Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

BAK EL OĞLU NE DİYOR!
Alt 26.12.2007, 20:54   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart BAK EL OĞLU NE DİYOR!

Şu anda kaç milyon futbolsever Sivasspor`a ve onun taraftarı Yiğidolara gıpta ediyor hiç düşündünüz mü?

Hangi televizyon kanalının spor proğramına, hangi gazetenin spor sayfasına baksanız Sivasspor`dan övgüyle söz eldiğini göreceksiniz. Pazar ve pazartesi akşamları kanallardaki spor proğramlarında Sivasspor`la ilgili yapılan yorumlara yetişmekte güçlük çektim! Demekki, basında yer almak için büyük takım olmakla birlikte başarılıda olmak lazımmış, ben son bir kaç gündür bunu gördüm, bunu öğrendim! Ulusal basında bu kadar çok bahsedilen Sivasspor`a ne yazıkki Sivaslıların hala gereken desteği vermediğinide üzülerek görüyorum. Son oynadığımız Gençlerbirliği maçı sonrasında TRT`nin ünlü spikeri Hüseyin Başaran`ın söylediği sözler Sivaslıyım diyenlerin başını öne eğdirecek cinstendi. Hüseyin Başaran taraftar için şunları söyledi:

Ben bu Sivaslılara bir anlam veremedim. Takımları zirvede ve 15 bin kişilik stadın neredeyse yarısı boş. Oysa bu stadın hınca hınç dolması ve bir o kadarda dışarıda kalması gerekirdi. Kimse soğuk havayı bahene etmesin, bunun mazereti olamaz! Evet, sayın Başarının bu söylediklerini kaç defa yazdığımı hatırlamıyorum bile! Gerçektende böyle bir takımın maçına gelmemenin mazereti olamaz, olmamalıda.. Şaka değil, bu Sivasspor süper ligin zirvesinde.Yukarıdada ifade ettiğim gibi kimbilir kaç milyon insan şu anda tuttuğu takımın Sivasspor`un yerinde olmasını istiyor acaba?

Tamam! güzel, hepimiz Sivasspor`la gurur duyuyoruz,ama bu gurur duyma sadece evde,iş yerinde, kahvede söylemekle olmaz. Başka bir şey yapmıyorsunuz,hiç olmazsa 15 günde bir 5 YTL verip maçlarına gelin! Tabi bu arada her şeyiyle Sivasspor`u destekleyenlere lafın yok, onlarda olmasa zaten başarımızdan çok, maçlara ilgisizlik konu olurdu herhalde.

Ben hep söylerim "Bizim taraftarımız Türk borsası gibidir" diye en küçük şeyden etkileniyor. Kışın hava soğuk olur gelmez, yazın sıcak olur gelmez,bahar ayında yağmur vardır gelmez!..

Ne zaman maçlara gelip o stadı hınca hınç dolduracaklar çok merak ediyorum.

Abdullah Yiğit/HÜRDOĞAN

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
--->: BAK EL OĞLU NE DİYOR!
Alt 26.12.2007, 20:57   #2
samet yıldız
Usta Yiğido

samet yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

320 Mesajına 553 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 911 samet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: BAK EL OĞLU NE DİYOR!

vallaha ben yaz kış demiyorum geliyorum maça
hava soğuksada çözümü var her ne kadar tehlikeli vede saçmada olsa ısınmak için tribünde gazete yakarak güzel bi çözüm buluyoruz
samet yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda samet yıldız'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.12.2007, 06:25   #3
mucahit_58
Yiğido

mucahit_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mucahit_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ne güzel ifade etmiş, doğru valla.. Ben orta 2 den beri tutarım sivassporu yaklaşık 10 senedir yani muğlada oturuyoruz 3 hafta önceki kayseri maçına ta 1000kmlik yoldan geldim stad beklediğim gibi değildi şok oldum, liderliğe oynuyosunuz stad dolmamış gelenlerin yarısı ve özellikle en ateşli olması gereken yer yani maraton çekirdek yemekten başka bişey yapmıyordu, emektar abimiz taraftar lideri namı diğer postacı anca kendi parçalıyordu, bu böyle olmamalı, bizim sivaslılığımız bu kadar mı? :S
mucahit_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2007, 07:30   #4
izmirliyigido
Gast

Bende aynı fikirdeyim, maçlarda tribünler dolmuyor, kamuoyunda üzerimize düşeni yapmıyoruz. Şöyle çevreme bakıyorum (ki bayramda da İstanbul'daydım ne orada)ne de İzmir'de hiç kimsenin Sivasspor'u tanıtan, simgeleyen birşey taşımadığını, takmadığını gördüm. Hiç olmazsa araçlarımıza 3 büyüklerin bayrak, askı forma, kaşkolünü ve örgü bantını koyana kadar Sivasspor'umuzunkini koyalım.

Hiç olmazsa bu gururu taşıdığımızı gösterelim. Lisanslı ürün satışı o kadar az ki, tribünlere baktığımız zaman taraftar gruplarının bilinçli gençleri hariç kimsede kırmızı-beyaz forma göremiyoruz. Tribünler simsiyah.

Beyler, uyanın ! ... Başka SİVASSPOR yok, bu şampiyonluk havası her zaman gelmez. Takıma sahip çıkalım, yardımlarımızı az da olsa yapalım. Vizyonumuzu genişletip herkese kendimizi gösterelim. En azından araçlarımıza Sivasspor ile ilgili birşeyler asalım. Kısaca destekleyelim beyler, destekleyelim ...

.
-->: BAK EL OĞLU NE DİYOR!
Alt 27.12.2007, 10:20   #5
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1023 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: BAK EL OĞLU NE DİYOR!

GELDE ÇEKİRDEKÇİLERİ ARAMA ARASIRADA OLSA TEZARUHAT YAPIYORLARDI
Alt 27.12.2007, 11:14   #6
velibircan
Usta Yiğido

velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 848 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick

çok yakın..ikinci yarının 2. maçı ATATÜRK OLİMPİYAT STAD
I full çeker ...

80.000 sivaslı orada olacaktır bundan çok eminim
velibircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2007, 11:33   #7
TUNA_TNK
Acemi Yiğido

TUNA_TNK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 93 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 TUNA_TNK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

taraftarın stadı doldurmasması bi dert,
stada gelen taraftarında sivasspora destek vermemesi oturup çekirdek yemesi başka bir dert inanıyorum ki
bu sıkıntılar ikinci yarıda bitecektir,
ikinci yarı 90 dakika susmayan bir taraftar olacak....
Alt 27.12.2007, 11:51   #8
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI

ben maçlara gidiyorum.bi kere salamasın o yazar arkadaş.araton tamamen full sadece güvenlikden dolayı kale arkaları boşş..

mesela bu hafta acayip soğuk vardı -7-8 derecelere kadar buzdu ortalık ama taraftar mükemmeldi.

yavaş yavaş olacak bu işler öle hemn olmaz...
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: BAK EL OĞLU NE DİYOR!
Alt 27.12.2007, 13:11   #9
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1063 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
ceza_tolga_rep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben maçlara gidiyorum.bi kere salamasın o yazar arkadaş.araton tamamen full sadece güvenlikden dolayı kale arkaları boşş..

mesela bu hafta acayip soğuk vardı -7-8 derecelere kadar buzdu ortalık ama taraftar mükemmeldi.

abi gerçektende dediğin gibi hava buz gibiydi ama takımımız oynadığı futbol ile içimizi ısıttı bu arada stad dolmamış diyorlar ama aslında stadımız her maçtakı kadar bilet satılmıştır tahliye kapılarının anahtarları toplanınca beleşciler dışarda kaldı yoksa yine dolardı
Alt 27.12.2007, 19:50   #10
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1023 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
ceza_tolga_rep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

BEN O STADDA KARIN BUZUN ÜZERİNDE AYAZDA MAÇ SEYRETTİM. GENÇLERİ MAÇLARA GÖNDERELİM ANALAR BABALAR SİVASTA HİÇ OLMAZSA