Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Ne 10.000 Mi ?
Alt 10.04.2011, 17:30   #1
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1326 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Ne 10.000 Mi ?

Olimpiyat'tan yeni geldim İnternette galibiyet haberlerimizi okuyup mutluluğumu arttırmak isterken tüm neşem nerdeyse kaçtı...

Bir çok site olimpiyatta 10.000 Sivassporlu taraftar vardı demiş ya bunların gözü kör yada medyada bizleri küçük düşürmeye çalışıyorlar.

Çok iddialı 58.000 taraftar ile yola çıksakta maç saati maç boyu süren soğuk havaya rağmen en az 20.000 Yiğido vardı trübünlerde. 10.000 seyirci söylemi böyle kötü bir havaya rağmen orada olup takıma destek veren taraftarlarımıza haksızlıktır...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Ne 10.000 Mi ?
Alt 10.04.2011, 17:33   #2
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 863 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Ne 10.000 Mi ?

Bende stad daydım sadece alt katta biz 10.000 kişiydik en az yaptıkları resmen çamurluk başka bişey değil
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı DoomsDay58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.04.2011, 17:39   #3
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

o stad dolmadıktan sonra 10 bin olmuş 30 bin olmuş ne fark eder arkadaşlar 1 milyon sivaslının oldugu memlekette hr 10 kişiden birinin gitmesi halinde bile dolacak olan stadı dolduramıyorsak yazık bile..
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ZiDaNe58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.04.2011, 17:45   #4
dede58
Yiğido

dede58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

123 Mesajına 236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dede58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
ZiDaNe58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
o stad dolmadıktan sonra 10 bin olmuş 30 bin olmuş ne fark eder arkadaşlar 1 milyon sivaslının oldugu memlekette hr 10 kişiden birinin gitmesi halinde bile dolacak olan stadı dolduramıyorsak yazık bile..
Zidane öyle diyorsunda stad her ne kadar kötü hava koşullarına takılsada taraftarımız gelmiştir. Bende oradaydım. Hayatımda ilk lig maçımı izledim o da Sivasspor'umun maçını. Ve bizleri ilkten alt tribüne bile sokmadılar. Hiç mi değilse oraya gelen Sivassporumuzun aşığı olan bizlere haksızlık yapmayın. Her renkten adam vardı. Küçücük çocuklar vardı yüzleri boyanmış kırmızı beyaza ve dedeleri ile bağırıyorlardı kocaman stadda. Yapmayın allah aşkına. Gelmeyenleri ne yapacağız şimdi öldürecek miyiz? Önemli olan takımına aşık sevdalı insanların orda olmasıydı. Ki hepimiz oradaydık. Hatta çalışan arkadaşlarımız bile vardı gelemediler. Dakika başı iş yerinden arayıp maçı sordular. Hemen hükümdar olmayalım arkadaşlar.
Alt 10.04.2011, 18:02   #5
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: Ne 10.000 Mi ?

DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİM kimseye inanmayın ,doğu tribünü tam dolu olsa 35 bin kişi oluyor tam dolu değildi belki ancak resimdeki kalabalığı yakaladık diye düşünüyorum,kimseyede rezil kepaze olmadık ,böyle düşünmesin kimse ,trabzon belki çok gelmiş olabilir biz onları kendimize rakip etmeyelim kimseyle yarış yapmıyoruz ,ayrıca her iki şehrin insanları arasında futbol kültürü farkı var,ayrıca enaz 15 bin kişi diğer şehirli olanların desteği olmuştur,gelenlerin yüzde 99 sivas nüfusundandır,anadolu dayanışması filan hikaye işlerdir,sivaslının sivaslıdan başka dostu yoktur,gelenlere haksızlık etmeyin ben hepsiyle gurur duydum üstelik düşme hattındayız, yağmur soğuk ,sapa yer,olmasına rağmen iyi topluluk gelmiştir.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.04.2011, 18:04   #6
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 865 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
dede58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Zidane öyle diyorsunda stad her ne kadar kötü hava koşullarına takılsada taraftarımız gelmiştir. Bende oradaydım. Hayatımda ilk lig maçımı izledim o da Sivasspor'umun maçını. Ve bizleri ilkten alt tribüne bile sokmadılar. Hiç mi değilse oraya gelen Sivassporumuzun aşığı olan bizlere haksızlık yapmayın. Her renkten adam vardı. Küçücük çocuklar vardı yüzleri boyanmış kırmızı beyaza ve dedeleri ile bağırıyorlardı kocaman stadda. Yapmayın allah aşkına. Gelmeyenleri ne yapacağız şimdi öldürecek miyiz? Önemli olan takımına aşık sevdalı insanların orda olmasıydı. Ki hepimiz oradaydık. Hatta çalışan arkadaşlarımız bile vardı gelemediler. Dakika başı iş yerinden arayıp maçı sordular. Hemen hükümdar olmayalım arkadaşlar.
Çok haklısın gidenleri tebrik ederim. Ben Sivassporun bu seneki GS, BJK, FB maçlarına gittim ama bugün annem ve babamı saat 17:00 da sivasa yolcu ettiğim için maça gelemedim. 20.000 civarında insan gitmiş azımsanacak bir rakam değil.
İBB-TS maçında belediye her semtten 10 dakikada bir otobüs kaldırmıştı. Bizde de öyle olsaydı stada sığmazdık. Havanın kötü olması ulaşımın zor olmasına rağmen baya kişi gitmiş.
Alt 10.04.2011, 18:13   #7
dede58
Yiğido

dede58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

123 Mesajına 236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dede58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Harput0658 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok haklısın gidenleri tebrik ederim. Ben Sivassporun bu seneki GS, BJK, FB maçlarına gittim ama bugün annem ve babamı saat 17:00 da sivasa yolcu ettiğim için maça gelemedim. 20.000 civarında insan gitmiş azımsanacak bir rakam değil.
İBB-TS maçında belediye her semtten 10 dakikada bir otobüs kaldırmıştı. Bizde de öyle olsaydı stada sığmazdık. Havanın kötü olması ulaşımın zor olmasına rağmen baya kişi gitmiş.
Burdaki arkadaşımızın söylemi de bazı hırçın, saygı nedir bilmez, bilinçsiz taraftar olduğunu iddia edenlere ders olsun. Bakın çok önemli noktaya değiniyor. Birincisi annesi ile babasını yolculamış nereye peki? Sivas'a!. İkinci olarakta çok önemli bir noktaya değiniyor; Otobüs organizasyonundan bahsediyor. Doğru, evet -otobüs organizasyonu çok önemlidir ki Trabzonlular ne tuhaftırki ayrıcalıklıdırlar. Ülkeyi yöneten kimliklere de baktığımız hemen hemen kimin ne olduğunu anlarız Sivaslı gariban ancak takımına sevdalı tüm Sivaslı hemşehrilerimiz oradaydılar. Sivaslı da artık gözünü açsın. Sözünü geçiremediği belediye yönetimlerine de ders vermesini bilsin.
Alt 11.04.2011, 18:38   #8
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

Alıntı:
dede58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tamam dede kızma canını yediğim o stadın yarısını boş görünce anlık yazılan biseydi zaten gidenlere teşekkür ettim.imkanı olupta gitmeyenlere sitemde bulunmustum ben
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ZiDaNe58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.04.2011, 19:49   #9
turkojan
Yeni Yiğido

turkojan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 turkojan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Basın saçmalıyor bende maçtaydım en az 25.000 kişi vardı.iyi bir futbolla kazandık maçı hak ettik dikkatimi çeken birşe vardı hayrettin çok iyi oynadı mehmet yıldızın hakkını yememek lazım o bu takımın direği adam nasıl top saklıyor hayret vucudunu böyle iyi kullanan bir futbolcu görmedim şimdiye dek
Alt 10.04.2011, 23:38   #10
Yigido DogaN
Yiğido

Yigido DogaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

111 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 Yigido DogaN FAZLA SÖZE GEREK YOKYigido DogaN FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
ZiDaNe58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yav arkadaşım sen istanbulda yaşamanın ne oldugunu bilmiosun galiba her sivaslı senın gıbı luks hayat yasamıo yada senın gibi herstada altında arabayla gıtmıo anadolu yakasından olımpıyata gıtmek bır olum avrupa yakasındada olsan olımpıyata stadı çok sapa ve kıyıda kalmıs uzak soguk bır yerde ulaşımı zor ıkı araba degıstırpte 10 15 dakıka yuruyerek gıdebılmesı gereken bınlerce sıvaslıya saygılı olunuz ama diyinizkii NERDE ZENGINIM ISADAMIYIM DIYEN HELE HELE VEKIL OLMUS ADAY ADAYI OLMUS ENSESI YAGLI SIVASLILARIMIZIN ISADAMLARI OLAN KRAVATLI GODOŞLAR NERDE HANİİ BIR DERNEKTEN 3 5 OTOBUSMU KALKAR YAA EN AZ 15 20 OTOBUS DERNEK BASINA VERILSEYDI İLETİŞİMDEDE SORUN YAŞANMASAYDI BAK NOLUYODUU
Yigido DogaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Yigido DogaN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Seçenekler Arama
Stil