"KIZIL'IN HADDİNE DÜŞMEZ !.."
Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Star TV'de yayınlanan Telegol programında, Trabzonspor'un havuz gelirlerinden fazla pay almasını eleştiren Levent Kızıl'a sert tepki gösterdi.. İşte "Bizi tartışmak onların haddine düşmez" diyen Hacıosmanoğlu'nun tüm açıklamları..
Hacıosmanoğlu,"Görüyoruz ki bazı insanlar ağızlarından değil işkembelerinden konuşuyor. Kızıl, önce kendi takımını asansör takım olmaktan çıkarsın. Biz Anadolu kulüplerine sürekli destek vermek istiyoruz. Ama onlar da hadlerini bilecek. Havuz ortadan kalkarsa ben yine maçlarımı satarım ama onlar kazandıklarının 10' da birini kazanamazlar" dedi.
İŞKEMBEDEN KONUŞUYORLAR
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Hacıosmanoğlu, bu tip açıklamalara cevap bile vermemeleri gerektiğinin altını çizerek, "Biz büyük bir camiayız. Muhatap alınacak şeyler değil bunlar. Ancak Bursaspor Başkanı'nın camiasına yakışır açıklamalar yapması gerekirdi. Ama görüyoruz ki bazı insanlar ağzından konuşmuyor, işkembesinden konuşuyor. Kızıl önce kendi takımına baksın. Takımını asansör takım olmaktan çıkarsın. Bizi tartışmak onların haddine düşmez. 6 kez şampiyon olmuş, İstanbul hegamonyasını yıkmış, sayısız kupa kazanmış, 4. büyük değil, 4 büyükten biri olan bu takıma dil uzatmasın. Bunlar cahil konuşmalar. Taraftarlarına baksınlar" dedi.
TARAFTARLAR İSTEDİ
Trabzonspor'un tarihinde birçok büyük dünya takımını dize getirdiğini de vurgulayan Hacıosmanoğlu, "Bizim taraftarımız her yerde var. Galatasaray nasıl UEFA Kupası'nda şampiyon olduysa biz de zamanında Barcelona, Aston Villa,Liverpool, İnter, Lyon ve Dinamo Kiev gibi çok büyük takımları mağlup ettik. Yine söylüyorum ben bu tip şeylere açıklama yapmazdım. Ama otelden çıktığımda önümü kesen bir taraftar, 'Kızıl'ın açıklamaları karşılıksız mı kalacak?' diye sordu. Bu nedenle ben de açıklama yapma gereği duydum. 'Trabzonspor 20 senedir şampiyon olamıyor' diye bizi eleştiriyorlar, acaba aynı kişiler Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı da aynı yüreklilikle eleştirebiliyorlar mı? Biz şampiyon olduğumuz dönemde Galatasaray 15 senedir şampiyon olamıyordu, Fenerbahçe ligin dibindeydi. Beşiktaş uzun bir süre şampiyon olamadı. Bundan sonraki süreçte de birçok kez lig ikincisi olduk, birçok kupa aldık. Ayrıca gönüllerin şampiyonu olduk. Şampiyonluğumuz çalınıp gasp edilmeseydi tekrar kazanacaktık şampiyonluğu. Bu eleştirileri yapanlar, bunların karşılığını kesinlikle alır. Başka takımlar hakkında konuşamadıklarını bize karşı konuşurlarsa işleri kötü olur. Biz bundan sonra da bu konuşmaları yapan insanlara gereken ikazı yapacağız. Ondan sonra da bu tutumlarını devam ettirirlerse daha agresif olacağız" diye konuştu.
HADLERİNİ BİLSİNLER
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Hacıosmanoğlu, Trabzonspor olarak Anadolu kulüplerine sürekli destek vermek niyetinde olduklarını vurgulayarak, "Ama onlar da hadlerini bilecekler. Havuz sistemini eleştirenlere ben çok şaşırıyorum. Şu anda bu sistem ortadan kalkarsa biz yine maçlarımızı satarız. Ama onlar şu anda kazandıklarının 10'da birini bile alamazlar. Bunların hesabını iyi yapsınlar. İlk Kulüpler Birliği Toplantısı'nda da gereken şeyleri yapacağız" dedi.
ASIL HADDINIZI SIZ BILIN ANADOLU KLÜBLERI LIG´DEN CEKILIRSE KIMLE OYNAYACAKSINIZ?
MACLARINIZI KIME SATACAKSINIZ ? 6 KEZ SAMPIYON OLMAKLA BÜYÜKLÜK OLMAZ. MADEM BÜYÜKSÜN SENDE KÜCÜKLERINE SAYGILI OL VE DESTEKLE SACMA SAPAN KONUSMA.. DENSIZ HERIF..!!!