Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Sivas'ımız Hakkında Bilinmeyenler, Sivas'ımızı Tanıtalım

Sivas'ımız Hakkında Bilinmeyenler, Sivas'ımızı Tanıtalım Burada güzel kentimiz Sivas hakkında değişik Bilgiler verebilir veya yorumlayabilirsiniz. Sivas'ımızı güzelliklerini anlatalım

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

TAKSİM`DE SİVAS TANITIMI
Alt 07.06.2007, 20:00   #1
Divriği58-
Usta Yiğido

Divriği58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 464 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 834 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt
Standart TAKSİM`DE SİVAS TANITIMI

12-17 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da “Sivas Tanıtım Haftası” düzenlenecek. Taksim Metro’daki tanıtımda Sivas ile ilgili stantlar açılacak

İstanbul`da, 12-17 Haziran tarihleri arasında ``Sivas Tanıtım Haftası`` adlı etkinlik düzenleneceği bildirildi.
Sivas Valisi Veysel Dalmaz, İstanbul Taksim Metrosunda gerçekleştirilecek etkinliklerle ilgili Belediye Başkanı Sami Aydın ve Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Vekili Musa Emmioğlu ile Valilikte basın toplantısı düzenledi.
Tanıtımın çok önemli olduğunu vurgulayan Vali Dalmaz, son dönemlerde yapılan etkinliklerle Sivas`ın ülke çapında tanıtıldığını belirtti.
Sivas Belediyesinin organizesinde Valilik, TSO ve bazı sponsorların destekleri ile 12-17 Haziran tarihlerinde, İstanbul`da Sivas Tanıtım Haftası adı altında etkinlik düzenleneceğini bildiren Dalmaz, bu etkinliğin Sivas`ın tanıtımına fayda sağlayacağına inandığını söyledi.
Etkinlikte Sivas Belediyesi`nin, TSO`nun, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün ve bazı firmaların yöre ile ilgili stantlar açacaklarını bildiren Dalmaz, etkinlik kapsamında Sivaslı yazar ve şairlerin, spor adamlarının katılımıyla gerçekleştirilecek söyleşilere ve imza günlerine yer verileceğini kaydetti.
Hazırlıkların sürdüğünü ifade eden Dalmaz, ``Sivas`ın tanıtımı için gayret ediyoruz. Umuyorum İstanbul`daki bu tanıtım, Sivas için çok faydalı olur`` dedi.
-``SİVAS`IN EN ÖNEMLİ EKSİKLİĞİ TANITIM``-
Belediye Başkanı Sami Aydın ise Sivas`ın en önemli eksikliğinin tanıtım olduğunu belirterek, ``Yaptığımız etkinliklerle bu eksikliği en aza indirmeye çalışıyoruz. Sivas`ın tanıtımı noktasında mümkün olduğu kadar çok program organize etmeliyiz`` diye konuştu.
İstanbul`un Türkiye`nin en büyük kenti olduğunu ve kentte çok sayıda Sivaslı yaşadığını belirten Aydın, İstanbul`da böyle bir tanıtım etkinliğinin Sivas`ın imajı açısından çok faydalı olacağını söyledi.
Program akışı hakkında bilgi veren Aydın, ``6 gün süreyle İstanbul`da bir Sivas rüzgarı estirmeyi arzu ediyoruz. Valilik, Belediye, Ticaret ve Sanayi Odası ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte Sivas`ı en iyi şekilde tanıtacağız`` dedi.
TSO Başkan Vekili Musa Emmioğlu ise bu etkinlikte kentin kültürel ve turistik değerlerinin yanı sıra sanayi ürünlerinin de tanıtılacağını bildirdi.
Bu arada, Fenerbahçe`den Almanya`nın Köln takımına transfer olan tecrübeli futbolcu Ümit Özat, Beşiktaşlı İbrahim Toraman ve Galatasaraylı Hasan Kabze ile spor camiasının ünlü isimlerinin de etkinlik kapsamında düzenlenecek söyleşilere katılmasının beklendiği kaydedildi.

kaynak HAKİKAT GAZETESİ
Divriği58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: TAKSİM`DE SİVAS TANITIMI
Alt 07.06.2007, 20:08   #2
kucukfırat
Acemi Yiğido

kucukfırat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 kucukfırat kann nur auf Besserung hoffen
Standart --->: TAKSİM`DE SİVAS TANITIMI

keşke istanbul da olsanmda gitsem yaww üzüldüm
kucukfırat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.06.2007, 20:46   #3
SivasLady
Gast

insallah cok güzel gecer ve katilim cok olur
dilerim Istanbuldaki hemserilerimiz Sivas`imizi en güzel sekilde tanitirlar
Sehrimizi her zaman her yerde elimizden geldigi kadar cok iyi tanitmaliyiz.
Kurulmus olan www.sivaslilar.net sitemizde en iyi sekilde tanitmaya calisiyoruz.
Sivas`imizla ilgili bir cok seyi orada bulabiliriz.
Insallah basarili calismalar olacak

Alt 09.06.2007, 17:08   #4
mermer yusuf
YASAKLI ÜYE

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mermer yusuf Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
SivasLady Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
insallah cok güzel gecer ve katilim cok olur
dilerim Istanbuldaki hemserilerimiz Sivas`imizi en güzel sekilde tanitirlar
Sehrimizi her zaman her yerde elimizden geldigi kadar cok iyi tanitmaliyiz.
Kurulmus olan www.sivaslilar.net sitemizde en iyi sekilde tanitmaya calisiyoruz.
Sivas`imizla ilgili bir cok seyi orada bulabiliriz.
Insallah basarili calismalar olacak
HAKLISIN ABLA.
ANCAK
BURADA OKUYAN KİŞİ SİVASLILAR.NET E GİRMİYOR İŞTE.BURDA SPOR HABERİ OLSA SADECE DAHA İYİ.SİVASLILAR.NET İN KOSKOCA LİNKİNİ MERAK EDİP GİRERLER.HABERİN DEVAMI ORDA GİBİ YÖNLENDİRMELERİ YANLIŞ BULUYORUM.ZATEN LİNK VAR.HEMDE GÖRÜNTÜLÜ İNSAN ZATEN GİRER.AMA HERKEZ ÇÖZMÜŞ.SPOR SİTESİNDE OLAN ORDADA VAR.GİRMEĞE GEREK YOK GİBİLERİNDEN TAVIRLAR ALABİLİRLER VE ALIYORLAR DA.BU KONUYU İYİKİ HATIRLATTIN BANA ABLA.ÖNEMLİ BİR KONUYDU.BURDA YAYINLANAN BU TÜR KONULARIN ORDA OLDUĞUNU BİLENLER ÇOK.GİRMEM ORAYA DEMELERİ DE DOĞALDIR.HAKKATEN ÖNEMLİ KONU HAA.VALA BAK.HER İKİ SİTEDE AYNI HABER.BURA SPOR OLSUN SADECE.
mermer yusuf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: TAKSİM`DE SİVAS TANITIMI
Alt 07.06.2007, 20:52   #5
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1102 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: TAKSİM`DE SİVAS TANITIMI

Sivasımızın tanıtımı için yapılan bütün hizmetler için emeği gecen herkese teşekkür ederim
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: TAKSİM`DE SİVAS TANITIMI
Alt 07.06.2007, 21:08   #6
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: TAKSİM`DE SİVAS TANITIMI

haydi ist. da sivaslı geçinenler destek verin sergiye..
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.06.2007, 21:24   #7
sivas_kangallı
Usta Yiğido

sivas_kangallı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

509 Mesajına 806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 996 sivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYORsivas_kangallı SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

ben gidecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. .
Alt 07.06.2007, 21:32   #8
Sivaslı_yigit_o
Yeni Yiğido

Sivaslı_yigit_o - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sivaslı_yigit_o Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

helallll sana sivas tanıt kendini,yigit ligini görsün süt çoçuklarrı
Sivaslı_yigit_o isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.06.2007, 21:35   #9
Sivaslı_yigit_o
Yeni Yiğido

Sivaslı_yigit_o - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sivaslı_yigit_o Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

inşallah ii geçerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sivaslı_yigit_o isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.06.2007, 21:44   #10
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 947 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt

KISMETSE DEMİYORUM İNŞALLAH ORDA OLACAM HER AKŞAM İŞ ÇIKIŞI UĞRAYACAM BAŞAIRLAR SAYGILAR