Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Bayan Taraftarlar

Bayan Taraftarlar Bayan Taraftarlara Özel

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Haremlik Selamlık trübün istemiyoruz.
Alt 15.11.2006, 01:14   #1
Sabiha Serin
Acemi Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 Sabiha Serin BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Haremlik Selamlık trübün istemiyoruz.

--------------------------------------------------------------------------------
Sivas 4 Eylül Stadımıza 30-35 yıl önce bayanlar toplu olarak Sivasspor maçını izlemeye giderdik.Çaylarımız termosta,pastalar.börekler ile coşku dolu maçlarıımızı huzur içinde izlerdik.Tezahuratlar yapmaktan seslerimiz kısılarak evlerimize coşku ile yine dönerdik.Üstelik Sivasspor ile ilgili bilgilerimiz erkeklerden daha çok olurdu ve hatta bir futbolcumuz hasta olsa toplu olarak onu ziyarete giderdik.Ben o günleri çok ama çok özlüyorum.Maç bitiminde bayanların ve erkeklerin çoğunun sadece kırmızı beyaz giysi giydikleri için İstasyon caddesi adeta kırmızı beyaz bir gül bahçesi gibi olurdu.O yıllarda asla ve asla maç esnasında olumsuz bir söz ve çirkin tezahurat görmedik.Ben bu nedenle o kuşaktaki erkek taraftarlarımızı herzaman takdir ederim.Ne yazıkki eski 30-35 yıl öncesi gibi şimdiki taraftarlarımızın tutum ve davranışları aynı olmadığı içinde bayan taraftarlar eskisi gibi rahatlıkla Sivasspor maçına gidemez olduılar.Oysa sayın yiğidolarımız biraz daha sabırlı olup,seviyeli tezahurat yaparlarsa sanırım eski o doyumsuz güzellikleri yaşayabilir,yine Sivasspor maçlarına bayan taraftarlarımız akın akın gidebilirler.İşte o zaman bayan ve erkek taraftarlarımız tek bir yumruk olur Sivasspora olan desteğimizi sürdürür,başarılı sonuçları yine hep birlikte coşkuyla paylaşabiliriz.
Son günlerde bayan taraftarları 4 Eylül Stadına getirtebilmek için bazı Sivasspor yöneticilerimizin bayanlara ayrı,erkeklere ayrı trübün olanağı verme gibi bir düşüncelerinin olduğunu görmekteyiz.Ben bu düşünceyi kesinlikle bir eski fanatik Sivasspor taraftarı olarak uygun görmem asla mümkün değildir.Sivas için böyle bir durum gerçektende üzücü hemde Sivas'ımızın zaten birileri tarafından azalan imajına daha çok zarar verir diye düşünüyorum.
Cumhuriyet,kültür ve Sanat Şehri, Sivas'ımızın üstelik adı ile gurur duyduğumuz 4 Eylül Stadına haremlik selamlık bir trübün oluşmasının düşünülmesi beni son derece hem şaşırtmış ve hemde üzmüştür.Sivas ve Sivaslı 30-35 yıl öncesini yakalamak şurda dursun demekki tam tersine 30-35 yıl geriyemi gidiyor buna inanmak zor ve üzücü doğrusu.Sanmıyorumki hiçbir aile hanımı bir yerde kendisi bir yerde maçı ayrı ayrı izlemek istesin.Şahsen ben eşimle maçta birlikte o coşkuyu yaşamak isterim tabiki .Herkesinde böyle düşüneceğini sanıyorum.Haremlik selamlık trübün çözüm olamaz.Ben bu nedenle saygıdeğer Sivasspor Yöneticilerimize bu konu ile ilgili düşüncelerinin tekrar gözden geçirilmesini hatta haremlik selamlık trübün yerine taraftarın eğitilmesi yada maçta taşkınlık yapan taraftarlara caydırıcı uyarı cezaların verilmesi için farklı çözüm arayışı düşünmelerini öneriyorum.
Aksi halde bayanlara ayrı,erkeklere ayrı trübün olması hiçbirşeyi çözümlemez ,üstelikte Sivas'ımızın imajı için hiçte hoş birşey olmaz diye düşünüyorum ve saygılarımı sunuyorum.

Konu Sabiha Serin tarafından (15.11.2006 Saat 01:20 ) değiştirilmiştir..
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: Haremlik Selamlık trübün istemiyoruz.
Alt 15.11.2006, 01:41   #2
MADTURK
Acemi Yiğido

MADTURK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MADTURK ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Idee --->: Haremlik Selamlık trübün istemiyoruz.

SAYGI DEGER ABLACIGIM

Konu düsüncenize katilmamak elde bile degil gercekten iyi bir konuya temas etmisiniz gercekten bazen insanlar eskileri cok arar... umarim sizin daha önceki yasadiklerinizini bir beni örnek olurda biz yigodolar bunu uygulariz verdinigiz mesaj cok iyi yerler gidecegine emin olabilirsiniz sizin gibi dusunen yigidolar bu konu hakinda acmis oldugunuz forumda cok kisini dusuncesinin ayni olacaginiza emin olabilirsiniz.......
MADTURK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: Haremlik Selamlık trübün istemiyoruz.
Alt 15.11.2006, 02:38   #3
sivasli_boy
Yiğido

sivasli_boy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasli_boy ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: Haremlik Selamlık trübün istemiyoruz.

kardesim sanki karisan var kadini ayrı erkegi ayrimi otutturuyolar sanki statdda yok heremlik yok selamlık 3. ligden beri sivasin macına giderim bu kavramlari ilk sizden duyuyorum...
Alt 15.11.2006, 09:44   #4
NİHAT_EKİCİ
Yiğido

NİHAT_EKİCİ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 NİHAT_EKİCİ Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Haremlik Selamlık trübün istemiyoruz.

SİZ KONUYU YANKIŞ ANLAMIŞINIZ. ÖYLE BİR UYGULAMADAN BAHSEDİLMEDİ SADECE YÖNETİM BAYANLARI MAÇLARA ÇEKEBİLMEK İÇİN ONLARA İNDİRİMLİ BİLET VE İSTERLERSE ÖZEL TRÜBÜN VERELİM DEDİLER.EĞER ÖZEL TRÜBÜN SİZCE AYRIMCILIKSA O ZAMAN İNDİRİMLİ BİLETTE AYRIMCILIK OLUR. NE OLUR BÖYLE KÜÇÜK ŞEYLERLE MEŞGUL OLMAYALIM SİZ BİRŞEYLER YAPMAK İSTİYORSANIZ O ESKİ RUHU CANLANDIRMAK ADINA ORGANİZASYONLAR YAPINDA ARTIK BAYANLARIDA 4 EYLÜL ÜN TRÜBÜNLERİNDE GÖRELİM.
NİHAT_EKİCİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.11.2006, 10:47   #5
ÜNİ_67_BAŞKAN
Acemi Yiğido

ÜNİ_67_BAŞKAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ÜNİ_67_BAŞKAN ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
sivasli_boy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardesim sanki karisan var kadini ayrı erkegi ayrimi otutturuyolar sanki statdda yok heremlik yok selamlık 3. ligden beri sivasin macına giderim bu kavramlari ilk sizden duyuyorum...
senin daha ögreneceginiz cok sey ler varrr
ÜNİ_67_BAŞKAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.11.2006, 11:05   #6
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1040 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

arkadaşlar türübüne gelen taraftarın cinsiyeti önemli olmasa gerek. Maçlarda takımı nasıl 90 dk destekleriz takıma seyirciye katkısı ne oranda etkili olur bunlar önemli. Şu gercekki bayanlarla maça gelenler iyi bir cekirdekçi gurubu oluşturuyor. bu gurubu mesala kale arkası ayrılabilinir aileye mahsus vede bayan taraftarlar rahat rahat maç seyretsin diye. şuda önemli kimse önüne gecemiyor maç esnasında ağızdan istenmeden küfür cıkıyor veya küfürlü tazaruhat yapılıyor, aramızda bayan veya aile oldunmu hoş olmuyor. bu gibi olaylarla sıkca karşılaşılıyor
Alt 15.11.2006, 11:17   #7
PRoFeSSioNaL
Usta Yiğido

PRoFeSSioNaL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 978 PRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer Anblick

BÜTÜN HERKEZ MAÇLARA GELEBİLİR VALLA CİNSİYET AYRIMI YAPILMAMALI
Alt 15.11.2006, 11:29   #8
67_DERNEK_AKKIZ
Yiğido

67_DERNEK_AKKIZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 67_DERNEK_AKKIZ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ARTIK OYLE BI ERKEK TEKELI OLMAYA BASLADI KI FUTBOLDA FUTBOL ERKEK İŞİDIR DIYEN BI COK TARAFTAR GORUYORUM. EVE TKIMSE KARISMIYO ANCAK BAYANLARIN FUTBOLDAN UZAKLASMASININ TEK NEDENI KARSIT CINSLERININ MACLARDA YAPTIKLARI ASIRI DAVRANISLAR KUFURLER MACLARDA CIKAN KAVGALAR.ONCEDEN ANLADIM KADARYLA FUTBOL BERBABER YAPILAN BI AKTIVITEYMIS ANCAK SIMDI NERDEE..ERKEK MACA GIDER KADIN EVDE BEKLER..(heryer ve herkes ıcın gecerlı degıl ama merak etmeyın.)

1967 TARAFTARLAR DERNEGİ ANKARA TEMSİLCİSİ...
67_DERNEK_AKKIZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.11.2006, 11:55   #9
GrP_GARDAŞLAR
Yiğido

GrP_GARDAŞLAR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GrP_GARDAŞLAR ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ben böle bi haremlik seralık görmedim ayrıca bayan taraftar kitlemiz hiçde öle azımsanacak derecede deil bunu herkes anlamalı......isteyen istediği yerde maçını seyreder bu tarz basit konularla uğrajmayalım ......
Alt 15.11.2006, 12:25   #10
SONMEZ
Usta Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 942 SONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz sein

İlgi çekici bir başlık...!
İlgi çekici bir konu...!
İlgi çekici bir yazı...!
İlgi çekici yorum...!
.
.
.
Veee...
Böyle bir uygulamayı ben ne gördüm ne de duydum...!
Veee...
Böyle uygulamanın, imajımız için olumsuzluk teşkil edeceğinden
endişe eden Sabiha Hanımın, (ki haklıdır ve de katılıyorum),
böyle bir başlık ve yazıyla belki de somut olmayan afaki bir söylentiyi
sanki böyle bir durum varmış gibi algılanabilecek ve yanlış imajların
daha en başta olabileceğinden ciddi endişe ediyorum...!!!

Bayan taraftarlarımızın stadlara gelmelerini sağlayacak bir fikir, öneri,
proje...vs gündemde olabilir... Ancak daha fol yokken, yumurta yokken,
hemen ''Haremlik-Selamlık'' saplantısına girmemiz bizim açımızdan pek te
rasyonel bir yaklaşım olmaz diye düşünüyorum...!

Hattaa baştan da dediğim gibi, böyle bir durum henüz yokken,
olduğu takdirde duyulan endişeler,
şimdiden böyle bir şey varmış gibi deklare etmenin de aşağı kalır bir endişe
olmadığı kanaatindeyim...!

Yani, bu afaki yazıları okuyanlar
hakkımızda daha baştan olumsuz düşüncelere kapılmazlar mı...?
Ve buna zemin oluşturmak ne derece doğru...!?!?!?!

.
.
.
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır