Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

UYGUN ADIM HEDEFE..
Alt 12.02.2007, 11:43   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart UYGUN ADIM HEDEFE..

Sivasspor, Turkcell Süper Ligi'nin ikinci yarısında oynadığı 3 maçta 3 galibiyet elde ederek dikkatleri üzerine çekti. Sakaryaspor'u 3-1 mağlup ederek 31 puanla ligde 5. sıraya yerleşen Sivasspor, UEFA kupası hedefine de yaklaşmış oldu.

2006-2007 sezonuna teknik direktör Karol Pecze ile başlayan, ancak istediği sonuçları bir türlü alamayan ve kendi evinde en çok maç kaybeden takım olan Sivasspor, Karol Pecze ile yollarını ayırarak takımın başına tam yetkiyle getirilen Bülent Uygun ile iyi bir çıkış yakaladı. Turkcell Süper Ligi'nin 12. haftasında takımın başına getirilen teknik direktör Bülent Uygun ile çıkışa geçen Sivasspor, deplasmanda en çok maç kazanan takım olmakla birlikte sergilediği futbolla 4 büyük takımın korkulu rüyası haline geldi. Sivasspor, Süper Lig'in ilk yarısını hedefine yakın bir yerde, 22 puanla 11. sırada tamamladı.

Transfer döneminde takımın iskelet yapısını bozmamaya özen gösteren Sivasspor, yaptığı yerli ve yabancı 6 transferle ikinci yarıya başladı. Sivasspor, ikinci yarının ilk maçı olan Gençlerbirliği deplasmanından 1-0 üstünlükle döndü. Ardından kendi evinde konuk ettiği Çaykur Rizespor'u da 1-0 mağlup eden Sivasspor, bu iki skorla ligdeki gücünü gösterdi. Son olarak ligin 20. haftasında karşılaştığı Sakaryaspor'u 3-1 mağlup etmeyi başararak, ligin ikinci yarısında oynadığı 3 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan tek takım olan Sivasspor, 20. hafta sonunda puanını 31'e çıkararak, lig sıralamasında 5. sıraya yerleşti.

Öte yandan, Sivassporlu futbolculara 2 gün izin verildiği, futbolcuların yarın Sivas'ta toplanarak Antalyaspor maçı hazırlıklarına başlayacakları öğrenildi

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: UYGUN ADIM HEDEFE..
Alt 12.02.2007, 12:02   #2
PRoFeSSioNaL
Usta Yiğido

PRoFeSSioNaL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 988 PRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: UYGUN ADIM HEDEFE..

hedefe ulaşacağızzz buna emin olunnnnnnnnnnnnnnn
Alt 12.02.2007, 12:06   #3
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

TÜM SPORCULARIMIZI VE TEKNİK KADROMUZU TEBRİK EDİYORUM.BAŞARILARI DEVAM EDER İNŞALLAH
OLCAY_58_AKKUS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: UYGUN ADIM HEDEFE..
Alt 12.02.2007, 12:22   #4
Ertugrul
Gast

Standart -->: UYGUN ADIM HEDEFE..

Bülent hocanın takımın başına geçmesi ile hızlı bir yükselişe geçtik,hem
futbolculara hemde taraftara yeniden büyük bir güven geldi,devamı da gelecek inşaallah
UEFA hedefimize hızla yaklaşıyoruz.
Alt 12.02.2007, 12:31   #5
erkan5858
Acemi Yiğido

erkan5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 erkan5858 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Daumen hoch --->: UYGUN ADIM HEDEFE..

sivas gol gol gol sivas gol gol gooooooooooooolllllllllllllll
en büyük sivasspor oleyyyyyyyyyyyyyy
erkan5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
BÜLENT HOCA VE YİĞİDOLAR
Alt 12.02.2007, 12:16   #6
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart BÜLENT HOCA VE YİĞİDOLAR

Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor'un çıkışı sürüyor. Ligin ilk yarısının son haftalarında Bülent Uygun'un teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından çıkışa geçen Sivasspor, ikinci yarının ilk 3 haftasını da kayıpsız geçerek yükselişini sürdürdü. Genç çalıştırıcı Bülent Uygun göreve geldiğinde 12. hafta sonunda 12 puanla 16. sırada yer alan Sivasspor, son haftalardaki performansı ile ligin alt sıralarından uzaklaşarak 31 puanla averajla Kayserispor'un ardından 5. sıraya yükseldi. Uygun yönetiminde ilk yarının son 5 maçından 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de mağlubiyet alan Sivasspor, ikinci yarının ilk 3 haftasında bu çıkışını sürdürerek Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor ve Sakaryaspor gibi güçlü ekipleri yenmeyi başardı. Ligde, ikinci yarının ilk 3 haftasında 3 galibiyet elde eden tek takım olan Sivasspor, bu maçlardaki performansı ile UEFA Kupası'na katılma yolunda önemli bir adım attı. Aldığı galibiyetlerle son haftaların flaş takımı olan Sivasspor, gelecek hafta 15. sıradaki Antalyaspor'u konuk edecek.
OLCAY_58_AKKUS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2007, 12:34   #7
1967_Dernek_Murat
YASAKLI ÜYE

1967_Dernek_Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Murat zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Daumen hoch --->: UYGUN ADIM HEDEFE..

sivasspor'lu futbolcuları ve teknik heyeti canı gönülden kutlar saygılarımı sunarım inşallah bu haftada antalyaspor'u yenerek cıkışımızı sürdürecegiz bütün sivas daki abilerimizi ve kardeşlerimizi 4 eylül statyumuna bekliyoruz
tabiki sadece trübündeki yerlerini almak yetmiyor 90 dakika takımlarını desdeklemelerini istiyoruz sivasspor'lu futbolcu kardeşlerimiz bizleri yeterince gururlandırıyor bizde elimizden geldigi kadar onları gururlandıralım ve takımımıza sahip cıkalım

SAYGILARIMLA
1967_Dernek_Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2007, 13:04   #8
mesut_koçak_58
Tecrübeli Yiğido

mesut_koçak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 mesut_koçak_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

*-*-*-*-*-*-*-*-**-****************************** ********adı üstünde uygun adım uygun .............................. ..
SAYGILARIMLA
[/QUOTE]
mesut_koçak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2007, 18:03   #9
mesut_koçak_58
Tecrübeli Yiğido

mesut_koçak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 mesut_koçak_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

UYGUN HOCAAAAAAAAAAAAAA UYGUN HOCA--------------------HADI UEFAYA GIDELIM
mesut_koçak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: UYGUN ADIM HEDEFE..
Alt 12.02.2007, 13:04   #10
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1558 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: UYGUN ADIM HEDEFE..

İNŞALLAH AYNEN DEVAM EDERİZ ARTIK BİZE UEFA YAKIŞIR
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil