Sivasspor taraftarları yeni sezonda hemşerileri Ertuğrul Arslan'ı kırmızı-beyaz forma altında görmek istiyor.
Sivasspor'un süper lige çıkmasında başrol oynayan isimlerden birisi olan Ertuğrul Arslan, geçen sezon MP Antalyaspor'dan Konyaspor'a transfer olmuş, bu takımda da kısa sürede kaptanlığa getirilmişti.
Forma giydiği sürede Konyaspor'da son derece başarılı olan Ertuğrul, takımının küme düşmesinin ardından yaptığı açıklamada Bank Asya'da oynamak istemediğini ifade ederek gönlünün Sivasspor'dan yana olduğunu söyledi.
Sivasspor'un transfer gündemine de alınan başarılı futbolcu, yönetimin ısrarla istemesine rağmen teknik heyetin vetosuyla karşılaştı. Sivasspor Ertuğrul'un yerine Karşıyaka'da forma giyen Kıvanç'ı renklerine kattı.
bence uzatmaya gerek yok yonetim bilir isini onun tipinde oyuncularimiz var zaten arkadaslar moralinizi bozmayin burakin sivasi konyada temsil etsin
insanları anlamak zor ertuğrul sivaslı tamam ama sivasspor da oynayacak diye bir şey yokki dikkat ediyorum gündeme sürekli ertuğrul u getiriyolar ve ben bunun bilinçli bir şekilde oldugunu düşünüyorum
Bende Ertugrulu çok seviyorum ama Rıza Hoca ya saygı duymak gerek belli bir planı var alıp yedek kulubesinden çıkartmayacaksa veya kadroya bile almayacaksa ne gereği var böyle bir transferin yazık değilmi Ertugrul'a
Şimdi mi değerli oldu Ertugrul en verimli zamanında kovularak gönderilmedimi takımdan o zaman neden ses çıkartmadınız neden tek kelime birşey yazılmadı. Şimdi taraftar gelsin demiyor ama o zaman GİTMESİN diye çok bağırdık.
Hürdoğan Artık takıma zarar vermek yerine düzgün haber yapmayı denesen iyi olacak
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Hürdoğana haber mi yaptırmış acaba ertuğrul yada gazetenin bu haberi yapmaktaki amacı ne? Kim bu haber yapılmaya kadar varacak yiğidolar...Ne olaylar oluyor hürdoğan gözünü kulağını kapatıyor.Şimdi ertuğrul nerden çıktı?