Beşiktaşlı futbolcu, kırmızı beyazlı kulüple anlaştığı iddialarını yalanlayarak, ‘Ben Sivas’ın yolunu bile bilmem. Futbol hayatımın sonuna kadar Beşiktaş’tayım’ dedi.
SÜPER Lig’e çıkmayı büyük ölçüde garantileyen Sivassporlu yöneticiler, Beşiktaş Kulübü’ne başvurarak, ‘Yeni sezonda oynatmayacağınız oyunculara talibiz’ dedi. Kırmızı beyazlıların bu girişimi sonrası bazı çevreler, ‘Sivasspor Sergen’i de istiyor. Prensipte anlaştılar’ iddiasını ortaya atarken, dedikodulara son noktayı Sergen koydu. Sivasspor’la hiçbir şekilde görüşmediğini ve gitmeyi istemediğini söyleyen yıldız futbolcu, ‘Bu iddialara sadece gülüyorum. Sivasspor da nereden çıktı? Ben Sivas’ın yolunu bile bilmem. 2006 yılına kadar Beşiktaş’la sözleşmem var ve futbol hayatımın sonuna kadar burada kalacağım’ dedi. Sergen, şu an sakat olduğu için forma giyemediğini de belirtti.
---------------------
beyler şimdi gördünüzmü sergenin gerçek yüzünü...beşiktaşın oynatmadığı berkantı alalım..ahmet yıldırımı alalım..mesela ahmet yıldırım süper bi insan..karakter olarakta futbol alarakta..
|