Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Atak Oynayacağız
Alt 21.01.2010, 19:42   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Atak Oynayacağız

[IMG]/images/stories//idman/idman_01.2010.jpg[/IMG]
Trabzonspor karşılaşmasının kendileri açısından zor bir deplasman olacağını ancak en iyi savunmanın atak futbol olduğunu savunan Teknik Direktörümüz Muhsin Ertuğral

atak futbola yönelik oyuncuları olduğunu ve bu taktiği uygulayacağını söyledi.

Ertuğral, Sedat ve İbrahim Şahin’in sakatlığı nedeniyle Yasin’in ise sarı kart cezası nedeniyle kadroda yer almayacağını belirterek, “Buna göre futbolcularımız var. Sedat Türkiye’nin en iyi stoperlerinden bir tanesi, bizim için büyük eksik ama yapacak bir şey yok. Murat onun yerini aldı. Onun dışında inşallah yeni oyuncularımızdan Aubey’in lisansı yetişir. Oynarsa bizim için çok önemli olacak. Keita’ya şans vermeyi düşünüyorum ama lisansı yetişmez. Ancak Bursa maçına lisansı yetişir ve oynayabilir. Bu FIFA sistemi biraz üzücü ama onlarında bildiği bir şey var. Havuz sistemini yeni getirdiler. İki takım karşılıklı futbolcuları önce havuz sistemine atıp sonra federasyonlara gidiyorlar. Uzun bir süreç. Genç Ferhat oynayacak, istekli ve arzulu genç bir arkadaşımız” dedi.
TAKIMA MORAL GELDİ
Turkcell Süper Lig’in ikinci yarısı öncesinde takımın moralini bulduğunu kaydeden Ertuğral, iyi futbolu düşünen ve bu düşüncesini sahaya yansıtan Sivasspor’u ikinci yarıda herkesin izleyeceğini söyledi.
Ertuğral, “İdmanlarda ayağa pas ve canlı bir futbol istiyoruz, çok çabuk kenarlardan dikine çıkan bir takımız. Pas hatası yüzdemiz şu anda bence çok fazla gerekmeyen yerlerde mücadeleye giriyoruz ve daha erken görmemiz, oynamamız gereken yerlerde yavaş kalıyoruz. Ancak iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Yeni arkadaşlarımızın takıma katılmasıyla herkese moral ve beyne kuvvet geldi. İyi bir futbol oynanacak ikinci yarıda” dedi.

Sivasspor.org.tr

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Atak Oynayacağız
Alt 21.01.2010, 19:47   #2
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1131 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Atak Oynayacağız

Hocam Buyuksun!!!Tek Takima Degil Biz Gariban Taraftarada Moral Oldu.Insallah Keitayida Bursa Macinda Izleriz,Yeterki Oynasinlar Onlara Doyalim,
Haydi Yigidolar Gazaniz Mubarek Ola
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2010, 19:51   #3
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 975 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

SALDIR YİĞİDO PAZAR GÜNÜ 3 PUAN VE HAMSİ EZMESİYLE GEL TRABZONDAN
Alt 21.01.2010, 19:51   #4
yigido_mami_58
Acemi Yiğido

yigido_mami_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 yigido_mami_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

inşallah eski günlere dönecez ve korkusuz maç izleyecezz avni akeri yıkın başlarına hamsi kafalıların
yigido_mami_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2010, 19:54   #5
rsimsek
Tecrübeli Yiğido

rsimsek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 rsimsek isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ben hocaya güveniyorum bu takım çok iş yapacak
rsimsek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2010, 20:04   #6
dv9000
Yiğido

dv9000 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 595 dv9000 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

anadolunun tek kiskanc cekemez takimi trabzona ders verir gelirler insallah
dv9000 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2010, 20:28   #7
58^SiVaS^58
Tecrübeli Yiğido

58^SiVaS^58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 410 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI

Bu mac bizim lazlara 5 cekecegiz
58^SiVaS^58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2010, 20:41   #8
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 922 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivasspor şu anda yeni kurulan bir takım konumuna gelmiş durumda..Takıma 7-8 tane oyuncu transfer edildi belki daha da edilecek....Bugünkü antremana 27 tane oyuncu katıldı...18 oyuncuyu geçen hafta ancak çıkarıp Denizli maçına çıkaran bir takımın bu hafta 27-28 oyuncuyla idman çıkması da çok ilginç..İdmanı izlemeye giderken açıkcası bu tarftarın geleceğini ne ben ne de hiçbitr tarftar beklemiyordu;artı idman Sayın valimiz ve yönetim kurulu bile tam kadro teşrif etmişti..İdman adeta bir maç havasında geçti..Yiğido gençlik tezahuratlarıyla idmana heyecen ve neşe kattı...Genç arkadaşlarımızın heyecanı bütün taraftarları sardı..Futbolcular bol bol alkışlandı..İdmanda en çok ilgi tabiki merak edilen yeni transferler Keita ve Fransız stopere gösterildi..M. yıldız ise en çok alkış alan oyunculardandı..Keita eski takımıyla idman ve maçlara çıktığı için çok hazır gözüktü..Fransız stoperde hazır olduğunu yaptığı çabukluk hareketleriyle gösterdi..M.yıldız daha yeni yeni takımla çalışmaya başlmış;hazır olması ve maçlara çıkması bana göre en az 1-1.5 ayı bulacak gibi..Umarım bir sorun çıkmaz..Kamanan her zaman ki durgundu..Tekrar söylüyorum bu takıma iyi bir golcü lazım..M.Yıldız ın nasıl randıman alacağımızı bilmiyoruz;İbrahim Şahin sürekli sakat,Kamanan istikrarsız geriye Agbetu,Rahman,Ahmet kalıyor..Rahman da 1 ay sonra hazır olacağına göre transfer bitmeden şu aşamada Zita ve Agbetu'nun yerine bütçeye uygun iyi bir golcünün kiralık da olsa alınması gerektiğini düşünüyorum...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.01.2010, 22:42   #9
izmirligardaş58
Yiğido

92 Mesajına 189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 izmirligardaş58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor şu anda yeni kurulan bir takım konumuna gelmiş durumda..Takıma 7-8 tane oyuncu transfer edildi belki daha da edilecek....Bugünkü antremana 27 tane oyuncu katıldı...18 oyuncuyu geçen hafta ancak çıkarıp Denizli maçına çıkaran bir takımın bu hafta 27-28 oyuncuyla idman çıkması da çok ilginç..İdmanı izlemeye giderken açıkcası bu tarftarın geleceğini ne ben ne de hiçbitr tarftar beklemiyordu;artı idman Sayın valimiz ve yönetim kurulu bile tam kadro teşrif etmişti..İdman adeta bir maç havasında geçti..Yiğido gençlik tezahuratlarıyla idmana heyecen ve neşe kattı...Genç arkadaşlarımızın heyecanı bütün taraftarları sardı..Futbolcular bol bol alkışlandı..İdmanda en çok ilgi tabiki merak edilen yeni transferler Keita ve Fransız stopere gösterildi..M. yıldız ise en çok alkış alan oyunculardandı..Keita eski takımıyla idman ve maçlara çıktığı için çok hazır gözüktü..Fransız stoperde hazır olduğunu yaptığı çabukluk hareketleriyle gösterdi..M.yıldız daha yeni yeni takımla çalışmaya başlmış;hazır olması ve maçlara çıkması bana göre en az 1-1.5 ayı bulacak gibi..Umarım bir sorun çıkmaz..Kamanan her zaman ki durgundu..Tekrar söylüyorum bu takıma iyi bir golcü lazım..M.Yıldız ın nasıl randıman alacağımızı bilmiyoruz;İbrahim Şahin sürekli sakat,Kamanan istikrarsız geriye Agbetu,Rahman,Ahmet kalıyor..Rahman da 1 ay sonra hazır olacağına göre transfer bitmeden şu aşamada Zita ve Agbetu'nun yerine bütçeye uygun iyi bir golcünün kiralık da olsa alınması gerektiğini düşünüyorum...
kardeşim analizlerin süper bak ne diyeceğim inanki çok özel ve güzel transferler yaptık şöle bi kadroyu kafamızdan oluşturunca sanki taşlarda ufak defk eksiklikler var ve bu hissediliyor yetersiz kalacağı kanısına varıyoruz bana görede bu takıma bir forvet illaki lazım isterse mehmet düzelsin kim düzelirse düzelsin bakın yeni transferler ilerde gol çıkmayınca moral bozukluğuna gier örneğin herdeen topları değerlenmediğinde hayal kırıklığına uğrar çünki bunlar seriyer değil lokomotif futbolcular bu adamların oynadığı maçta en az bir gol olmuştur lehlerine vede ne olursa olsun bir defans daha alınmalı diyorum yerli veya yabancı gerekirse çift stoper oynasın takım
izmirligardaş58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2010, 21:02   #10
YİGİDOKENTLİ
Tecrübeli Yiğido

193 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 663 YİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDI

saldir yigido kazan kirmizi beyaz şampiyon sivasspor muhsin hoça ve yigidolari ikinci yari geliyor bomba gibi ikinci yari çok can yakacağiz.
YİGİDOKENTLİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
atak, oynayacağız

Seçenekler Arama
Stil