Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

YİĞİDO "UYGUN" ADIM İLERİ..
Alt 20.11.2006, 18:45   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart YİĞİDO "UYGUN" ADIM İLERİ..

Turkcell Süper Lig'in ilk 12 haftasında istikrarsız sonuçlar alan Sivasspor, genç teknik direktörü Bülent Uygun yönetiminde çıktığı 2 maçta 2 galibiyete imza atarak çıkışa geçti..

Ligin 12. haftasındaki Denizlispor mağlubiyeti sonrasında Slovak teknik adam Karol Pecze'nin sözleşmesinin feshedilmesinin ardından, teknik direktörlük görevine kulübün genel menajeri Bülent Uygun'u getiren Sivasspor, genç çalıştırıcı ile 2 maçta 2 galibiyet elde etti.

Pecze yönetiminde istikrarsız sonuçlar elde eden Sivasspor, Uygun döneminde Beşiktaş ve Trabzonspor'u 1-0'lık sonuçlarla yenerek iyi bir seri yakaladı.

Beşiktaş galibiyetinin ardından Trabzonspor'u da mağlup eden Sivasspor, bu sezon ilk kez üst üste 2 galibiyete imza attı. Son iki maçtır kalesinde gol görmeyen kırmızı-beyazlı ekip, rakip fileleri 2 kez havalandırarak sonuca gitti.

12. hafta sonu itibariyle 12 puanla ligde 16. sırada yer alan Sivasspor, Uygun yönetiminde oynadığı 2 maçı da kazanarak puanı 18'e çıkardı. Ligin alt sıralarında kurtulma mücadelesi veren Sivasspor, Beşiktaş ve Trabzonspor galibiyetleriyle 5 sıra birden yükselerek, puan cetvelinde 11'inciliğe geldi.

TRABZONSPOR GALİBİYETİYLE İÇ SAHA SENDROMUNA SON-
Sezon başından itibaren sahasına oranla dış saha maçlarında daha iyi bir grafik çizen Sivasspor, ilk 13 maçta sahasında oynadığı 6 maçtan 4 puan toplarken, dışarıda oynadığı 7 maçtan ise 11 puan kazanmıştı.

Sahasında Gençlerbirliği, Sakaryaspor, Ankaraspor ve Denizlispor'a mağlup olan Sivasspor, evinde sadece Vestel Manisaspor'u yenmeyi başarmıştı.

Sivas'ta Fenerbahçe ile de berabere kalan Sivasspor, evinde 11 gol yerken, rakip fileleri 5 kez havalandırabilmişti.

Sahasındaki 7. maçında dün Trabzonspor ile karşılaşan kırmızı-beyazlı ekip, bordo-mavili takımı yenerek iç saha sendromuna da son verdi. Evinde en son ligin 10. haftasında Vestel Manisaspor'u 3-2 yenme başarısı gösteren Sivasspor, Trabzonspor'u mağlup ederek, 30 gün aradan sonra taraftarına Sivas'ta galibiyet sevinci yaşattı.

Turkcell Süper Lig'in ilk 14 haftasında ligin alt sıralarında yer alan takımlara puan kaybeden Sivasspor, buna karşın Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi takımlara karşı oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla dikkati çekti.

Lige kötü bir başlangıç yapan ve 12. haftadaki Denizlispor mağlubiyeti sonrasında teknik direktör değişikliğine giden Sivasspor, ilk 14 haftalık periyotta aldığı sonuçlarla futbol otoritelerini ve futbolseverleri şaşırtıyor.

İlk 14 maçta ligin alt sıralarında yer alan takımlarla mücadelesinde puan kaybeden Sivasspor, buna karşın sıralamada üstlerde yer alan ekiplere karşı daha etkili bir futbol ortaya koyuyor.

Ligin ilk 12 haftasında Slovak teknik direktör Karol Pecze yönetiminde 3 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyete imza atan ve istikrarsız bir grafik çizen kırmızı-beyazlı ekip, yeni teknik direktörü Bülent Uygun yönetiminde çıktığı iki maçtan da galibiyetle ayrıldı.

Ligin 6. haftasında lider Fenerbahçe ile de sahasında 1-1 berabere kalarak sarı-lacivertli ekipten 1 puan almayı başaran kırmızı-beyazlı ekip, Beşiktaş ve Trabzonspor'u da mağlup ederek adeta büyük takımların korkulu rüyası haline geldi.

Turkcell Süper Lig'de geçen sezon ilk kez mücadele veren Sivasspor, Alman teknik direktörü Werner Lorant yönetiminde büyük takımlardan 8 puan kazanmıştı.

Beşiktaş'ı İnönü Stadı'nda 1-0, Trabzonspor'u ise Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 2-1 yenme başarısı gösteren Sivasspor, sahasında Galatasaray ile deplasmanda Trabzonspor ile 0-0 berabere kalmıştı.

Geçen sezon büyük takımlardan Fenerbahçe'ye 3-2 ve 3-0'lık sonuçlarla iki maçta da mağlup olan Sivasspor, Beşiktaş'a sahasında 3-1, Galatasaray'a ise Ali Sami Yen'de 2-0 yenilmişti.

Sivasspor'un İsrailli golcüsü Pini Felix Balili, kırmızı-beyazlı forma altında Trabzonspor'a karşı oynadığı 3 maçın 2'sinde bordo-mavili ekibin filelerini havalandırarak takımının galibiyetlerinde önemli rol oynadı.

Sivasspor'a geçen sezon transfer olan 27 yaşındaki İsrailli golcü Balili, 2 sezonda Trabzonspor'a karşı forma giydiği 3 maçta 2 gol attı.

Üç maçın 2'sinde Trabzonspor'u yenen Sivasspor'un bu galibiyetlerinde Balili, ortaya koyduğu futbol ve attığı gollerle büyük rol oynadı.

Geçen sezon ligin 6. haftasında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Sivasspor'un 2-1 üstünlüğü ile sonuçlanan maçta, kırmızı-beyazlı ekibe galibiyeti getiren gole imza atan Balili, dün Sivas'ta oynanan maçta da Trabzonspor filelerini havalandırarak 1-0'lık sonuçla takımına 3 puan kazandırdı.

Sivasspor taraftarının sevgilisi haline gelen Balili, bu sezon Sivasspor forması altında 4 gole imza atarak takımının ligin orta sıralarına yükselmesinde önemli rol oynadı.

Balili, Antalyaspor, Bursaspor, Vestel Manisaspor ve Trabzonspor maçlarında 1'er kez fileleri havalandırdı.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: YİĞİDO "UYGUN" ADIM İLERİ..
Alt 20.11.2006, 18:57   #2
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1324 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: YİĞİDO "UYGUN" ADIM İLERİ..

bulent uygun boyle devam ederse teknik direktor olarak kalmasini cani gonulden isterim cunku takimi kurannn ve en iyi taniyaannn "o"
Alt 20.11.2006, 20:51   #3
burak_baykal
Usta Yiğido

burak_baykal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

180 Mesajına 244 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 845 burak_baykal BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

kendisini tebrik ederim.inşallah böyle devam edecek onun yolunda gs karşılaşmasında başarılar dilerim.
Alt 20.11.2006, 20:53   #4
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1324 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

ooofffff ooofffff 3 hafta sonra ligin 1. devresi sona eriyooo ben sivassporsuz nasil yapacaaaam cookk cabuk gectiii yaaa hemm kac gun ara verileceekkk
Alt 20.11.2006, 21:20   #5
burak_baykal
Usta Yiğido

burak_baykal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

180 Mesajına 244 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 845 burak_baykal BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bülent uygunla sivas yükselişe...................
Alt 20.11.2006, 21:41   #6
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1272 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: YİĞİDO "UYGUN" ADIM İLERİ..

Ya sonuçları çok fazla büyütmüyomuyuz. Bülent uygunda insan oda rehavete girrebilir. Lütfen büyütmeyelim tamam önemli galibiyetler aldık ama artık büyütmeyelim
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: YİĞİDO "UYGUN" ADIM İLERİ..
Alt 20.11.2006, 21:50   #7
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

ŞUANA KADAR COK GÜZEL HAZIRLAMIŞ TAKIMI İNŞALLAH BAŞARILARININ DEVAMI GELİR.

TEBRİKLER SAYIN UYGUN
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.11.2006, 02:29   #8
Güner
Usta Yiğido

Güner - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 552 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 Güner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yokGüner Fazla söze gerek yok

Bu 2 güzel ve anlamlı galibiyetlerden dolayı tebrik ederim.
Bu başarılarının daim olması dileğiyle.
Güner isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.11.2006, 04:28   #9
Engin58
Usta Yiğido

Engin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

278 Mesajına 442 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 948 Engin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekannt

Tebrik ediyoruz , Sayin Bülent Uygun ve Ekibini Basarlarinin devamini temeni ediyoruz...Saygilarim ile
Engin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sivas, Bülent Uygun'la yeniden dirildi
Alt 21.11.2006, 08:08   #10
SivasLady
Gast

Standart Sivas, Bülent Uygun'la yeniden dirildi

Beşiktaş ve Trabzon sınavlarından alnının akıyla çıkan Yiğidolar’ı kısa sürede
dirilten Bülent Uygun, cesur ve planlı oynamanın meyvelerini topladıklarını söyledi.

Büyükler’in belalısı Sivasspor’u ayağa kaldıran teknik direktör Bülent Uygun,
“Yürekli ve sistemliyiz” dedi ve ekledi: “İyi işler yapıyor ve yaptırıyorsam ne mutlu bana”

Taraftar aşkına
Beşiktaş ve Trabzonspor sınavlarından alnının akıyla çıkan Yiğidolar’ı kısa
sürede dirilten teknik patron Bülent Uygun, cesur ve planlı oynamanın
meyvelerini topladıklarını söyledi. Genç çalıştırıcı, “Trabzon maçından önce
futbolcularıma, ‘dışarıda binlerce Sivaslı sizden galibiyet bekliyor.
Çıkın, yüreğinizi ortaya koyun; sisteme bağlı kalıp, savunmaya dikkat edin,
hücumda da serbestçe ama planlı saldırın’ dedim ve zafere ulaştık” diye konuştu.

‘Gökdeniz’im olsa!’
“Gökdeniz gibi iki futbolcum olsa, gidemeyeceğim yol yoktur” diyen Uygun,
“Galibiyetleri, Sivaslıyım diyen herkese armağan ediyorum.
Eğer huzurlu çalıştığım Sivasspor’da iyi işler yapıyor ve yaptırıyorsam ne mutlu
bana” ifadesini kullandı. Yiğidolar’ın teknik patronu zorlu virajın son maçı olan
Galatasaray karşılaşması için temkinli olduklarını belirterek, “İstanbul’a 1 puan
için gidiyoruz. Kimse kimseyi kandırmasın” dedi.