UYGUN: HEDEFE YAKLAŞTIK
teknik direktör Bülent Uygun, Ankaragücü maçında aldıkları 3 puanla, ligin ilk yarısında hedefledikleri puana yaklaştıklarını söyledi.
Uygun, 2-1 galip geldikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, sahada futbol adına güzellikleri sunmaya çalıştıklarını, bu doğrultuda iyi mücadele ederek, futbol mantalitelerini sahaya yansıttıkları kaydetti.
Futbolcularını gösterdikleri mücadeleden dolayı kutlayan Uygun, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Biz futbolcu kardeşlerimle birlikte gerek teknik heyet, gerek yönetim kurulu gerekse taraftarımızla bütünleşmiş durumdayız. Yakaladığımız çıkışı devam ettirmek istiyorduk. Bana göre son haftaların en başarılı teknik direktörü ve ekibine sahip olan Ankaragücü de bugün 10 kişi kalmasına rağmen futbol adına çok güzel şeyler yaptı. Onları da kutluyorum. İç sahada kaybettiğimiz kayıplarını telafi etmek istiyorduk. Nitekim de aldığımız 3 puanla en azından ligin ilk yarısında hedeflemiş olduğumuz puanlara yaklaşmış bulunmaktayız.''
Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise, maçın ilk yarısına iyi başlamadıklarını ve hatalı bir gol yediklerini kaydetti.
Ama ikinci yarıda mücadele güçlerinin yükseldiğini anlatan Karaman, ''Bu ara 10 kişi kaldık. 10 kişi kalmak, özellikle Aytekin gibi iyi bir oyuncumuzun oyundan çıkması aslında oyun planımızı etkilemesi gerekirken, takımımız daha iyi oynamaya başladı'' dedi.
Rakiplerini ve teknik direktörleri Bülent Uygun'u tebrik eden Karaman, ''Kendilerine başarılar diliyorum. Bunun dışında ilk devresini iyi oynamadığımız ikinci yarı iyi mücadele ettiğimiz bir maç oldu. Sivasspor dirençli bir takım. Özellikle kendi sahasında bu direncini gösteriyor. Biz de kaybetmek istemiyorduk, ama kaybettik'' diye konuştu.
Sivassporlu futbolculardan Hayrettin Yerlikaya ise 8 haftalık sakatlık döneminden sonra forma giydiğini belirterek, maçta elinden gelen mücadeleyi ortaya koymaya çalıştığını kaydetti.
Hakkı Hocaoğlu da maça çok iyi başladıklarını, takım olarak her hafta çok iyi mücadele ettiklerini bildirdi.
|