BİR TV PROGRAMINDA YORUMCULUK YAPAN ESKİ TARBZON SPORLU YÖNETİCİ A.AĞAOĞLU HOCAMIZ WERNER LORANTI İKİ YÜZLÜLÜKLE SUÇLADI.PAZAR GÜNÜ OYNANAN KARŞILAŞMA SONRASI HAKEMLERİN FENERBAHÇE LEHİNE DÜDÜK ÇALDIKLARI BELİRTEN LORANTA A.AĞAOĞLUNDAN ŞU YANIT GELDİ.SAYIN LORANT FENERBAHÇEDE HOCA İKEN NEDEN DELİKANLI GİBİ ÇKIP O ZAMANLAR AYNI SÖZLERİ SÖYLEMİYORDUN DİYE ELEŞTİRDİ.
ŞİMDİ A.AĞAOĞLU SİZCE HAKLIMI HAKSIZMI?
lorant herşeyi delikanlı gibi söylemiştir benim zamanımda fenere bu kadar ayrıcalık tanınmıyordu şimdi dikkat ettiyseniz bu böyle değil dedi tam olarak izlemeden etmeden eleştiri yapıorlar
aslinda bir bakima hakli lorant sivassporumuzun teknik direktörude olsa bazi futbolcular teknik d. oynadiklari takimlarda ekmek parasi kazandiklari takimlarda bunu söyleyemiyorlar.birde ozamanlar fb yi yine lehine kara veriliyormuydu oda var hakli da diyemeyiz tam.
..İŞİNİ İYİ YAPANLARA LAF YETİŞTİRENE KADAR..GİTSİNDE ESKİ TAKIMINI KURTARSIN
daha ne eklenebilirki!!! meyve veren ağaç taşlanırmış... biz bu şekilde devam ettiğimiz sürece daha çok aleyhte konuşan çıkacaktır... neden çünki SİVASSPOR adını kullanarak gündeme gelmeye çalışacak...
Baya bir ekledim galiba
kendi takımının hali ortada pataklıga saplananlar her zaman yanında mutlaka başkalarınıda çekmek ister bu da o hesap boş verin ark. kendi başını yesin
A.Ağaoğlu Olsa Lorant'ın yerinde ne yapardı acaba,ona sormak gerekirdi. Hangi teknik direktör çıkarda benim takımımı hakemler koruyor,başka takımların hakkını yiyor diyebilir. Herkes kendi işine baksın.A. Ağaoğlu'nun yapacağı birşey varsa şimdiki yapılan haksızlıklara karşı çıksın.