Lider Sivasspor’da Fenerbahçe maçı öncesi, Musa Aydın, Akın Vardar, Mohammed Ali, Gurbanov ve Devran Ayhan, sarı kart sınırında bulunuyor.
Pazar günü oynanacak olan Sivasspor-Fenerbahçe maçı öncesinde kırmızı-beyazlı kulüpte 5 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Geride kalan 19 haftada oynadıkları maçlarda toplam 3’er sarı kart gören Mohammed Ali Kurtuluş, Devran Ayhan, Gurbanov, Musa Aydın ve Akın Vardar, Fenerbahçe maçına sarı kart sınırında çıkacaklar.
Bu oyuncuların Fenerbahçe maçında kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta oynanacak olan Gaziantepspor maçında forma giyemeyecekler.
Bunanla beraber sakatlıkları nedeniyle Fenerbahçe maçında oynayamayacak olan Sedat Bayrak ve Yasir Elmacı da kırmızı-beyazlı kulüpte kart sınırında yer alan futbolcular arasındalar.
MEMLEKET Sivas Gazetesi