Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

KUPA ÖNEMLİ. NEDEN Mİ?
Alt 13.12.2006, 19:23   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart KUPA ÖNEMLİ. NEDEN Mİ?

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Ligin ilk yarısını, son haftalarda yaptığı atakla 22 puanla bitiren Sivasspor’a şimdi gözler Cuma günü oynanacak olan Fortis Türkiye Kupası grup maçına çevrildi. Sivasspor’un Türkiye kupasına bakış açısını Başkan Sayın Mecnun Otyakmaz ve Teknik direktör Bülent Uygun, Kayseri Erciyes maçı sonrası açıklamışlardı. “Biz iki maçada (İnegöl ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor) yedek ağırlıklı kadroyla çıkacağız. Kupa maçları bizim için ikinci planda” demişlerdi.

Tabiki Sivasspor hem ligde hem de kupada büyük başarılara imza atacak bir kulüp değil, bizim için önemli olan lig maçları. Ancak, özellikle son iki sezondur kupa maçları bir hayli cazip hale getirildi. Sivasspor Alanya’yı yenip 120 bin dolar katılım payı aldı.

Bundan sonra oynayacağı maçlarda alacağı galibiyete 100 bin dolar,beraberliğe ise 50 bin dolar alacak. Yani İnegölspor’u ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u yenerse 200 bin dolar alacak.

Ayrıca ilk iki sırayı alır çeyrek finale çıkarsa, birinci sıradakine 200,ikinci sıradakine 100 bin dolan verilecek. Fenerbahçe’nin ilk sırayı alacağını kabul edersek,Sivasspor ikinci olarak çıkmanın mücadelesini vermeli.

Eğer bunu başarırsa 300 bin doların sahibi olacak.Çeyrek finalde ise yine her galibiyete ve puana para verilecek. Ligde Sivasspor’un güçlü olması için para lazım olduğuna göre,kupa maçlarına da önem vermemiz gerekmiyor mu? Sivasspor çeyrek finale çıktığı zaman gelecek paralar bunlarla sınırlı olmayacak. Büyük takımlarla oynayacağı maçlarda naklen yayın geliri de olacak.

Hem para yönünden,hem de prestij açısından Sivasspor’un Fortis Türkiye maçlarına da önem vermesi gerektiğini düşünüyorum. Sivasspor belki Türkiye kupasını alamaz, ancak tur atlayıp alabileceği kadar para almanın yollarına bakmalı. Kupadan alacağımız parayla transfer edilen bir futbolcunun parası çıkması yeterli olacak.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: KUPA ÖNEMLİ. NEDEN Mİ?
Alt 13.12.2006, 20:01   #2
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: KUPA ÖNEMLİ. NEDEN Mİ?

maddiyat ve prestij açısından çok önemli...
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.12.2006, 20:23   #3
1967_CLUB_10UR
Tecrübeli Yiğido

1967_CLUB_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

ligin ilk yarısında istediğimiz puanları aldık .sıra kupaya geldi ve rakipler 2.lig ekipleri fazla zorlanmadan bu 2 maçı kazanarak gruptan çıkalım.artık 2 cephede savaşmayı öğrenmeliyiz.
Alt 13.12.2006, 20:44   #4
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1509 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: KUPA ÖNEMLİ. NEDEN Mİ?

Kupa maclari elbette önemli.Bir yandan Takima aldigi her galibiyetten sonra cebine para giriyor.Bir yandanda Türkiye kupasindan Uefa Kupasina katilma sansimizda var
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.12.2006, 21:12   #5
BAYPİPO
Yiğido

BAYPİPO - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 BAYPİPO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben şimdiye kadar sivasın kupa maçlarına asılarak çıktığını hiç hatırlamıyorum..
yanlışım varmı bilmiyorum.....?????
BAYPİPO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.12.2006, 19:37   #6
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen

Alıntı:
BAYPİPO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben şimdiye kadar sivasın kupa maçlarına asılarak çıktığını hiç hatırlamıyorum..
yanlışım varmı bilmiyorum.....?????

bende bilmiyoruum ama hala sansımız var bundan sonra asılmalıyız ıstanbul beledıye ve antepı yenersek gruptan cıkıyoruz bunuda basaracak gucumuz var
Alt 17.12.2006, 20:57   #7
1967_CLUB_10UR
Tecrübeli Yiğido

1967_CLUB_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

kupayı ne kadar önemsediğimiz belli 7 gol yedik.1 gol attık..
Alt 14.12.2006, 13:35   #8
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 954 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

bence de çok önemli ama yine de az forma giyen oyuncuların da oynayıp kendilerini göstermesini isterim. Belki risk gibi gelebilir ama bence onlar daha fazla istekli olurlar.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: KUPA ÖNEMLİ. NEDEN Mİ?
Alt 17.12.2006, 16:44   #9
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1053 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

Kupa önemli ancak bunun öneminin sadece bizler farkındayız futbolcular ve teknik heyet farkında değil nedense...
Alt 17.12.2006, 17:20   #10
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 894 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Yönetim ve Bülent hoca kupa maclarina yedek agirlikli kadro ile mücadele edecegini acikladilar bir bildikleri vardir bosuna bu aciklama yapacaklarini sanmiyorum. Kadro yapisi iki cephede mücadele etmeye yetersiz oldugunun farkindalar , bende katiliyorum ileriki senelerde kupaya önem verilmeli hedef süperligde basarili olmak ....
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil