Evet sivasspor taraftarı benim gözümde artık out... Ne hafta içi olması ne iş günü olması ne maçın duyurulamaması ne de oözel maç olması ne olursa olsun dün akşam o stadın dolması lazımsı. Dünkü duyarsızlığa birkezdaha hayret ettim Allah süper ligde bu takımın yardımcısı olsun!! :(
taraftar vardı ama yoğunluk kale arkasındaydı kimse 20 milyonu verip maratona gitmemiş evet size hak veriyorum tv yi açtımda o stadı dolu görmek isterdim ama bomboştu sivassivas diyip iki kuruşu takımından esirgeyenlere yazıklar olsun!!!
ben de maçtaydım ,stada girince resmen hayal kırıklığına uğradım,
sivasspor istanbulda beşiktaşla maç yapıyor ve tribünler dolu değil...
hafta içi,iş günü demesin kimse bence de ,maç saat 20:00 deydi hem..
inşalah diğer maçlarda taraftar takımını destekler,yoksa bu işin sonu
hiç de iyi görünmüyor...
[size=2] Sevgili yiğidolar dün akşam Ali Sami Yen'de idim. Maçta taraftar tam anlamıyla büyük bir rezillik gösterisi sergiledi. Bırakın takıma destek vermeyi ne zaman önemli bir pozisyonda ayağa kalkacak olsak hemen arka taraftakilerden sert ikazlar aldık. Bana göre bizim taraftarımız takıma destek vermek için değil tiyatro seyretmek için en uygun insan kitlesidir.
Ayrıca stadın ancak yarısı doldu ise dolmayan kalan yarısının en büyük sorumlusu bence yönetimdir. Maçtan önce bir çok arkadaşıma, eşe dosta vs maça gideceğimi söylediğim zaman bir çoğunun şaşırdığını gördüm çünkü büyük çoğunluğun Salı günü akşam saat 20:00'de Beşiktaş-Sivas maçı olduğundan haberi yoktu. Şuna eminim ki bir çoğunun eğer haberi olsaydı stada iki saat öncesinden gelirdi. Bundan birkaç gün önce yine bu sitede bir forumda çoğu kişinin Sivas-Beşiktaş maçından haberinin olmadığını yazmıştım ve yönetimin dernekler, vakıflar vs aracılığı ile taraftarı haberdar etmesi gerektiğini; aksi halde bu maçın taraftar açısından bozgun olacağını söylemiştim ama ne yazık ki haklı çıktım.
Neyse daha fazla ağlayıp sızlamanın gereği yok. Bizim geniş kitleleri harekete geçirecek gazetemiz televizyonumuz vs yok. Bu yüzden vakıf ve derneklerimizi haberleşme alanında daha etkin kullanmamız lazım. Bu maçtan ders çıkarıp çizilen karizmamızı tekrar eski haline getirebilmemiz için var gücümüzle Sarıyer-Sivas maçına asılmamız lazım. İnönü mü olur veya Saraçoğlu u olur bilmem ama bu defa hatalarımızdan ders çıkarmış vaziyette İstanbul'u inletmemiz gerek...
Hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım. Kalın sağlıcakla...
NOT: Kendilerinin Sivaslı Fenerbahçe taraftarları olduğunu tahmin ettiğim ve kapalı tribünde bulunan yaklaşık 70-80 kişilik grubu tebrik ediyorum. Staddaki yedi-sekizbin kişi bir tarafa bu küçük gurup bir tarafa. Her nekadar sayıları az da olsa stadda gerçek taraftar kimliğiyle bu küçük gurup ayaktaydı ve takıma destek veriyordu. Bu kardeşlerime ayrıca sevgiler...[/size]
ewet arkadaş lar bende maçtaydım ve sadece açık trübün kalabalıktı bu arada ben maçtamıyım sinemada film mi seyrediyorum anlamadım bi ara uyuyacaktım bu nasıl bir taraftardır ya sen maça gel otur çekirdek çıtlat böyle taraftar olmazzzzzz
[size=2] Sevgili yiğidolar dün akşam Ali Sami Yen'de idim. Maçta taraftar tam anlamıyla büyük bir rezillik gösterisi sergiledi. Bırakın takıma destek vermeyi ne zaman önemli bir pozisyonda ayağa kalkacak olsak hemen arka taraftakilerden sert ikazlar aldık. Bana göre bizim taraftarımız takıma destek vermek için değil tiyatro seyretmek için en uygun insan kitlesidir.
Ayrıca stadın ancak yarısı doldu ise dolmayan kalan yarısının en büyük sorumlusu bence yönetimdir. Maçtan önce bir çok arkadaşıma, eşe dosta vs maça gideceğimi söylediğim zaman bir çoğunun şaşırdığını gördüm çünkü büyük çoğunluğun Salı günü akşam saat 20:00'de Beşiktaş-Sivas maçı olduğundan haberi yoktu. Şuna eminim ki bir çoğunun eğer haberi olsaydı stada iki saat öncesinden gelirdi. Bundan birkaç gün önce yine bu sitede bir forumda çoğu kişinin Sivas-Beşiktaş maçından haberinin olmadığını yazmıştım ve yönetimin dernekler, vakıflar vs aracılığı ile taraftarı haberdar etmesi gerektiğini; aksi halde bu maçın taraftar açısından bozgun olacağını söylemiştim ama ne yazık ki haklı çıktım.
Neyse daha fazla ağlayıp sızlamanın gereği yok. Bizim geniş kitleleri harekete geçirecek gazetemiz televizyonumuz vs yok. Bu yüzden vakıf ve derneklerimizi haberleşme alanında daha etkin kullanmamız lazım. Bu maçtan ders çıkarıp çizilen karizmamızı tekrar eski haline getirebilmemiz için var gücümüzle Sarıyer-Sivas maçına asılmamız lazım. İnönü mü olur veya Saraçoğlu u olur bilmem ama bu defa hatalarımızdan ders çıkarmış vaziyette İstanbul'u inletmemiz gerek...
Hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım. Kalın sağlıcakla...
NOT: Kendilerinin Sivaslı Fenerbahçe taraftarları olduğunu tahmin ettiğim ve kapalı tribünde bulunan yaklaşık 70-80 kişilik grubu tebrik ediyorum. Staddaki yedi-sekizbin kişi bir tarafa bu küçük gurup bir tarafa. Her nekadar sayıları az da olsa stadda gerçek taraftar kimliğiyle bu küçük gurup ayaktaydı ve takıma destek veriyordu. Bu kardeşlerime ayrıca sevgiler...[/size]
O söylediğin otuz kişilk grubuda gürültü yapıyolar diye bi ara itip kalkamaya çalıştılar ne kadar gülünç bir duruma düştük allahım inanamıyorum ya maçın sonundakş o muhteşem görüntüler dün geceki tarftara hiçmi hiç yakışmadı Ayrıca Sarıyer maçına gitmeyelim gideni göndermeyelim kendi takımımıza kazandırmadğığmız parayı elin sarıyerine hiç kazandırmayalım Yazıklar olsun
Taraftar OUT diyosunuzda bence biraz ağır davranıyorsunuz.
Senelerdir bu günleri bekliyorduk.
Bizler SivasSpor'un önümüzdeki ilk maçı Sarıyer Maçı zannediyoduk.
Dün akşam Show Tv de banttan yazı geçiyor. Beşiktaş SivasSpor karşılaşması geniş özeti Filmden sonra.
Benim gibi birçok kişi böyle öğrendi.
Biraz daha gayretli olunsaydı Ali Sami Yen full dolardı. En azından ben ve çevremle birlikte 11 kişi gelirdik.
Dün bu siteye girdim hiç bir yerinde böyle bir maç olduğu yazmıyordu. Yazsaydı dün öğrenmiş olurdum. Belki yazıyordur ama bul bulabilirsen. Yani Sitenin girişinde bir Pop Up ile duyrulsa olmazmıydı.
Ben yeni üyeyim. Üye olmamın nedenide belki böyle özel maçları sivasspor.com sadece üyelerine duyuroyordur. Bende bidahaki maçı kaçırmayayım diye.
YERİ GELİNCE MANGALDA KÜL BIRAMAYAN İSTANBULDA Kİ SİVASSOR TARAFTARI YALNIŞ YAPTI.DÜNKÜ MAÇTA O SATDYUM DOLMALIYDI.GERÇEK BİR KEZ DAHA GÖRÜLDÜ Kİ SİVASLILAR İSTANBULDA Kİ EN ETKİSİZ TOPLULUK.VE 39 YILDIR TÜRKİYE LİGLERİNE MEYDAN OKUYANDA SİVAS'TAKİ TARAFTAR.YANİ 250 BİN NÜFÜSLÜ SİVAS ŞEHRİ....
[size=2] Ultrasivas_58 kardeşim sana katılmıyorum. Az evvel yukarıda bahsettiğim nedenlerden dolayı stadın yarısı boş kaldı. 250.000 lik Sivas'la, 15 milyonluk İstanbul'u karşılaştıramazsın. Sonuçta Sivasspor o şehrin takımı olduğu için bir haber bütün şehri üç beş dakikada kuşatabilir ve bu şekilde hemen herkesin her olaydan haberi olur. Sivas şehir merkezi İstanbul'un küçük ilçelerinden birisi kadar. Ama gel gör ki ortalama büyüklükteki her bir ilçesi iki Sivas şehir merkezi büyüklüğünde olan İstanbul için yönetimin ayrı bir taraftarı harekete geçirme ve haberlendirme metodu olması lazım. Bundan da az evvel yukarıda bahsettim. Umarım anlayışla karşılarsın. Şunu kimse unutmasın ki bu memleketin insanı Gemerek'ten Suşehri'ne, Hafik'ten Yıldızeli'ne, Koyulhisar'dan Gürün'e, Doğanşar'dan Kangal'a kadar bütün hemşehrilerimiz en az Sivas şehir merkezinde ki kardeşlerimiz kadar Sivasspor aşığıdır. Sivasspor 250 bin kişi ile sınırlandırılamayacak kadar büyüktür.
Genelde bütün hemşehrilerime özelde ise sevgili Ultrasivas_58 kardeşime sevgiler ve saygılar...[/size]