--->: sivassporun beşinci büyük olmasını istiyorum
Alıntı:
fero Nickli Üyeden Alıntı
7 milyon Sivasliyi 7 milyon Sivassporlu yapmak lazim. en azindan sev sevme butun Turkiye nin gozunun onunde bir Fenerbahce ornegi var. ne dir bu :
1 - Fenerium
2 - Reklam
3 - yayin haklari
4 - zengin yoneticiler
bunlar sayesinde Fenerbahce nin kasasi para dolu. Buyukluk sadece taraftar cogunlugu ile olmuyor arkadaslar once cebin buyuk olacak. biz ne yapabilirizde Sivasspora gelir getirebilir bunlari dusunmeliyiz. cunki yukarida maddeledigim basliklarin hic birisi bizde yok, hic birisi derken yeterli olani yok. arti bizim sehrimiz bilindigi gibi sanayii sehride degil. ornek Kayseri, Kayserispor tek iken ligde organize sanayii ndeki fabrika calisanlarinin aylik maaslarindan belli bir kesinti Kayserispor a gidiyordu. bizim suanki en buyuk gelirimiz duzenlenen geceler bunun disinda disardan kasamiza giren bir para yok tabi stadyuma bilet alip gelen taraftarlari saymiyorum. cunki iki ay sonra gorulecekki 10 bin kisi para verip geliyor geri kalani belesci olacak, yani falanca polisin tanidigi filanca bakanin tanidigi vs.
Yapilmasi geren is herhalukarda yonetime dusuyor en kisa zamanda sirketlesme yontemi ile sivasspor hisseleri halka acilmali cunki suanda acilirsak Superligdeyiz ve tavan yapmis durumdayiz bu hava ile yuksek mebladan satila bilirdi keske daha onceden bunlar hazirlanmis olsa idi. bununla birlikte 7 milyona 7 milyon forma kampanyasi baslatila bilir sabit maclara giden taraftar gruplarinida hesaba katarsak her yil yenilenecek formalar veya yapilan iyi transferlerin formalari ni her yil pazarlama islemi yapilmali. yani yapilacak ve sivasspor un adini kullanarak kulube kazandirilacak gelirle kulubu ayakta tutar isek buyumeye baslariz. unutulmamali ki bir donemin Altay i Karsiyaka si Goztepe si 2. ligden bile dusmeme mucadelesi veriyorlar bu kulupler hep 5. buyukluge aday kuluplerdi. Buyuk olmak buyuk dusunmekten gecer hep beraber dusunursek daha buyuk oluruz. saygilar...
|
Aynen katılıyorum şirketleşme en önemli unsur bence.Fenerbahçe,Chelsea ve daha birçok klup örnek verilebilir.
Bi Rus gaz milyarderi de Sivasımıza gelse nolurdu sanki  Chelseadan ne eksiğimiz var yürek fazlalığımız var üstüne üstlük