Ankara Hasan Doğan Stadı'nda oynanan TFF 3. Lig'e terfi maçında 4 Eylül Belediyespor'umuz,Trabzon Yomraspor' u 2-1 mağlup ederek,TFF 3.Ligine yükselmiştir.
Sivasspor.com olarak TFF 3.Ligi'nde yükselmeye hak kazanmamızda emeği olan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunar,4 Eylül Belediyespor'umuza TFF 3.Liginde başarılar dileriz.
Sivasspor.Com
__________________ SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR
helal olsun sivas belediye spora.cok iyi oldu insallah cok yakinda daha basarili olurlar 2 inci lig ardindan.ve süperligte görmek isteriz mac saati canli skoru takip ettim sevincimden yerimde duramadim en sivasspor ve sivas belediyespor
cok super insallah basarilarinin devami gelir ve bank asya lige hatta super ligde iki takimli bir yigido sehri gormeyi arzuluyoruz.4 eylul belediye sporu cani gonulden tebrik eder ve basarilarinin devamini dilerim hepsinin alnindan opuyorum helal size yigidolar sivas sizinle gurur duyuyor
bu başarıda emeği geçen başta belediye başkanımız Sn. Doğan ÜRGÜP ve belediye başkan yardımcımız Sn. Yılmaz UYSAL'a.. yüreği sivas için çarpan futbolcu ve teknik heyete teşekkür ederiz.. sivasımıza hayırlı olsun..
insallah yakin zamanda superligde iki takimimiz birden olacak
inanmak basarinin yarisidir!! yeterki inansin yonetim futbolcular
nasil inanipta bu 3.lige ciktiysak devamida aynen gelir !!