Arkadaslar bilindigi gibi Stad cevresinde sagda Solda Sahte SIVASSPOR
Ürünleri " Kaskol,Triko vs " Satilmaktadir!!! bu Ürünleri alirsak SIVASSPOR umuza Faydali Olamayiz!!!
Lütfen Tescilli Orijinal SIVASSPOR Ürünleri alarak Klübümüze Katkida Bulunalim.
TESEKKÜRLER
Alıntı:
merihaktas Nickli Üyeden Alıntı
ŞAMPİYON SİVASSPOR KASET VE CD'Sİ TÜM MÜZİK MARKETLERDE
ANCAK HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ BİZİM BELİRLEYİP MÜCADELE ETTİĞİMİZ YASAL YOLLARDAN ENGEL OLMAYA ÇALIŞTIĞIMIZ KORSAN CD SATICILARI VAR LÜTFEN KORSAN
ALMAYIN!!!
ALDIRMAYIN !!!!
HIRSIZLARA DEĞİL TAKIMIMIZA KAZANDIRALIM.
çok doğru yazmışsın abi.biraz pahalı olabilir ama klubümüze ufak da olsa bi katkı yapmış oluruz forum ahalisi.burdan cağlayan abiye katılıor ben de KORSAN URUNLERE HAYIR DİORUM....
______________________________ _______________________ BUILT FOR THE DESTROY...
S&S
Abicigim tabiiki bende sana katiliyorum.Ama bu konuda klubümüze cok is düsüyor.Sivasspor rozeti tasiyan tüm ürünlerin haklarinin korunmasini saglamalidir.Ve kötüye kullanilmasinin önene gecmelidir.Tüm klüplerin yaptigi gibi.
[size=3] Arkadaslar bilindigi gibi Stad cevresinde sagda Solda Sahte SIVASSPOR
Ürünleri " Kaskol,Triko vs " Satilmaktadir!!! bu Ürünleri alirsak SIVASSPOR umuza Faydali Olamayiz!!!
Lütfen Tescilli Orijinal SIVASSPOR Ürünleri alarak Klübümüze Katkida Bulunalim.
TESEKKÜRLER [/size]
Tesekkurler caglayan abi önerinize vede fikrinize katiliyorum çok dogru bir olayi aydinlattiginizdan dolayi sizi tebrik etmek istiyorum allaha emanet olunuz
BÖYLE BIR ZAMANDA TAKIMIMIZA SAHIP CIKIP, SAHTE ÜRÜNLERI ALMAYALIM VEDE SATANLARI VE ALANLARIDA UYARALIM.
BIZE YAKISAN BUDUR.
SAHTE ÜRÜNLERE TARAFTAR OLARAK SAVAS ACALIM.
Cok Dogru Söylüyorsun Rüstü Gardas ....
Bence Bu Sitede Sivasspor Ürünleri Forumu Eksik .????????
Formalarin Resmi cekilir Fiyati yanina yazilir ve satan Firmanin ismi Adresi ve Siparisverilecek Firmanin Konto Numaralari Yazilir vs. vs.. Bu Sitede Böyle bir Forum varmi Yoksa Benmi Görmedim .????????????
BUNDAN 2 YIL ONCE TURKIYENIN FORMASINI ALACAKTIM SIVASTAN
COK ARADIM SONUNDA BIYERDE BULDUM AMA FORMANIN USTUNDE HIC ORJINAL OLDUGUNA DAIR BI SEY YOKTU ADAMA SORDUM ABI ORJINALMI BU DIYE
ADAM EKMEK KURAN CARPSINKI ORJINAL DEDI BENDE NAPIYIM INANDIM VE ALDIM. ARADAN 2 GUN GECTI FORMAYI GOREN HERKES BANA KORSAN FORMA OLDUGUNU SOYLEDI, YANI KAZIK YEDIK
KORSAN URUNLER HAKKINDA BASIMDAN GECEN BI OLAYDI...