligde değil 3 ci ligten beri sivassporumuzu destekliyoruz bizler iyi gün dostu değiliz bunu herkes iyi bile bunun lami cimi olmaz sivas yönetiminede her zaman destek çıkmışıktır çıkıyoruzda yanlız bilmediğin konu çok sivasta fazladan destekliyen taraftar yok bizler elimizden geldiği kadar güzümüzün ve maddi imkanlarımızın yettiği kadar ne pahasına olursa olsun her zaman sivassporumuzun yanındayız sivasspor yönetimide bizlere sahip çıkarsa çok iyi olur saygılarımla 1967
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2006, 21:46   #10
istasyon58
Yeni Yiğido

Alıntı:
DJMuRaT Nickli Üyeden Alıntı
Bence çok zor ...Hiç kimsede heves felan kalmadı çok yazık..Şu anda Süper Ligde olupta dünyaları vermek isteyen o kadar çok şehir war ki...Süper lige çıktık tamam diyenlerin sayısı azalmadığı sürece biz bişi yapamayız..Ancak forum köşlerinde tartışırız..Gerçekten yAzIK!!!

murat haklısın.bizde artık bişeyler yapacak olanları görmek istiyoruz.bunuda telefonla faxla ve hatta gerekiyorsa forum köşelerinden duyururuz.yenilik istiyoruz.çalışan insan istiyoruz.parasız olamayız.bu taraftarı bu iş adamlarımızdan destek alamıyolarsa buyrsunlar damardan bir açıklama yapsınlar.ayakta alkışlarız.